MIDI USB

MIDI USB

שלום, חיברתי את המקלדת שלי למחשב, דרך כבל MIDI, אל כניסה של USB. מישום מה ההגדרות כנראה לא נכונות והוא (המחשב), לא מצליח לקבל חומר מהמקלדת. כאילו אין חיבור. האם מישהו יודע מה עליי לעשות, בכדי שההגדרות יהיו מתאימות?

החלטה

כבל שמצד אחד יש לו USB, ואת זה חיברתי למחשב ומצד שני יש לו MITI IN OUT ואת זה חיברתי למקלדת שליטה

zoomout

New member
2 דברים

1) את המתאם הזה של midi-usb צריך להתקין כדי שהמחשב ידע מה מחובר אליו. 2) את החיבורים של midi in,midi out אתה מחבר למקלדת בצורה הפוכה,כלומר חיבור של midi in של הכבל אתה מחבר ל midi out של המקלדת ואת ה midi out של הכבל אתה מחבר ל midi in של המקלדת. זה מה שאמרו לי בחנות "חלילית".

אוקי ניסיתי

אבל זה לא עבד אני חושב שזה משהו בהגדרות של המידי בכל אופן הוא עדיין לא מקבל את שום סימן

Mike A

New member
עדיין לא הבנתי איך זה מחובר

מהמחשב ל USB למכשיר כזה שיש בו יציאות מידי ואז למקלדת?

קניתי כבל

בצד אחד יש לי מידי אין ואאוט - אותו אני מחבר למקלדת שליטה בצג השני יש לו USB אותו אני מחבר למחשב מאחורה

Mike A

New member
כנראה דרייבים

מי ייצר את זה? כנס לאתר של החברה שיצרה את זה ותוריד שם דרייברים.

austin power

New member
2 דברים

עדיף שתחבר או USB ל USB או MIDI IN במחשב וMIDI OUT למקלדת שליטה (ולא משנה איזה מקלדת זה) ככה זה בטוח יעבוד

SweetSmoke

New member
Drivers

If you want to connect the keyboard through the usb, you need the right drivers the easiest way is to go to google and search for the drivers search by the name and model of the keyboard

למעלה