MIDI

AK nothing more

New member
MIDI

שלום לכל חברי הפורום מה המצב? נתקלתי לאחרונה בבעיה מציקה בד"כ כשאני פותח קובץ מידי בקיובייס הוא נפתח לי לפי ערוצי המידי שמכילים את המידע בו הוא נשמר אתמול באתי לפתוח את הקובץ שיצאתי בעצמי באולפן לפני כשנה וחצי על מנת להשלים את העבודה עליו אך אבוי הקובץ נפתח לי כיחידה אחת במקום בערוצים משמע אני לא יכול לעבוד עליו למישהו קרה פעם או יודע מה לעשות זה פרוייקט נורא חשוב לי דבר שני: לפני כחודש פורסמה פה הודעה שאמרה שיש דרך להצביע על אקורד בקי אדיטור והקיובייס תראה את האקורד איך מפעילים את זה? (יש לי SX2) יש לי קטע (שחבר שלי מנגן בו) שאני לא מוצא אקורדים שלו כדי להמשיך את העבודה עליו תודה לכל מי שיעזור

HeavenlyB

New member
לגבי הקובץ מידי

הוא יכול לבוא כיחידה אחת שמכילה את כל הערוצים בתוכה. כפתור ימני על הקובץ, ובחר במידי ב-Disolve Parts וזה יחלק אותו חזרה לערוצים. בקשר לאקורדים, כשאתה בחלון העריכה של המידי, אם תלחץ עם כפתור ימני על שורת הכלים, תוכל לבחור אילו כלים לראות. אותו כלי שמראה לך אקורדים נמצא שם, והוא יראה לך את האקורד עליו נמצא הסמן.

AK nothing more

New member
הוא לא מראה לי את האקורד אלא את התו

הספציפי שאני נמצא עליו בקי אדיטור אוליי פספסתי משהו : האם הסמן הוא הסמן זמן או סמן העכבר? וגם איפה אני אמור לראות את זה בחלון הופעה (איפה שמופיעים לי התווים)?

HeavenlyB

New member
מדובר בסמן זמן

ב-Key Editor יש לך בסרגל הכלים כלי שנקרא Chord Display שמראה לך את האקורד עליו סמן הזמן נמצא. כמובן שזה עובד רק על מידי.

AK nothing more

New member
ואיפה הסמן של העכבר?

אני פשוט לא מצליח לעשות את זה הוא מראה לי את איפה אני מבחינת מיקום על סקאלת זמן ועל איזה תו אני אקורד (Am נגיד) הוא לא מראה לי

HeavenlyB

New member
שים לב שאתה מסתכל במקום הנכון

יש כלי שמרה את התו שהכבר נמצא עליו, ויש כלי שמראה את האקורדים. אני לא בטוח אם SX2 כיל אותו, אבל אתה יכול לראות ברשימת הכלים.

למעלה