Mike A - Shomervan

Mike A

New member
Mike A - Shomervan

http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=38GRPT01P1S513FWIVHXFMMJSC בטח שמעתם אותו 50 פעם כבר חחח הקיצר הנה המלא אחרי שסיימתי אותו לגמרי מכל פינה ואני מרוצה ממנו לחלוטין. יש פיידים בסאונד פה ושם (מסיבות ברורות) אז לא להבהל או להתרגש מכל מיני קפיצות מוזרות בווליום. קיצר יצא לי גואה-פולאון כזה. סאונד מגניב דווקא. תבלו, ואם אפשר תגובות בבקשה.

lilou2

New member
בכללי לא אהבתי

דיי משעמם מתוח מידי והסאונד ממש חרא לא מנופח בשיט זה לא נשמע מקצועי צריך לעבד את הסאונד בצורה שונה כנראה אבל יש כמה קטעים עם מלודיות חמודות, אהבתי גם חלק מהמקצב שמזכיר את פסייסקס בקצב והליין בסוף נותן קצת כוח לא רע.. זהו

яזה נחמד מאד...

אהבתי שכל הטראק ממשיך פחות או יותר באותו גל ובאותה זרימה, אהבתי גם את העלייה בערך הדקה השישית משהו אני זוכר...

מה הולך שם

בערך ב -40 שניות, ובדקה ו-5, הירידה הזו, זה בכוונה ? בסך הכול אהבתי, הדקה השישית חזקה. למרות שאישית הייתי מוותרת על ההשקטות הפתאומיות האלה שיש כל 40 שניות בערך.

X Ripper

New member
הקטעי שקט

זה ה"תסביך" שמייק הכניס לטראק חחחחחחחחחחחחח סתם סתם ככה זה בדמו כדי שלא יגנבו ויפיצו לפני שזה נימכר

The Wonderboy

New member
../images/Emo45.gifקטע מאוד אומנותי לדעתי

זה פול און עם מוטיבים של גואה .

בתור אחד שלא ממש אוהב טראנס

אבל עם ידע עשיר מאוד בהאוס (ועבד בזה בשלב מסוים) אני חייב להגיד שהקטע שלך ממש לא רע, נשמע מקצועי מאוד!.

X Ripper

New member
אני ראיתי תבבון שך

הוא אצלי אז רגע ז"א שהקטע הנ"ל הוא האוסי?

למעלה