Michal Brosh

tazmania2

New member
חביבתי עוד נכונות לך הפתעות

4 החודשים שהיית פה לא מייצגים דבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

formersusan

New member
התחושה שלי היא שהן מייצגות הרבה

לא לשכוח, לא גרתי בטורונטו, לא עם ישראלים ולא עם יהודים. אני מרגישה שזו הייתה חוויה מאוד מייצגת. גם לא גרתי עם מליונר אלא עם אדם שעובד במפעל לפרנסתו, כך שזכיתי לחוות את חיי היום יום האמיתיים. ואהבתי את זה. :) התחברתי לזה הרבה יותר טוב מאשר לחיים בישראל.

99 אחוז

New member
המדינה אינה מעל החוק

אם היא גילתה או נפגע משחיתות זו לא רק זכות אלא אפילו חובה לחשוף זאת ותאמין לי שזה קשה ודורש המון אומץ ונחישות.

david58585

New member
אוקיי שיהיה לה לבריאות

אבל למה לפרסם בפורומים מעל שנה וחצי כשסיפורי יצא..........אם יש לה סיפור כל כך מעניין שתפרסם אותו בלי כל האיומים מסביב.....

Am and Am

New member
../images/Emo26.gifפשוט לא יאומן כי יסופר../images/Emo123.gif

פשוט לא להאמין! מישהו כאן מבקש עזרה, השני בא לעזור ולכתוב הודעה וכל השאר במקום לשבת בשקט או פשוט לנסות לעזור בעצמם רק תוקפים... לא להאמין איזה שרשור כזה גדול רק בשביל לרדת על איזה "אסתי" וירטואלית שלא הזיקה לאף אחד עד היום. להיפך נראה לי שרק עזרה במשך הזמן. אם יש למישהו משהו אישי להגיד לה, בשביל זה יש מסרים. מה קורה לכם ? שנה חדשה בפתח..... יאללה צאו מזה
בברכת שנה טובה ומתוקה

Michalush88

New member
Exactly!

Yom Kippur is coming up people! New year is this Friday (right?) don't diss other people, not before new year/ yom kippur, and not before anytime... Anyways, I just got some sleep, so I'm a happy optimistic person...
שנה טובה ומתוקה לכולנו וגמר חתימה טובה!

למעלה