micro zen

ramore

New member
micro zen

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המכשיר שלי, בעבר התקנתי איזשהו DRIVER מהאתר של CREATIVE שאיפשר למחשב לזהות את המכשיר כמו DISK ON KEY. זה היה נחמד ופשוט בלי כל מיני תוכנות. אתמול בטעות התקנתי איזה FIREWALL למכשיר ועכשיו המחשב עדיין מזהה את המכשיר אבל אם אני פותח את הסיפריה של המכשיר הוא רק מאפשר למחוק קבצים של מוסיקה ולא להעתיק אותם או להעביר אותם, נראה לי זה משהו במכשיר המכשיר בעקרון מנגן אין בעיות אחרות. לא ברור לי מה עשיתי ולמה זה, אולי אני צריך להתקין מחדש את התוכנה על המחשב אבל אין לי את דיסק ההתקנה ואני לא יודע מה אני צריך להוריד אם משהו יכול לשלוח לי קישור, להתקנה בסיסית.

ramore

New member
יש לי רעיון

אולי זה בגלל שהתקנתי MEDIA PLAYER11 כי הוא באמת רושם שאני מעלה את התוכנה משהו לגבי עידכון אבל אולי זה לא קשור אני לא יודע

tweeg

New member
מהקל לכבד

*כפתור בשם הולד *תתקין מדיה פליר 10 תנסה *תתקין את התוכנה של קראיטיב *תפרמט *תעדכן שאלות: *הגדר לא ניתן להעביר? *יש הודעות שגיאה? *יש לנגן מצבי USB? מציע לך לבדוק את 1 בהצעות,לענות על השאלות ומשם נמשיך

tweeg

New member
בקריאה חוזרת

תחפש בהגדרות של הנגן מצבי USB ותחליף מצב תתעלם מההודעה הקודמת

יאיר B

New member
את הזן מיקרו צריך להכניס למצב של DOK

כדי שהמחשב יזהה שהוא במצב אחר מטעינת שירים. אם אני זוכר נכון, זה תחת EXTRA (כולל כל האפשרויות של זה: בחירת גודל הדיסק, פרמוט הדיסק וכאלה).

למעלה