Microsoft Visual Basic 6.0 : Deluxe

פרדיקט

New member
Microsoft Visual Basic 6.0 : Deluxe

אני מעונין לקנות את "הערכה" של מייקרוסופט על מנת ללמוד VB. יש לי נסיון קודם ב - JAVA , C ועוד ואני רוצה להתמקצע על VB בעיקר בגלל היכולות שלו. בשלב מאוחר יותר אלמד NET. האם מישהו ממליץ על הערכה? אמנם היא יקרה מאד אבל זה משהו שנשאר לנצח וישרת אותי תמיד בתור REFERENCE. מקסימום אם אני ירד מנכסי אז אני ימשכן את הסט. אם יש לכם ספרים אחרים על VB שאתם מאד מאד ממליצים לקרוא (עדיף ספרים כמה שיותר עבים...) אז אני ישמח לשמוע על האלטרנטיבות. תודה, הפרדיקט.

MotiAd

New member
יש...

יש אלף ואחד ספרים אני יכול לשלוח לך. ספרים מקוריים ב-PDF. רק תגיד למה .NET או 6

פרדיקט

New member
אם תגיד לי....

איפה אפשר להוריד ספרים מקוונים (בפורמט PDF עדיף למרות שגם HTML בסדר), זה יהיה מצוין. אם תוכל לשלוח לי זה יהיה עוד יותר טוב רק החשש הוא שתצטרך להמתין הרבה זמן עד שהספרים יישלחו מהדואר שלך, אלא אם כן הם על שרת FTP שלך או משהו כזה. תודה בינתיים הפרדיקט.

אביטל +

New member
רשימת ספרים שיש לי בנושא

כולם בפורמט chm ולא הייתה לי הזדמנות לבדוק את כולם באופן יסודי רובם בסביבות כמה מגה אני יכולה להעביר ב ICQ או לשים ב FTP Advanced Microsoft Visual Basic 6.0.chm Desktop Applications With Microsoft Visual Basic 6.chm microsoft press - advanced visual basic book .chm Microsoft Visual Basic Developer´s Workshop.chm Ms Press - Hardcore Visual Basic, 2nd Edition.chm MS Visual Basic Design Patterns 19577.chm Using Visual Basic 6.chm VB 60 - Advanced.chm VB 60 - Design Patterns (19577).chm VB 60 - Desktop Applications.chm VB 60 - Developer´s Workshop.chm VB 60 - Programming.chm Visual Basic 6 Black Book.chm Web Programming With Visual Basic.chm

gilad_no

New member
FTP

כמו שהבטחתי פעם, אני מוכן לתרום את השרת שלי לטובת הפורום. מכיוון שאני מריץ אותו מהבית ייתכנו מקרים שבהם הוא לא יהיה זמין. במקרה כזה, נסו שוב מאוחר יותר. כמו כן, אני אשתדל לארגן עוד ספרים על השרת. הכתובת: ftp://gilad.servebeer.com שם משתמש: Programming אין צורך בסיסמה בבקשה לא להעלות קבצי הרצה. הם יימחקו מיידית

gilad_no

New member
הערה קטנה,

אם יש בעיה עם השרת, נא ליידע אותי דרך המסרים האישיים או דרך אימייל

למעלה