Microsoft .NET Framework 1.1 ?

¥o¥o

New member
Microsoft .NET Framework 1.1 ?

שלום, רציתי לדעת מה זה Microsoft .NET Framework Version 1.1 Redistributable Package שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט פה. כמו כן, יש לי Windows XP בעברית (התחל, תפריטים וכו'), אבל אי אפשר לבחור להוריד את התוכנה הזאת לגירסת Windows עברית. מה לעשות ? תודה מראש .

yuval k

New member
ה-redist ../images/Emo26.gif

זהו בעצם ה-runtime לאפליקציות שנכתבו ב-dotnet - בלעדיו הן לא יפעלו, כי הן מהודרות מקוד מקור לא לשפת-מכונה, אלא לשפת ביניים. בעניין גירסא למערכת הפעלה בעברית - אין, אך אין מה לדאוג: הגירסא באנגלית היא מה שאתה צריך: היא יודעת לטפל כמו שצריך בעברית. בהצלחה

¥o¥o

New member
תודה רבה ..

הייתי צריך את זה לאיזו תוכנה, ולא ידעתי מה זה.. שוב תודה

yuval k

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

ואם תחליט שאתה רוצה להתחיל לתכנת לסביבת הדוט-נט, אתה יותר ממוזמן לכאן

¥o¥o

New member
האמת שאני לא מבין כלום בדוט-נט ,

וגם לא אכפת לי ללמוד , אבל אני בטוח שייקח לי מלא זמן..

¥o¥o

New member
אוקיי, ואיזה ספר מומלץ ?

ויש איזה מדריך בעברית באינטרנט ? תודה ..

gilad g

New member
המממ

ספר מומלץ - "#C סדנת לימוד", של הוד עמי. לא קראתי אותו, אבל אמרו לי שהוא לא רע (קראתי את "VB.NET סדנת לימוד", והוא לא רע בכלל (יחסית לספר בעברית, כמובן), אז אני מניח שגם המקבילה הסי-שארפית היא טובה באותה מידה........) מדריך בעברית באינטרנט - http://underwar.livedns.co.il/default.asp?DownloadDocument=1&ID=104 המדריך אמור להיות מיועד למי שכבר יודע ++C, ואם לא - אז בקישורי הפורום יש מדריך באנגלית

¥o¥o

New member
אממ..

קודם כל תודה .. עכשיו כמו שאמרתי אין לי שום ידע בשפות של NET. אז אני ילך לראות את הספר .. ותודה
.

לדעתי ה-#C סדנת לימוד הרבה יותר

גרוע מה-VB סדנת לימוד עברתי על שניהם וזה ממש משהו אחר.

nosfera2

New member
נכון

אין שם התייחסות ל database בכלל! אבל הוא נחמד למתחילים ממש מאפס.

gilad g

New member
הספר של #C

באופן כללי, מותאם למתכנתי C לשעבר, אשר בעיקר מתעסקים עם ה-Console. אולם,הספר מביא בסיס טוב בכל הקשור ב-OOP, והרעיון שעומד מאחורי #C.

למעלה