Microsoft, .Net ונפטון

Microsoft, .Net ונפטון

סיפור שהיה כך היה כבר מספר שבועות שיש בעיה לעדכן את הנפטונים לגרסאות עדכניות. מאז שהפתוח למוצר עבר ל סביבת .Net , בחו"ל כולם מרוצים וכאן... גשם שלג וסופות ברד בעבודה מול ALTI-2 ניסו לשכנע אותי ולהסביר לי שהבעיה שלי נובעת עבודה עם PALM ו HOTSYNC. כבר התקנתי את ה PC מחדש ובאמת התהליך עבד פעם אחת. ואז הותקנו שאר התוכנות שוב, והעדכון שוב הפסיק לעבוד. אתה רואה זה HotSync. הייתה התשובה הקבוע. "אבל גם על מחשבים שאין עליהם HotSync זה לא עובד!!!" התלוננתי, ותשאלו את צחי ארז וה Laptop שלו. כלום לא עזר לי, "אצלנו זה עובד טוב מאוד, ואיתנו כל אמריקה" הייתה התשובה מהתקליט החורק. "אולי בעיה ברמת הגדרת האזורים" אותם פרמטרים שאומרים שמבחינת Microsoft אנחנו בירושלים" שאלתי, נראה שהרעיון היה להם קצת מצחיק והבדיחה התחילה להתגלגל. כנראה שהבדיחה הייתה טובה עד שאחד ממומחי ה .Net שמע אותה וקפץ, אבל יש בעיה כזו "ל Microsoft יש בעיה עם .Net בסביבה שאינה בנויה על אותיות באנגלית". לנבחי הבעיה לא נכנסתי, אבל בפועל לאחר שעתיים מתישות עם הרבה ניסויים הצלחנו למצוא את התרופה וכעט ניתן שוב לעדכן את הנפטון על ה PC ישראלי, לא יצאנו פטורים בלא כלום, ועדיין חייבים להעביר את כל שלושת ההגדרות שעוסקות בהגדרות אזור לסביבה האמריקאית אך לפחות ניתן לעדכן. בהצלחה למעדכנים אורי

oferbar

New member
יופי אורי

תאשים גם את מיקרוסופט אם לא נפתח לך הראשי?
נשמע לי שהבעיה דווקא בתוכנה שלא הוגדרה לעבוד עם כל השפות וצריך להגדיר את זה בפרויקט התוכנית עצמו. מה בדיוק השגיאה שמתקבלת והאם העברת את המסר לחברה? תשאל אותם איך הם הגדירו את פרמטר ה Language של הפרויקט.

ארזירון

New member
ואם כבר.....

אם הם צריכים עזרה, אז יש המון "יועצים" בשוק שישמחו לעזור

ליועצים ומומחים

ובייחוד לשני כרישים כמותכם ל ALTI-2 דרושים מומחים Software Engineers - C & JAVA experience (MSEE pref) ניתן לשלוח קו"ח ל [email protected] ואני, בכלל מה אני מבין בתכנות, אני צנחן כמו שכבר ציינתי, החלק שלי היה לבוא ולצעוק "לא עובד" עובדה שהצליח, עכשיו עובד!!!

למעלה