MICHELLE BRANCH - ALL YOU WANTED

BliNky

New member
מיכלוש אני ../images/Emo23.gif אותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והנה משהו בשבילך... אני לא יודעת אם את עדיין אוהבת אותו אבל לא מצאתי שיר אחר I can´t help but blush when you´re near me But you just exclude me from your circle __?__ I´m right in front of you But you don´t see You treat me like I´m a Collin krivy Chorus: I love you But it seems you don´t love me My friends say you´re so brave And I know You will see that we were meant to be When you miss me it will be too late Full of so much love My hair grows red. Come over to my house To see my brother instead. You didn´t get my Valentine, Didn´t know what it meant. Every page about you in my diary is red/read?. CHORUS You must know that you´re the one I adore Next year at Hogwarts you´ll see I´m transformed I will hold my head up high I´m a Gryffindor And you won´t need to save me Anymore

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני מתההההה עלייך ילדה
מותקקקקק
תתקני כבר את האייסיקיו המזורגג...

מיכאאאאאל!!^_^

בלאטי... כן כן אני אקפיץ את זה בדרך..
The End of the World/Vonda Shepard
Why does the sun go on shining? Why does the sea rush to shore? Don´t they know it´s the end of the world ´Cause you don´t love me anymore?(טוב נו, האייסיקיו שלך לא עובד.
) Why do the birds go on singing? Why do the stars glow above? Don´t they know it´s the end of the world? It ended when I lost your love. (כנ"ל
) I wake up in the morning and I wonder Why ev´rything is the same as it was. I can´t understand, no I can´t understand How life goes on the way it does Why does my heart go on beating? Why do these eyes of mine cry? Don´t they know it´s the end of the world? It ended when you said goodbye(
) Don´t they know it´s the end of the world? It ended when you said goodbye.
לאב יו

BIG wonnabe

New member
מיכלוש´קה! (פפרוצקה)

מאה שנה ישבתי מול השיר!!!! ובשלב מסויים אפילו עברתי לחשיבה (ואת יודעת איזה קשה זה בשבילי), אבל זיהיתי: אלאניס מוריסט!!!! זה השיר שיש הרבה אלאניס מוריסטיות, ופעם חשבתי שזה נשים שונות.

../images/Emo13.gif...../images/Emo13.gif

מוקדש לרותי
על קו הזינוק / החברים של נטאשה.
על קו הזינוק לפני המרוץ בו אני ואת עומדים לרוץ בכדי לשבור את השיא שלי ושלך שהוא לא גבוה ולא נמוך שיא ממוצע שאני לא רוצה ואת לא רוצה רוצים גבוה בשמיים לנגוע ואני מתבלבל ונופל אה אה אה יריית הזינוק את פותחת מהר ואני אחריך אני לא מוותר עומד בקצב שאת מכתיבה והקצב מהיר הוא כל הזמן מתגבר אף אחד מאתנו על כוחו לא שומר ונדמה שקו הסיום מתרחק עוד יותר הקפה אחרונה לי יש קשיי נשימה אני מפסיק לרוץ עומד בפינה ורואה איך את חלומך את מגשימה רותי, שלא תקחי ברצינות את הוויכוחים שלנו. שתלמדי לקבל את העקשנות שלי, ולהבין שאני אף - פעם לא מוותר בוויכוחים ושאני לא אוהבת להפסיק אותם באמצע.

Hugs a Kisses

New member
מותק שלי!!!

אם היה לי איזה שיר מתאים כזה לתקוע עכשיו ולהקדיש לך הייתי עושה את זה אני רק יכולה הלגיד לך שאני אוהבת אותך בכל ליבי! מותק! נזכרתי כרגע בספר שירי ילדים ישן שיש לי, הוצאתי אותו במיוחד בשבילך והנה כמה שירים טיפשיים ומתוקים בשבילך:
הנה ציפור
ילדים, הנה ציפור. מצפצפת שיר מזמור. מצפצפת, מתעופפת, גרעינים קטנים אוספת.
חיפושית
חיפושית לי קטנטנה, הוי- כמה היא מסכנה! היא כל כך רוצה לברוח- אבל אין לה. איןלה כח.
אפרוח
המקור דפק דפיקה. אפרוח נתבקע. נתבקע מן הביצה. צהבהב ורך-נוצה. ולאחר הנוסטלגיה הנה סיפור יפה שמצאתי:
שתי טיפות מים
בזמן שהשנים עברו חלפו נשארו טיפות המים טיפות המים הן כמו חברות החברות הכי טובות ישנן מרבית רעות ומרות ישנם ויכוחים מרים ינשם חיוכים אינסופיים ישנו פטפוט לא פוסק ישנו הטוב וישנו הרע אך תמיד תמיד שתי טיפות המיים נשארו טיפות יחדיו נשארו חברות לעד לפעמים הדרך מפרידה אך הזיכרון- הזיכרון נשאר מקווה שננהית מהכל רותי

ואחרון.[אני חושבת.]

להילה-אה, התגלית הגאונית החדשה שלי.
[סורי. לא הצלחתי להבין את המילים של סמי.
]
בשמלה אדומה / מופע הארנבות של ד"ר קספר
את לא מבינה את סתם ילדה קטנה מה רוצים ממך כולם קוראים בשמך אל תהיי תמימה בשמלה אדומה ושתי צמות ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה למה(
) וכל החיילים וכל התותחים עמדו חורי פנים ולא מצאו תשובה עמדו חורי פנים ולא מצאו תשובה את לא מבינה את סתם ילדה קטנה מה רוצים ממך כולם קוראים בשמך אל תהיי תמימה בשמלה אדומה ושתי צמות ילדה קטנה יחידה ותמה עמדה ושאלה מטקה(
) וכל החיילים וכל התותחים עמדו חורי פנים ולא מצאו תשובה עמדו חורי פנים ולא מצאו תשובה את לא מבינה את סתם ילדה קטנה מה רוצים ממך כולם קוראים בשמך אל תהיי תמימה בשמלה אדומה ומסטקא(
) שתזכרי תמיד שגם אם העולם אומר אחרת, מה שחשוב זה לאו דווקא המראה החיצוני, ושבמקום להקדיש זמן לזה, עדיף לשים לב לאופי.
ושאצלך האופי - מתוק, אז לא צריך לשנות כלום

Dracos Love

New member
לא נכון ../images/Emo128.gif ../images/Emo108.gif|

אני לא יודעת את כל המילים, אבל האת לא מבינה את סתם ילדה קטנה מה רוצים ממך כולם קוראים בשמך אל תהיי תמימה" את המצאת את זה.. וזה בכלל האריות והנמרים בבית השני.. סליחה אבל זה מרגיז אותי מאוד שאת בכלל לא יודעת את המילים ואת כותבת את זה

אמממממ....

קודם כל אני לא מבינה מה זה מרגיז אותך ומה זה צריך להפריע לך. דבר שני - אני לא המצאתי שום קטע
. יש כל מיני גרסאות לשיר הזה. בשל ד"ר קספר יש את הקטע הזה. ובקשר לאריות והנמרים - שמעתי את זה שוב בשבילך. [לא שזה מפריע לי - אחלה שיר
] ולא. למען האמת, הפזמון חוזר על עצמו שוב, בצורה זהה. אז תעשי לי טובה טל, תבדקי דברים לפני שאת באה ומאשימה אותי בדברים, שגם לא אמרת בצורה הכי נעימה שאפשר.

אוווו.. כמה שטל אוהבת להיות צודקת.

^________________^ שלא לדבר על כמה שהיא אוהבת לדבר בגוף שלישי. וכמה שטל אוהבת לציין דברים שהיא אוהבת..
וכמה שזה לא מעניין אף אחד מה טל אוהבת ולא אוהבת.

BliNky

New member
היא לא המציאה את זה...

ככה זה בגרסא של ד"ר קספר... לא שמעת את זה עדיין?

למעלה