Microsoft QuickBasic איפה ניתן להוריד את Microsoft QuickBasic ? האם היא חינמית?? תודה
T Treack New member 11/10/04 #1 Microsoft QuickBasic איפה ניתן להוריד את Microsoft QuickBasic ? האם היא חינמית?? תודה
I ilankt New member 11/10/04 #2 גיגול קצר http://www.uv.tietgen.dk/staff/mlha/Download/DOS/microsoft/qbasic45.zip
T Treack New member 11/10/04 #3 תודה ! יש לי שאלה אחרונה שמעתי שניתן "לקמפל" תוכנית כתובה ב QBasic, ושיהיה אפשר להפעיל אותה כקובץ .exe ושזו תיהיה תוכנה רגילה... איך אני עושה זאת?
תודה ! יש לי שאלה אחרונה שמעתי שניתן "לקמפל" תוכנית כתובה ב QBasic, ושיהיה אפשר להפעיל אותה כקובץ .exe ושזו תיהיה תוכנה רגילה... איך אני עושה זאת?
N neko New member 12/10/04 #4 כשאתה עובד עם הQBASIC4.5, יש לך למעלה שורת אפשרויות (FILE וכו'), ומתחת לאחת מהן, באמצע השורה בערך, יש אפשות COMPILE TO EXE...
כשאתה עובד עם הQBASIC4.5, יש לך למעלה שורת אפשרויות (FILE וכו'), ומתחת לאחת מהן, באמצע השורה בערך, יש אפשות COMPILE TO EXE...
T Treack New member 12/10/04 #5 ok מצאתי אבל יש בעיה כשאני מפעיל את קובץ ה EXE זה מראה כמה שניות את התוכנית וסוגר אותה אוטומטית
א אוֹריארד New member 12/10/04 #8 נראה לי שיש איזה פער בהבנת המושגים נעשה כזה דבר: Start --> Run... --> cmdיפתח לך חלון DOS. לך לספרייה בה יצר ה-QBASIC את קובץ ה-EXE ותפעיל אותו.
נראה לי שיש איזה פער בהבנת המושגים נעשה כזה דבר: Start --> Run... --> cmdיפתח לך חלון DOS. לך לספרייה בה יצר ה-QBASIC את קובץ ה-EXE ותפעיל אותו.
א אוֹריארד New member 12/10/04 #10 אני מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל... תרשום בסוף הקוד: DO LOOP UNTIL INKEY$ <> ""התוכנית אמורה לחכות עד שהמשתמש יקליט משהו (כל תו). ככה החלון לא יסגר עד שהמשתמש ילחץ על מקש כלשהו...
אני מקווה שאני לא מטעה אותך, אבל... תרשום בסוף הקוד: DO LOOP UNTIL INKEY$ <> ""התוכנית אמורה לחכות עד שהמשתמש יקליט משהו (כל תו). ככה החלון לא יסגר עד שהמשתמש ילחץ על מקש כלשהו...
V vinney Well-known member 13/10/04 #11 רק צריך לעשות איזה PRINT "PRESS A KEY"לפני, שיהיה ברור למה מחכים