MICHELLE BRANCH - ALL YOU WANTED

גאה !../images/Emo34.gif

שלחתי אותך לשם מותק... את לא תוכלי להתחמק ! הייתי בטוחה שאת כבר שם... אם לא הבנת הכוונה לתחרות כותבת ההודעות המצחיקות ביותר ! בכל אופן תכתבי לי המספר אייסי שלך !

../images/Emo79.gifשיר...../images/Emo79.gif

השיר הזה נלקח מאחד העמודים הארונים בספר מחזור שלי השנה והוא מוקדש ל-כ-ו-ל-כ-ן וההקדשה העיקרית היא ל: Dracos Love שלפעמים נדמה לי שהיא טיפונת עצבנית...
אם תלמד לתת- כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב- לפני שתתווכחף אם תשקול שנית- בטרם תתרתח... אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט- גם אחרים לשמח, אם תזכור שהסבלנות- עוזרת לנצח... אז תדע סוף-סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן-אדם. (ר.קיפלינג)

BunnyGirl

New member
מוקי RuLz!!!!

כולם מדברים על שלום------> "כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק לאחד זה גן עדן לאחר גיהינום ?כמה אצבעות על ההדק ?עד מתי יהום הסער? עד מתי אדם בן כלב מחליקות הפנים על התער, מלטפות אצבעות את החרב לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות יש ששואלים שאלות ואין תשובות ...יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות, אבל כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק לאחד זה גן עדן לאחר גיהנום ?כמה אצבעות על ההדק אז נשארים לבד, מדברים אל הקיר- אין עם מי לדבר אם רק נבין שכולנו אחד-נראה הכל מתחבר כשישרף רכושך-תישרף נשמתך אם לא תמהר להציל את עצמך רצחנו אדמה ורצחנו נשמה כמעט ולא נשאר לנו אויר לנשימה והעולם בתנועה מתמדת עושה סיבוב וחוזר לאותה נקודה מה שעולה - חייב לרדת ?איך לוקחים את הכל במידה ויש אנשים שלוקחים בעלות על אלוהים ויש נאבקים-בועטים ושורטים ?כמה מאתנו באמת מקשיבים כולם מדברים על השלום כולם מדברים על שלום אף אחד לא מדבר על צדק לאחד זה גן עדן לאחר גהנום ?כמה אצבעות על ההדק לכולם יש אותו החלום על פני הר, על פני עמק ממשיכים לדבר, מדברים על השלום אבל לא ייכון שלום בלי צדק"

BunnyGirl

New member
איפה הבנות ?../images/Emo68.gif

איפה הבנות :פישי בואי סניוריטה רקדי את הריקוד por favor המדהים הזה איתי לינדה בוניטה הו צ´יקיטיטה הדלקת בליבי את האור יותר לא אבוש חייב אותך לכבוש איש אותי לא יוכל לעצור תני לי את ידך אלי הצמידי גופך האש ממשיכה בי לבעור מתוקה את כובשת וכל כך טובה הבנים לה יספרו אך היא לא מגיבה מבינה היא ויודעת בדיוק מה היא שווה יודעת את סודות האהבה איך אני ברגא - ככה היא בסלסה אותי היא מהפנטת על הקצב טסה כשהיא מסובבת - גבר באקסטזה ילדונת ריקדי עוד ועוד ?איפה הבנות ?מה אתן עושות ?למה לא באות אלי, למה לא שרות לי ?איפה הבנים אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים ?איפה הבנות ?לאן אתן הולכות ?למה לא באות אלי, למה לא זורמות איתי ?איפה הבנים אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים :מוקי ?איפה הבנות שכולם מספרים לי לא יכול לראות אם אתם מסתירים לי יש לי חולשה לנשים אומרים לי אבל כככה נעים לי ככה טעים לי אני אוהב שהן רוקדות שר להן שירים כמה הן יפות - מריחות פרחים תני לי בסיבוב, תנו בריקודים איפה הבנות? הנה הבנים ולא נפסיק לאהוב אותן עם מוזיקה לא נפסיק לפנק אותן עם מוזיקה הבחורות, איך שהן זזות כל הבנות עם התנועות הנכונות היא זורקת את הבאסה על הקצב טסה ילדונת אל תפסיקי לרקוד ?איפה הבנות ?מה אתן עושות ?למה לא באות אלי, למה לא שרות לי ?איפה הבנים אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים ?איפה הבנות ?לאן אתן הולכות ?למה לא באות אלי, למה לא זורמות איתי ?איפה הבנים אתם לא בעניינים עוד לא ראיתם כלום וזה ייקח לכם שנים

ההמנון הלאומי מס´2 !

מוקדש ל...מאיושה (חברתי האהובה), טאל (שתמיד מצחיקה), לבנדר_בראון (שיצרה אייקון חדש היום!) ולמנהלת הפורום האהובה שלנו... שתמיד כל כך משקיעה ! דרכנו אור הנר נמהל באור הירח על הקר שיערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר רואים לפי החיוך סערה הייתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה המסע עדיין לא תם... טוגדר ! ~2X~[פזמון : לא קלה היא [לא קלה דרכינו [ועינייך לפעמים כה נוגות [עוד שדות פורחים יש לפנינו [עוד הרים גבוהים וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אלי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי תני לי ידך בידי עוד מעט יתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך אני אהיה שם איתך פיזמון טוגדר !! לא קלעי לא קלע....

../images/Emo5.gif*מתחלחלת*../images/Emo5.gif

נו אופנס שנינה רייט
אני שונאאאאאאאאת את השיר הזה

../images/Emo5.gifמי טו... באט...

הייתי חייבת לתקוע אותו איפהשהו אחרי שנאלצתי לשמוע אותו 200 פעם בהופעה שהייתה לי בג´אז... ו-נ-מ-א-ס... מאז הפעם הראשונה ששמעתי אותו אמרתי שהוא מדכא... אבל את מי זה מעניין ??? סתם התחשק לי לתקוע אותו פה, ותאמינו לי שזה לא מאהבה.. אולי זו הייתה הזדמנות קטנה להרגיז את טאל´וש?? יתכן...
מקווה שתבליגי...

שיר נוסף:../images/Emo123.gif

טא טא טאם טאאאאאאם למרבה הצער אני לא יודעת את המילים של השיר אבל נורא מתחשק לי לשים אותו כאן..... אני אשים מה שאני יודעת ! מוקדש ל...קרמיט(הצפרדע של השכנים), טאל (סולחת??), מאיושה(את במאדים?), ו... ו... כוווווולם. להתחיל למנות? כדאי ? כן ! ˆˆˆpupikitˆˆˆ ¥EleVatioN¥ §לוס§ ayana babydoll barby girl beautiful dolly beni11 black and wite Black Cat15 BliNky bossonit BubbleBar Bubby bunny BunnyGirl chatenoire Cheezus ChocolateGirl cool chika crazy chicka CrazyBitch d j red Dandush261 DarK יהלי dia doll dollygirl Dracos Love Fairy Of Darkness flower girls Garfild Girl GinnyWeasley greeneye HaMsTeR Hexagon HPGirl Hugs a Kisses I love m y s e l f I love myself Immortal Butterfly Invisible TaL iyar88 Jagged Little Pill Jiglly kimberli KitKat nop Lake O Fire LakeOFire LARAS license2kill 007 lipsgloss Lola גMדת הדוליZ Mashina Girl Me 4eVer Me¥tal mgirl missT Mooa-Numi motib4 Mאיושה Mישמשית NasTy GirL Ophel McNeil Or Dolliz partey girl Pigwidgeon Weasley r o n i1 rainbowgirl SaberTooth SashaGirl shai00 ShiN ShiN singirl siv siv space monkey Sparkley Judy suffer Super girl maia SweetGirlll T i n k e r B e l l The onlly one The snoopy girl TheGirlFromTheMoon Tinke®Bell Tinks Dwarf tito54 totally L TuLiP wants PeAcE Unicorn Fairy victorya visitor YalushA your-destiny... אוצי שמוצי אור ירח המגית אפרת- אבל תקראו לי א בובה מגניבה ברבורה בריטני ספירס המדהימה גברת פלפלת דנדוש383 דניאל המחסנאית ה2ומ2ה של 2002 הרמיוניDanger התר בלק ז מ נ י ת טרילילי16 כרמל... לא רק בלונדינית לאנה לבנדר_בראון ליאור111 ליאור999 ליאורוש16 ליאורשקה מ כ ו ש פ ת מ נ ו מ ש ת מ.ש.ט מאי הרצוג מדליקונת מורטישה אדמס נוגי ב נועה הפ33ה נועה250 פי3פו3ית פינק באני צו צאנג קרמבואית©1 רעות אולסן שבלולינה שטרודל תאילנדי שיRלי שייזי קן בנימינה שמוצה "ילדה אדומה בשתי צמות עמדה ושאלה : ´למה?´" זה היה קצר נכון ? אבל קולע.... בכ"א, אתן אפילו מוזמנות להתאים לשיר הזה דולי...? כן, ושתהיה - אדומה בשתי צמות.... המ?!

שיר מ-ה-מ-ם ../images/Emo171.gif

מוקדש לכל הבנות המקסימות שלהפורום ולמיכל שמשקיעה כל כך הרבה בשבילנו
guns ´n´ roses - don´t cry ------------------- talk to me softly There´s something in your eyes Don´t hang your head in sorrow And please don´t cry I know how you feel inside I´ve I´ve been there before Somethin´s changin´ inside you And don´t you know Don´t you cry tonight I still love you baby Don´t you cry tonight Don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry tonight Give me a whisper And give me a sigh Give me a kiss before you tell me goodbye Don´t you take it so hard now And please don´t take it so bad I´ll still be thinkin´ of you And the times we had...baby And don´t you cry tonight Don´t you cry tonight Don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry tonight And please remember that I never lied And please remember How I felt inside now honey You gotta make it your own way But you´ll be alright now sugar You´ll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don´t you cry tonight An don´t you cry tonight An don´t you cry tonight There´s a heaven above you baby And don´t you cry Don´t you ever cry Don´t you cry tonight Baby maybe someday Don´t you cry Don´t you ever cry Don´t you cry Tonight נכון שיר מהמם???

אהההההה....!!!! *סוגדת*

*מתמוגגת*
זה שיר כזהההה יפה
אני חולה עליו!!!
בכלל... אני אוהבת יותר מידי שירים לא

למעלה