Michael's Birthday/Rosemary's Baby/First Impressions יוני 2025 – שרשור חודשי 🦄🎻🧮♻️🦜

didalf

Well-known member
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? ניקולאס פלמל
יש דינוזאורים בהארי פוטר?

2. אני אפתיע ואשמח מישהי: שמעתי די הרבה פעמים את as it was של הארי סטיילס.
יאסססססססס|מאוהב|

🎬 שחקני החודש: אלו שמשחקות את יולי ואת ניצן (האחיין שלי בנץ)
חחחחחח אני מתה על שתיהן הן מעולות.
(אני יודעת שיש לך בעיות פרצופים אז אני מוודאה שקלטת שניצן זאת צליל מהמפקדת)

🎬 סיפור החודש: נפלתי, כלומר החלקתי על בוץ שהיה על המדרכה, אז כואבת לי רגל כבר כמה ימים.
אוי לא לונה
החלמה מהירה|חיבוק|
אבל זאת סיבה קצת מצחיקה ליפול סליחה:-D|מובך|

📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? העבודה שלי בתכנות כרגע מתבצעת כמעט כולה ע"י AI... :-/ שזה גם טוב וגם רע
העבודה הרגילה שלך או האקסטרה?
למה הכל בAI?

📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? עם פני מהמפץ הגדול כי היא טובה בקניות נראה לי.
אבל היא תגרום לך לקנות מלא דבירם מיותרים:-D
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב? הישרדות ישראל.
אה וואי תכלס. כל ריאטליטי ישראלי הולך. איך לא חשבתי על זה?
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם? שיט'ס קריק,
וואי כן|מאוהב|
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם? המקום הטוב.
מלא מבחנים שם מעייף
🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם? לא יודעת מה זה השאלה הזאת. אבל בואו נגיד ריח קוקוס כי זה ריח טוב.
אז מה את נותנת לצ'אט לשאול שאלות כאלה???

🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון? "לונה: לעשות כמה שפחות"
:-D:-D

זה פשוט נכון:
1748805638816.png
חחח וואוו לגמרי
לקח לי רגע:-D
מדוייק מאוד:
1748805829903.png
יאפ:-D

אבל צודקת

בטח התכוונת לעדי, אבל זה שימח גם אותי!
דאבל יאיי|מאוהב|

didalf

Well-known member
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? אה הם לא גדלים באותו קצב עם בני אדם? אז מה יחס הגדילה שלהם ביחס לבני אדם
אני לא יודעת למה זה ממש הצחיק אותי:-D

🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר?
אני לא מספיק מכירה את העולם הזה |מובך|
תאמרי את זה בגאווה! די לעריצות הארי פוטר!!!

🎬 שחקני החודש: , אורי ורד (בנץ)
חחחחח וואי הוא עושה נהדר את איך שהוא לא מבין איך בני אדם עובדים.

📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? אני לפעמים מדברת עם צ'אט gpt על בעיות שיש לי בחיים
והוא עוזר לך?
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? לזלי נופ, מרגיש לי שיהיה לה טעם טוב בעיצוב דירות
מזכירה לך שהיא אגרנית
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב? חחח אולי סברי מרנן
תכלס:-D

אבל אני לא מדברת לונאית אז אולי אני טועה.

חח הייתי לוקחת אותה בשביל הצחוקים🤣 אבל זה מסע קניות באיקאה. מי קונה בגדים באיקאה? יש בכלל בגדים באיקאה?|תוהה|
אה לא קלטתי שהיא כתבה בגדים מה קשור בגדים מיקי?:-D

didalf

Well-known member
שתהיי בריאה איך הכנסת שם מלא תגובות בתוך הציטוט?:-D
אני אעשה צילומי מסך

Better Than Revenge הגרסה המיזוגנית|מאוהב|
1748814821101.png
כשטיילור כתבה את השיר הזה ב2009-2010 כזה היא הייתה בת 19 נבגדת וזועמת ללא מודעות פמיניסטית והיא כתבה
"She's not a saint and she's not what you think she's an actress
She's better known for the things that she does on the mattress"
מאד סאלטשיימינג ולא יפה אבל למי אכפת?
וכשהיא הוציאה ב2023 את הגרסה המחודשת היא הרגישה שהיא לא יכולה להשאיר את השורה הזאת ושינתה ל:
He was a moth to the flame she was holding the matches"

אבל כולנו עדיין רוצים את גרסת הסלאטשיימינג כמובן וברגע שמותר היה לשמוע חזרה את הגרסאות הישנות השיר הזה קפץ מעל 600% בהשמעות:-D
וכן הוא מאד חמוד אני מתה עליו|מאוהב|

1748815129453.png
מה השלב הבא? תגלי שהשמש זורחת בבוקר?:-D
סתם אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם אני שמחה שאני גורמת לך לשים לב אליו|מאוהב|

יו זה טיילור אמרה?
כן היא כתבה לנו מכתב ארוך באתר שלה שבו היא מפרטת הכל על השלמת העסקה וכמה היא מתרגשת ומה יהיה עם הגרסאות הנותרות|לב|

היא חמודה
נכון|מאוהב|

זה בטח יהיה ממש כייף
אני מקווה שיש אקדח מרשמלו באיקאה

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🧩 שם/כינוי? ניק המדליק
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? אבא של רון
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום? רגע... מבין שזה לא משהו שאני יכול באמת לספור. אבל אני יכול לבדוק.
אוקי לפי צ'אטג'יפיטי בן אדם ממוצע מתיישב בין 15 ל30 פעמים ביום. זה נראה לי הרבה פחות. רק בזמן הארוחה המשפחתית עכשיו אני בטח התיישבתי איזה 15 פעמים. ומעבר לזה התיישבתי פעמיים במכונית, איזה עשר פעמים בעבודה ואיזה 15 פעמים בזמן שעברתי בין המחשב לטלוויזיה במהלך היום. אז נראה לי קרוב יותר ל50. אבל אני ממש לא יודע.
בכל מקרה בהחלט שאלה מקורית שאף פעם לא שאלתי את עצמי.

🎬 סדרות החודש: האחרונים מבינינו, You, אנדור, Hacks, דוקטור הו, רובורצח, האחיין שלי בנץ, סיפורה של שפחה, SNL, הנישואים הראשונים של ג'ורג'י ומנדי
🎬 סרטי החודש: ת'אנדרבולטס*
🎬 שירי החודש:
ישם יחסית: Franz Ferdinand - Take Me Out
חדש יחסית: Benson Boone - Sorry I'm Here For Someone Else
🎬 ספרי החודש: Recursion (צריך להחליף רשמים עם לונה באמת), Time Out (צריך להמליץ לעדי|חזיר| כדי שאני אוכל להחליף איתה רשמים), When the World Tips Over (עדיין מוקדם מיד להחלפת רשמים)
🎬 דמויות החודש: Perfect Miles, קאסיאן אנדור, Murderbot, בנציפר, דברה ואנס, ג'ו גולדברג, גברת פלאד, ג'נין, אלי, בוב
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר? כנראה הרמיוני
🎬דמות הכי שנואה בהארי פוטר? גילדרוי לוקהרט
🎬 שחקני החודש: בלה רמזי, פלורנס פיו, דייגו לונה וטום הולנד (הוא לא שיחק בשום דבר החודש אבל יש לו יום הולדת אז מגיע לו)
🎬 קראש החודש: בנסון בון
1748812309167.png
🎬 ציטוט חודשי: Executive dysfunction is literally like. I've had a random dollar on my floor for two weeks and I dont know when I'll fit it in my schedule to pick it up.
🎬 סיבה למסיבה: מחר יום חופש מהעבודה ולכן אני יכול לענות כאן עד שעה מאוחרת. (אבל גם יום הולדת של טום הולנד)
🎬 סיפור החודש: חזרתי לכאן אחרי שסיימתי למלא את כל השאר וכבר אחת בלילה ואומנם אין לי עבודה מחר אבל גם אין לי רעיונות לסיפור אמיתי או מומצא. נראה לי שבטוח דברים קרו החודש אבל אין לי מושג מה. אבל אולי בדיוק בשביל זה אלוהים יצר את הצ'אטג'יפיטי. אז אני אעתיק את זה לשם והנה אני מבקש שתיתן לי סיפור של בערך 100 מילים על משהו שקרה לי בחודש האחרון ומרגיש סביר אבל מרגש.
אוקי, קיבלתי משהו שלא ממש מתאים לי. אז שינתי הגדרות כמה פעמים, ביקשתי יותר מילים וקיבלתי בסוף משהו שאני אוהב יותר:

זה התחיל כשישבתי לבד על ספסל בגינה, בוהה באוויר וחושב על פרק מסוים בסדרה שאני כבר רואה בפעם השלישית — לא כי שכחתי מה קורה, אלא כי רציתי לבדוק אם משהו ישתנה. ואז מישהו התיישב לידי. גבוה, עם קפה ביד וכובע מצחייה שהיה קצת מגוחך, אבל איכשהו עבד לו.
הוא הסתכל עליי ושאל פתאום, כאילו המשכנו שיחה מהעבר: "גם אתה מרגיש שהעונה השנייה בעצם מתרחשת בחלום של אחת הדמויות המשניות?" לא ידעתי אם לצחוק או לענות ברצינות. עניתי ברצינות. דיברנו על דמויות, על תיאוריות, על פרקים שהרגישו כאילו מישהו חיבר אותם מתוך זיכרון עמום ולא תסריט.
באיזשהו שלב אמרתי שהלוואי שהחיים היו כתובים ככה — עם רמזים מוקדמים, מוזיקת רקע, והפסקה בסוף כל סצנה. הוא חייך ואמר, "יש מוזיקה עכשיו. אתה פשוט לא שומע אותה."

כשקמתי ללכת הוא שאל אם נחזור לאותו הספסל שבוע הבא, באותו יום, באותה שעה. לא עניתי. רק חייכתי. עכשיו אני תוהה — אם אחזור, הוא יהיה שם? ואם לא, אולי פשוט ייכנס שוב מתישהו בעלילה.

*אני לא יודע איפה אני עומד לגבי כמה זה טוב או רע שאנחנו כיום יכולים בכזאת קלות ליצור לעצמנו את הסיפורים שאנחנו רוצים לקרוא.

🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני? יום הולדת (שלי של אחיינית ושל נכדן) ואני תמיד אוהב את חודש הגאווה.

📺לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים? אני האפלפאף לחלוטין
📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? אז היום, ולפני שראיתי את השאלה הזאת, השתמשתי בה כדי לבדוק כמה פעמים בממוצע מתיישבים במהלך היום. לפני כמה ימים השתמשתי בה כדי להמציא משפטי השראה שקשורים למחזור ובריאות נפש. לפעמים בשביל דברים שיעזרו בעבודה אם אני צריך לדבר על משהו. לפעמים כדי לגלות משהו שיהיה יותר נוח מאשר פשוט לגגל את המידע.
📺מתי תיגמר המלחמה לדעתכם? אז ככה זה... הולכת אותנו שולל עם דברים נחמדים וקלילים ואז הפלת עלינו את הפצצה הזאת. רגע. אני יכול גם את זה לשאול את הAI. אוקי, הוא מעריך שיוני 2027 וזה נראה לי מדכא, אבל גם לא יותר מידי מדכא. כלומר לפחות זאת הערכה שלפיה היא תסתיים. ואני באמת מאמין שהיא תסתיים באופן כלשהו. זה כמובן לא יהיה סיום שמסיים את המצב ורק סוג של עצירה עד הדבר הבא.
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? כמובן שהפלאש. הוא יוכל למצוא הכל נורא מהר. אבל אם נלך על משהו לא על טבעי אז איאן גאלגר. וזה בעיקר בגלל שהוא הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשניסיתי לחשוב על מישהו נורמלי לצאת איתו לקניות. לא נראה לי שהוא יתעכב יותר מידי ונראה לי שהוא יהיה פרקטי. עכשיו שאני חושב על זה זכור לי אותו קונה ריהוט או משהו כזה עם מיקי בעונה מאוחרת של שיימלס והוא היה יעיל.
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב? אני רוצה לומר אבודים... כי אבודים. אבל זה גם ארוך אז הלופ האינסופי לא ירגיש כל כך נוראי וגם בכל זאת יש רמות ודברים אז נראה לי שבצפיה חוזרת וחוזרת כל הזמן מגלים עוד דברים ומבינים עוד דברים. אולי עדיף משהו כמו ג'ואי, שלא היו הרבה פרקים. ובלי חברים זה בכלל מרגיש חסר טעם. אולי בכלל הכי טוב סדרת אנימציה לפעוטות. זה נראה לי הכי יטמטם את המוח עד שבירה.
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם? אוי אני לא יודע זה כל כך כללי וראיתי כל כך הרבה דברים ועכשיו לא עולה לי עד כדי כך.
לגבי השנים האחרונות אני זוכר שהיה הפרק ההוא בעונה 1 של האחרונים מבינינו שריגש אותי ברמות ולחלוטין לא ציפיתי לזה מכזאת סדרה.
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם? יקום הMCU (שהוא יקום של הרבה סדרות) שבו אני אהיה מוטאנט עם הכוח לגרום לספיידרמן להתאהב בי. לרוע המזל בתור הבן זוג של ספיידרמן אני בטח אסתבך בהמון מקרים שבהם אני כמעט אמות. או אפילו ממש אמות. אבל זה יהיה שווה את זה.
עוד אופציה היא שאני אהיה עובד סוציאלי שנשלח לתיכון בגיריונית על מנת לנסות לעזור לכל התלמידים שם שעברו טראומה.

🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם? הריח של שוקולד
🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית. זאת תחנת רכבת באמצע ג'ונגל שמהווה תחנת מעבר בין הרבה קווים שונים ככה שאפילו שאף אחד לא כמעט לא מעוניין לרדת בג'ונגל, הרבה אנשים מחליפים שם רכבת. ויש שם פיצוציה וגלידריה ושירותים יוניסקס. הטעמים בגלידריה כוללים שוקולד, וניל, התחושה הזאת ששכחת משהו, התעלות רוחנית וגם בננה. בכל התחנה הקירות סגולים. כל עובדי התחנה הם עכבישים (חוץ מהשרת שהוא חיפושית פרת משה רבינו), והם ממש חוששים שהנוסעים ישימו לב לזה.
🎈 פריט במטבח שיש לכם אליו קשר רגשי מוגזם? יש לי במגירת סכום מספריים מטבחיים שהיו במטבח של ההורים שלי מאז שהייתי ילד קטן. אני לא זוכר מתי לקחתי אותם אלי אבל אני לא משתמש בהם אף פעם. גם לא כשאני צריך מספריים במטבח
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו? לא פסקול דרמטי, אלא יותר משהו מבדר כזה - השעה בערך בין ההתעוררות הראשונית שלי ועד שאני מצליח לגרור את עצמי לצחצוח שיניים. האמת שזה מתחבר לי בראש מאוד טוב למוזיקה בסרטון שהתכוונתי בכל מקרה לצרף כאן:
https://pantstomatch.tumblr.com%2Fpost%2F782900211323437056 🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון? "ניק המדליק - עלייתו ונפילתו של רגע על מה דיברנו?"
הפרק הראשון יעסוק בשנה שבה גרתי בהולנד בגיל 8. בהמשך יהיו פרקים שיחזרו אחורה לחיים שלי לפני כן, אבל מרגיש לי שזאת נקודת פתיחה חזקה טובה.

💬 תמונה/סרטון/מתכון לבלינצ'ס שתרצו לחלוק עם הכיתה?
2 ביצים, 1 כוס חלב, 3/4 כוס קמח, כפית סוכר, קורט (האמל) מלח, מספיק חמאה כדי להדאיג. לערבב הכל ולשים במייבש על מצב כביסה עדינה. אם השוליים מזהיבים מעולה, אם הם מכסיפים הגזמת וזרוק לפח. אם רוצים יותר מתיקות מוסיפים גור כלב.

מייבש.jpeg

נ.ב. השאלון נכתב בחלקו ע"י AI (ג'יפי) והוא גם זה שבחר את האימוג'ים.
כל הכבוד. גם אני נעזרתי בAI בשביל חלק מהשאלות בשאלון האחרון שהעלתי.

didalf

Well-known member
בכל מקרה בהחלט שאלה מקורית שאף פעם לא שאלתי את עצמי.
אני מבקשת שמחר תספור באמת ותדווח לנו

🎬 סרטי החודש: ת'אנדרבולטס*
הכוכבית הזאת מעצבנת אותי אני מסרבת להשתמש בה

טהטהטטהטהטה טהטהטהטהטטה טייק מי אאוט

Time Out (צריך להמליץ לעדי|חזיר| כדי שאני אוכל להחליף איתה רשמים)
באמת אבל אתה ממליץ לעדי?

🎬 ציטוט חודשי: Executive dysfunction is literally like. I've had a random dollar on my floor for two weeks and I dont know when I'll fit it in my schedule to pick it up.
מאיפה זה?

🎬 סיבה למסיבה: מחר יום חופש מהעבודה ולכן אני יכול לענות כאן עד שעה מאוחרת.
מרגש

🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני? יום הולדת (שלי של אחיינית ושל נכדן) ואני תמיד אוהב את חודש הגאווה.
אבל אף פעם לא בא למצעד|שפם|

לפעמים כדי לגלות משהו שיהיה יותר נוח מאשר פשוט לגגל את המידע.
אוקי אבל אתה מודע לזה שהוא מחרטט מלא וצריך לוודא את כל מה שהוא אומר לך?

אולי בכלל הכי טוב סדרת אנימציה לפעוטות. זה נראה לי הכי יטמטם את המוח עד שבירה.
תכלס:-D

לרוע המזל בתור הבן זוג של ספיידרמן אני בטח אסתבך בהמון מקרים שבהם אני כמעט אמות. או אפילו ממש אמות. אבל זה יהיה שווה את זה.
בהחלט

🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית. זאת תחנת רכבת באמצע ג'ונגל שמהווה תחנת מעבר בין הרבה קווים שונים ככה שאפילו שאף אחד לא כמעט לא מעוניין לרדת בג'ונגל, הרבה אנשים מחליפים שם רכבת. ויש שם פיצוציה וגלידריה ושירותים יוניסקס. הטעמים בגלידריה כוללים שוקולד, וניל, התחושה הזאת ששכחת משהו, התעלות רוחנית וגם בננה. בכל התחנה הקירות סגולים. כל עובדי התחנה הם עכבישים (חוץ מהשרת שהוא חיפושית פרת משה רבינו), והם ממש חוששים שהנוסעים ישימו לב לזה.
אתה מסטול או הצ'אט מסטול?

🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו? לא פסקול דרמטי, אלא יותר משהו מבדר כזה - השעה בערך בין ההתעוררות הראשונית שלי ועד שאני מצליח לגרור את עצמי לצחצוח שיניים. האמת שזה מתחבר לי בראש מאוד טוב למוזיקה בסרטון שהתכוונתי בכל מקרה לצרף כאן:
אנדר פרשר? אני אוהבת|מאוהב|
אבל אסור לשים שירים אהובים כשעון מעורר.

והסרטון - חחחחחחחחחחחחח:-D:-D

🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון? "ניק המדליק - עלייתו ונפילתו של רגע על מה דיברנו?"
:-D
הפרק הראשון יעסוק בשנה שבה גרתי בהולנד בגיל 8. בהמשך יהיו פרקים שיחזרו אחורה לחיים שלי לפני כן, אבל מרגיש לי שזאת נקודת פתיחה חזקה טובה.
האמת רעיון לא רע

keren or5

Well-known member
אני לא יודעת למה זה ממש הצחיק אותי:-D
כי הבנתי את השאלה של כמה אתם בגיל של העולם של הארי פוטר, זה כמו שישאלו כמה את בגיל של כלבים ואז צריך להכפיל ב-7, נראה לי :-D
מזכירה לך שהיא אגרנית
אוי, נכון זה בעיה. אבל לפחות היא תבוא לארגן לי את הבית בצורה יפה כמו שהיא עושה עם כל הקלסרים שלה. ואז יהיו הרבה דברים אבל מסודרים יפה
איפה כתבתי בגדים?
שתהיי בריאה איך הכנסת שם מלא תגובות בתוך הציטוט?:-D
אני אעשה צילומי מסך
אין לי מושג איך אני עושה כלום עכשיו, אני מסטולה רצח :-D
כשטיילור כתבה את השיר הזה ב2009-2010 כזה היא הייתה בת 19 נבגדת וזועמת ללא מודעות פמיניסטית והיא כתבה
She's better known for the things that she does on the mattress"
מאד סאלטשיימינג ולא יפה אבל למי אכפת?
וכשהיא הוציאה ב2024 את הגרסה המחודשת היא הרגישה שהיא לא יכולה להשאיר את השורה הזאת ושינתה ל:
He was a moth to the flame she was holding the matches"

אבל כולנו עדיין רוצים את גרסת הסלאטשיימינג כמובן וברגע שמותר היה לשמוע חזרה את הגרסאות הישנות השיר הזה קפץ מעל 600% בהשמעות:-D
וכן הוא מאד חמוד אני מתה עליו|מאוהב|
חחח ואני באתי להגיד לה כל הכבוד שהיא נלחמת בתופעה של סלאט שיימינג!
אני מקווה שיש אקדח מרשמלו באיקאה
שיר מעולה! |כן|

didalf

Well-known member
כי הבנתי את השאלה של כמה אתם בגיל של העולם של הארי פוטר, זה כמו שישאלו כמה את בגיל של כלבים ואז צריך להכפיל ב-7, נראה לי :-D

אוי, נכון זה בעיה. אבל לפחות היא תבוא לארגן לי את הבית בצורה יפה כמו שהיא עושה עם כל הקלסרים שלה. ואז יהיו הרבה דברים אבל מסודרים יפה
יש מצב

איפה כתבתי בגדים?
את עשית עריכה או שדילן הפלילה אותך סתם?:-D
אין לי מושג איך אני עושה כלום עכשיו, אני מסטולה רצח :-D
חחח ואני באתי להגיד לה כל הכבוד שהיא נלחמת בתופעה של סלאט שיימינג!
היא ניסתה לכפר, אנחנו לא זרמנו:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🧩 שם/כינוי? לונה3
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? ניקולאס פלמל
אני לתומ חשבתי שתכתבי דמבלדור. אבל את השקעת יותר.
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום? להערכתי לפי ספירה גסה, בערך 25-30 פעמים.
באמת? כי זה מה שהAI אמר לי וזה נראה לי מעט.
🎬 סדרות החודש: האחרונים מבינינו, האחיין שלי בנץ, רצחבוט, החברים והשכנים שלך (אוקיי הספקתי רק פרק 1 עדיין).
כל כך מעט
🎬 סרטי החודש: אין.
לכי לראות ת'אנדרבולטס בקולנוע
🎬 שירי החודש:
1. Take on me בביצוע היפה של אלי מהאחרונים בינינו (גם מהסדרה וגם מהמשחק).
2. אני אפתיע ואשמח מישהי: שמעתי די הרבה פעמים את as it was של הארי סטיילס.
זה באמת שיר מקסים.
🎬 ספרי החודש: הארי פוטר.
ראית את התמונה של הילדים שליהקו לשחק אותם בסדרה. הם נורא חמודים.
🎬 דמויות החודש: אלי מהאחרונים בינינו.
לחלוטין.
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר? קריצ'ר.
אני שמעתי את זה בעבר שאנשים מאוד אוהבים את קריצ'ר. אני לא מבין את זה. (אבל גם עברו איזה 15 שנה מאז שקראתי)
🎬דמות הכי שנואה בהארי פוטר? אומברידג'.
אוי היא באמת נוראית ברמות. אני אצטרך כנראה לשנות את התשובה שלי.
🎬 שחקני החודש: בלה רמזי ופדרו פסקל (האחרונים בינינו), אלו שמשחקות את יולי ואת ניצן (האחיין שלי בנץ)
קשה לי לחשוב עליהן כעל שחקניות עדיין
🎬 קראש החודש: אין
אם תחפשי תמונות של אנשים תוך כדי נהיגה ברכב אולי יהיה לך
🎬 ציטוט חודשי: slowly learning that life is ok (מהשיר טייק און מי בביצוע בלה רמזי)
וואי זה ממש שיר שאף פעם לא באמת הקשבתי למילים שלו. אבל באמת יפה
🎬 סיפור החודש: נפלתי, כלומר החלקתי על בוץ שהיה על המדרכה, אז כואבת לי רגל כבר כמה ימים.
אויש
🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני? לכלום?
הנחתי שכמוני גם את מצפה ליום הולדת שלי
📺לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים? בגיל 11 כמו שזה אמור להיות, הייתי רייבנקלואו. היום בוודאות האפלפאף.
אני חושב שגם בגיל 11 הייתי האפלפאף. אולי אפילו יותר.
📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? העבודה שלי בתכנות כרגע מתבצעת כמעט כולה ע"י AI... :-/ שזה גם טוב וגם רע.
בהחלט מעלה חששות.
חוץ מזה אני אוהבת סתם לנסות עליו דברים, למשל לחבר את השאלון הזה ניסיתי להשתמש בו (בהצלחה חלקית). מה ששעשע אותי במיוחד זה שהוא גם הציע לסיום את השאלה: "משהו אקראי שאתם רוצים לשתף, לקטר עליו או לפרגן עליו לסיום?" למרות שלא נתתי לו הנחיה למשהו כזה.
נשמע נחמד. תכלס אולי אני צריך לתת לAI לנהל את הפורום.
📺מתי תיגמר המלחמה לדעתכם? אני לא רואה את הסוף :-(
הכל בסופו של דבר מסתיים. (אני מציע לקרוא את זה בדרך אופטימית ולא פסימית)
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? עם פני מהמפץ הגדול כי היא טובה בקניות נראה לי.
אבל איזה מצחיק זה יהיה אם גם תקחו את שלדון איתכן.
לפעמים אני חושב שאולי אני רשע. אבל עצם העובדה שאני לא חשבתי על הרעיון המרושע הזה לעינוי זה אולי הוכחה שאני לא כל כך מרושע. (או שאני לא כל כך יצירתי)(או שאני מדחיק דברים כאלו מהמוח שלי)
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם? שיט'ס קריק, מייקל.
מוזר שלרגע חשבתי שאת מדברת על סרט משנות ה90 שבו ג'ון טרבולטה משחק מלאך בשם מייקל. אני אפילו לא ראיתי את הסרט.
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם? המקום הטוב.
אבל איפה היית משתלבת בו?
🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם? לא יודעת מה זה השאלה הזאת. אבל בואו נגיד ריח קוקוס כי זה ריח טוב.
חחחח זאת הצרה בלתת לAI לכתוב לך שאלות
🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית. אין שום רכבות והכל ריק ושקט. זה כנראה יום שבת בישראל או משהו.
אז דיכוי תיאוקרטי
🎈 פריט במטבח שיש לכם אליו קשר רגשי מוגזם? מגבות מטבח שקניתי מסיבה מוזרה כלשהי באיזה חנות מזכרות בטיול בחו"ל ולא זוכרת איפה אפילו.
תבדקי אם כתוב המקום בתגית.
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו? כל פעם שקמים מהמיטה צריך להיות חצוצרות או משהו כזה.
אוי, זה קרוב למה שאני כתבתי.

*עכשיו שאני חושב על זה אז צריך להיות מוזיקה מלהיבה כשאני מגיב על התשובות שאלון של מישהו אחר ואני מגלה שהוא ענה משהו דומה למה שאני כתבתי.
🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון? "לונה: לעשות כמה שפחות"
את ממש לא קוראת את כל ההוראות - מה נושא הפרק הראשון?
חוץ מזה שאנחנו יודעים שאת מפתחת כל מיני אפליקציות בזמנך הפנוי וזה לא בדיוק לעשות כמה שפחות.
זה פשוט נכון:
צפה בקובץ המצורף 129675
לצפות בסרטון של חמש דקות מרגיש כמו מחוייבות אדירה
חחחחחח
לקח לי איזה רגע לקלוט
זה לא אני כי נדיר שאני מזמין משהו.
דווקא שבוע שעבר הזמנתי מייבש והייתי בשוק כשלמחרת יצרו איתי קשר שמביאים אותו בעוד יום. הנחתי שיקח זמן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו?

אני מבקשת שמחר תספור באמת ותדווח לנו
זה לא נחמד כי אני באמת אתפתה לנסות (אבל אני לא אצליח)
הכוכבית הזאת מעצבנת אותי אני מסרבת להשתמש בה
לך יש |חזיר|, להם יש *
באמת אבל אתה ממליץ לעדי?
את לא תסבלי ממנו (הוא לא מלא מלא תיאורי ספורט כמו טריולוגיית all for the game) אבל הוא גם לא כזה משהו מדהים.
צץ לי בטמבלר ואהבתי אז שמרתי בצד
אבל אף פעם לא בא למצעד|שפם|
אני אוהב את חודש הגאווה, לא את המצעד
אתה מסטול או הצ'אט מסטול?
דווקא את רוב זה כתבתי בעצמי. אבל אז הצגתי את זה בפני הג'יפיטי וביקשתי הצעות. הוא נתן המון, כולל הסברים לגבי איך דברים שונים קשורים לרגשות שונים, אבל בסוף השתמשתי רק ברעיון לטעמי גלידה מעניינים.
אנדר פרשר? אני אוהבת|מאוהב|
אבל אסור לשים שירים אהובים כשעון מעורר.
זה לא השיר שיש לי כשעון מעורר. אבל באמת לפעמים אני נהנה מידי להקשיב לשירים שכן יש לי כשעון מעורר ונהנה להמשיך להקשיב להם וזה בעייתי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא יודעת מי זה, אבל יש לו שם של מעצבן.
זה אולי הדמות היחידה בכל ספרי הארי פוטר שהיא בעצם אדם אמיתי שהיה חי:
נראה לי שהגיע הזמן שתמשיכי כבר לפרק 2. תכף תאבדי את הסטטוס לונה שלך.
זה דווקא מאוד און בראנד בשביל לונה.
היא העבירה איזה 4 חודשים בצפייה איטית בשניים וחצי פרקים של For all mankind
אז אולי כדאי שפעם הבאה. תשתלטי על הרובוט שלך|שפם|
הוא רובורצח

*תזכירו לי שהגעתי להודעה #12

keren or5

Well-known member
חדש יחסית: Benson Boone - Sorry I'm Here For Someone Else
נחמד
קראש החודש: בנסון בון
1748812309167.png
גוף טוב |כן|
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? כמובן שהפלאש. הוא יוכל למצוא הכל נורא מהר. אבל אם נלך על משהו לא על טבעי אז איאן גאלגר. וזה בעיקר בגלל שהוא הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשניסיתי לחשוב על מישהו נורמלי לצאת איתו לקניות. לא נראה לי שהוא יתעכב יותר מידי ונראה לי שהוא יהיה פרקטי. עכשיו שאני חושב על זה זכור לי אותו קונה ריהוט או משהו כזה עם מיקי בעונה מאוחרת של שיימלס והוא היה יעיל.
אוי הזכרתי לי- כל הקטעים שמיקי היה גרומזילה, זה היה דיי מעולה:
לרוע המזל בתור הבן זוג של ספיידרמן אני בטח אסתבך בהמון מקרים שבהם אני כמעט אמות. או אפילו ממש אמות. אבל זה יהיה שווה את זה.
לא, הוא בטח יציל אותך תמיד
עוד אופציה היא שאני אהיה עובד סוציאלי שנשלח לתיכון בגיריונית על מנת לנסות לעזור לכל התלמידים שם שעברו טראומה.
|כן|
אוקי, הוא מעריך שיוני 2027 וזה נראה לי מדכא, אבל גם לא יותר מידי מדכא.
זה באמת דיי מדכא \:
🎬 דמויות החודש: אלי מהאחרונים בינינו.
|לב|
🎬 ציטוט חודשי: slowly learning that life is ok (מהשיר טייק און מי בביצוע בלה רמזי)
|כן|
משפט מעולה!
:-D:-D קצת נכון
מדוייק מאוד:
1748805829903.png
חמוד :-D
אבל לבנתיים: המילניום הנוכחי או הקודם לו?
הנוכחי, כאילו הייתי יותר זמן בחיים במילניום הנוכחי
אני מודה שהייתי מכורה לכל העונה מאז עונת ה-VIP הראשונה. העונה היחידה שלא ראיתי הייתה האחרונה כי זה באמת הרגיש לי קרינג' לראות סדרת ריאליטי שנקראת "הישרדות" כשהמציאות היא מה שהיא.
🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני?|קדימה|ביוני שעבר ציפיתי לרגע המאושר בחיי. החודש כלום;-(
אל תכעסי עלי שאני לא זוכרת, אבל מה זה היה?
בטעות, וכן תיקנתי וערכתי את זה (כי זאת לא המטרה של כפתור העריכה?)
מה השלב הבא? תגלי שהשמש זורחת בבוקר?:-D
כאילו זה לא כזה מהפך, אני מניחה שאם היות מראים לי תמונה שלו ושואלים אם הוא נראה טוב הייתי אומרת כן, פשוט לפני לא כזה חשבתי עליו

Lhuna3

Well-known member
לא יודעת מי זה, אבל יש לו שם של מעצבן.
מה את מעמידה פנים כאילו קמת מהספה שלך היום? את בת שלושתלאפים. את לא יכולה לעמוד בכלל|שפם|
זה כואב לי אבל אני יכולה!
נראה לי שהגיע הזמן שתמשיכי כבר לפרק 2. תכף תאבדי את הסטטוס לונה שלך.
כשיהיה לי זמן.
זה היה חביב.
את היית חביב |שפם|
הייטרס גונא הייט.
דרך טובה לא להתאכזב.
שיטה פולנית עתיקת יומין.
בגילך קשה לראות, נקודה.
מה יש לראות...
אז אולי כדאי שפעם הבאה. תשתלטי על הרובוט שלך|שפם|
איכשהו קראתי את זה מהר וחשבתי שהיה רשום שקנית את זה במסיבה מוזרה כלשהי שהיית בה ואני כזה למה לעזאזל את הולכת למסיבות מוזרות?! זה כזה אוף ברנד😂😂
:-D:-D:-D אוף ברנד בשבילי ללכת למסיבה כלשהי, מוזרה או לא זה לא משנה.
במקרה שלך, ללא ספק.
אכן 🤷‍♀️

Lhuna3

Well-known member
אתה פעם התחלת לאכול חטיף מלוח כלשהו והצלחת להפסיק לפני שנגמרה השקית?
אני מרגיש שצריך יותר פירוט בתחום החתולים. נראה לי שבמילניום הקודם הם היו מאוד משמעותיים בשמירה מפני מגפות שהופצו על ידי עכברים. במילניום הנוכחי הם הרבה יותר חזקים בסרטונים ויראלים.
כלומר בעבר הם עזרו לשמירה על הבריאות הגופנית, אבל במילניום הזה יש יותר דגש על תחום בריאות הנפש, אז הם התאימו את עצמם.
אני שמח שזה כבר עלה כי היו מאשימים אותי בסוף אם זה לא היה עולה בראשון לחודש.
ובצדק כי אתה האחראי, ולא אמורים להאשים את הש.ג.

Lhuna3

Well-known member
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? אה הם לא גדלים באותו קצב עם בני אדם? אז מה יחס הגדילה שלהם ביחס לבני אדם
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום? חחחחח שאלה טוב
:-D תודה.
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר?
אני לא מספיק מכירה את העולם הזה |מובך|
חבל!
🎬 שחקני החודש: פדרו פסקל , אורי ורד (בנץ)
🎬 קראש החודש: פדרו!
|כן||לב|

📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? אני לפעמים מדברת עם צ'אט gpt על בעיות שיש לי בחיים
אוקיי זה מעניין. בקטע של לקבל תמיכה נפשית כאילו או עיצות מעשיות לאיך להתמודד ומה לעשות?
כאילו מבחינת עיצות אני חושבת שהוא יכול להיות מועיל בהחלט.
מבחינת תמיכה נפשית זה ברור לי שהוא גם יכול לספק תשובות שנשמעות מאוד תומכות/מכילות/אמפטיות וכולי, אבל אני לא חושבת שהייתי יכולה להשתחרר מהמחשבה (ידיעה) שזה אלגוריתם וזה מוזר לחשוב עליו כאמפטי ומבין כי אין שום נפש מאחורי זה. אבל אולי כן אפשר לקבל את זה כאילו בתור הדברים שאת צריכה להגיד לעצמך ולעזור לך פחות לשפוט את עצמך ולחשוב מחשבות יותר טובות נפשית.
אני לא יודעת להסביר בדיוק למה, אבל מרגיש לי שחשוב לזכור כל הזמן שאין שום מחשבה אנושית מאחורי התשובות שלו. (אבל כאמור זה לא אומר שאי אפשר להעזר בזה).
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? לזלי נופ, מרגיש לי שיהיה לה טעם טוב בעיצוב דירות
וואי מרגיש לי שהכי לא :-D נראה לי שהיא תעצב הכל בקיטש מופרז עם לבבות ורודים וציורי כלבלבים! :-D
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב? חחח אולי סברי מרנן
בחירה טובה.
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם? המקום הטוב
אוי נכון, בשלב מסויים נראה לי שגם אותי.
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם? העולם של המקום הטוב (או לאן שהם הגיעו בעונה האחרונה)
כנ"ל.
לאורי ורד יש ערוץ יוטיוב, ויש לו סרטונים דיי מצחיקים שם- זה בין הממש טובים, פשוט הצחיק אותי מאוד:
אוף למה זה כל כך נכון?? :-D
עכשיו כבר קצת הצלחתי להתרגל לקול המוקלט שלי, אבל במשך שנים סירבתי להכיר בו ולא יכולתי לסבול שככה אני נשמעת!! גם עכשיו אני די שונאת את המחשבה על איך הקול שלי נשמע לאחרים, אצלי בראש הוא נשמע פי אלף יותר טוב!

Lhuna3

Well-known member
אני חשבתי שהיא פשוט רוצה שתבחרי דמות שנראית בגיל שלך? לא יודעת אם יודעים מה הגילאים שלהם שם. אבל אני לא מדברת לונאית אז אולי אני טועה.
לונאית זאת השפה שמדברים ילידי הירח.
אני אתחיל עצומה שדורשת מכל חברי הפורום לראות לפחות 5 דברים שונים בחודש. אין לי זמן לחבורת חובבנים|שפם|
אין לך מה להיות מובכת. לונה צריכה להיות מובכת.
|שפם| יש לה כן מה להיות מובכת.

Lhuna3

Well-known member
רציתי להתקלח ואז לענות אבל אין מים אז אני אענה בזמן שאני מחכה לדוד|שפם|
אני כיביתי לך מקודם את הדוד בשביל שתגיבי.
🧩 שם/כינוי?|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version) (כן עדיין)
לפחות מותר לנו כבר לקרוא גם את ההודעות של עדי|חזיר| המקורית (בלי רגשות אשמה).
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר סטיילס?|קדימה|אם הולכים לפי סדר השירים וסדר האלבומים Satellite הוא השיר ה33 של הארי סטיילס.
רמאות! |שפם| התשובה לא מתקבלת. אני אענה במקומך: דניס קריבי קולין קריבי (כי אור היא דניס).
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום?|קדימה|1989
זה הרבה מאוד וצריך להיות בכושר מאוד טוב בשביל זה (כי זה אומר שגם קמת כל כך הרבה פעמים).
(ולא, את לא צריכה להסביר לי שזה שקר ומאיפה הוא נלקח)
Etoile - לקח לי קצת זמן אבל בסוף נהניתי. בלט זה כזה יפה|מאוהב|
אבל בחורים בטייץ' זה מביך. זה בפירוש לא בגד שתוכנן לגברים.
ברוקלין 99 - גם הצטרף לש"ח ביס. העונה הראשונה יותר טובה משזכרתי. אולי כי אני כבר מכירה היטב את הדמויות.
מקווה להצטרף בקרוב.
We Live In A Time - דרמה רומנטית עם פלורנס פיו
אני לא יכולה עם השם שלה.
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר סטיילס?|קדימה|אובייסלי הארי סטיילס.
🎬דמות הכי שנואה בהארי פוטר סטיילס?|קדימה|סיימון קאוול
רמאות |שפם|
אבל רגע מה סיימון קאוול עשה לו? הוא לא זה שגילה את וואן דיירקשן או משהו?
🎬 סיפור החודש:|קדימה|אתמול אבא שלי אירח חברים לגמר ליגת האלופות אז כמובן הזמנו פיצה אז סקיי השמנדריקית הזאת עברה אחד ואחד ועשתה פרצופים כדי שיתנו לה פיצה. (וניסתה לגנוב ממי שלא הסתכל היטב על הצלחת שלו) (לא קיבלה) ואז ברגע שנגמרה הפיצה הלכה לנמנם.
רגע, אף אחד לא נתן לה בכלל??????????????
אתם כאלו חבורת חסרי לב שמתעללים בכלבים????????
תגידי לי שהיא קיבלה חתיכה לפחות!
📺לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים?|קדימה|סקייקרו
רימית ולכן את סלית'רין.
📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים?|קדימה|אני אנטי AI אני בומרית בנושא:-D לעיתים רחוקות בעבודה לכתוב איזה קטע קטן בקוד שאני לא בטוחה איך אבל כמעט ולא.
תראי זה לא שאני אוהבת את זה כמו שאולי נדמה, אני פשוט הבנתי שאין ברירה כי לשם העולם הולך... חייבים ללמוד ולהתרגל להשתמש בזה כדי לא להשאר מאחור.
📺מתי תיגמר המלחמה לדעתכם?|קדימה|כשנתעלה ונהפוך לעצים זוהרים
;-(
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה?|קדימה|שתדעו שמלא שנים מעולם לא הייתי באיקאה עד שהייתי לפני איזה שנתיים לראשונה ונהניתי:-D אני אלך עם אפריל ואנדי בשביל הצחוקים ולקנות כל מה שלא נחוץ לאנשים בוגרים.
אבל מרגיש לי שכל מה שיש באיקאה באמת נחוץ לאנשים בוגרים. מה שכן מעולם לא מצאתי את הקיצור דרך ליציאה שהשמועות אומרות שיש שם, תמיד אני נאלצת ללכת את כל המסלול גם אם כואבות לי הרגליים כבר.
אבל אפריל ואנדי באמת יעשו שם מלא צחוקים והם בטח גם יהפכו הכל איכשהו ויזיזו כל מיני דברים מהתצוגות המדוגמות למקומות לא קשורים.
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב?|קדימה|לאדעת אבל משהו קצר וממש משעמם כך שהוא כל הזמן יחזור על אותם 6 פרקים משעממים.
אז אני מציעה את "אהבה, מוות ורובוטים".
🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם?|קדימה|לונה הצ'אט שלך מקולקל
🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית.|קדימה|תתני לו מכה בלמעלה אולי זה יעזור
:-D כשאני אמצא את הלמעלה שלו אני אנסה.
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו?|קדימה|כשאני קמה בבוקר ואיזה שיר רקוואיאם דרמטי כזה של מוצרט שמבכה את זה שצריך לקום לעבודה.
לגמרי!
🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון?|קדימה|Adi's Version. לאדעת מה יהיה בפרק אבל זאת תהיה סדרה מאד יקרה כי נצטרך לשלם לטיילור מלא תמלוגים.
ברור! ושם מעולה.
נ.ב. השאלון נכתב בחלקו ע"י AI (ג'יפי) והוא גם זה שבחר את האימוג'ים.|קדימה|
אני מעדיפה אותה:
1748851345155.png
(ולגמרי אין מספיק גיפים וממים מהסדרה הזאת בגוגל!!!)

דורי 1981

Well-known member
השאלון

בבקשה לעשות לשאלות העתק-הדבק להודעה חדשה ולא לעשות "הוסף תגובה" להודעה זו.

🧩 שם/כינוי? דורי
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר? לא מוכר לי העולם הזה.
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום? כמו שאבא שלי, בן 77, אומרים לו לשבת. הוא אומר בצחוק: "ישבתי מספיק" (כמו בכלא).

🎬 סדרות החודש: הנעלמים של הרלן קובן, מחלקה קיו, אתה חייב לקרוא את זה
🎬 סרטי החודש: כאב אמיתי _פעם שנייה), הנכס. והסטדנאפ החדש של שרה סילברמן, פוסט מורטם.
🎬 שירי החודש:
🎬 ספרי החודש: צריך באמת לבחור ספרים חדשים לשבוע הספר
🎬 דמויות החודש: הדמות של קירן קאלקין בכאב אמיתי (בנג'י)
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר
? עבור
🎬דמות הכי שנואה בהארי פוטר? עבור פעם שנייה
🎬 שחקני החודש: רוזלינד אלעזר, הנעלמים
🎬 קראש החודש: שרה סילברמן.
🎬 ציטוט חודשי: "איך זה שארגון מיזוגני כמו המשטרה עדיין קיים?" (הנעלמים); "את מנקה את המשקפיים עם סלמי?" (שרה סילברמן, פוסט מורטם); "סבתא שלי אישה מאוד מורכבת" (הנכס).
🎬 סיבה למסיבה: ב-26.6 יום נישואין 47 להורים שלי, שבוע הספר, נגמרו החגים.
🎬 סיפור החודש: במכון הכושר כמעט נפלה עליי דלת של לוקר.
🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני? שאפשר סופסוף להפעיל מזגן (עוד לא נכנעתי)

📺לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים? ??!!
📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים? אישיים ומקצועיים. לפעמים סתם ממציא שאלות בשם דמויות דמיוניות שאני יוצר, לא חשוב.
📺מתי תיגמר המלחמה לדעתכם? יש לקוות שבעוד דקה. לא יודע.
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה? וילאנל, בגלל הנוכחות שלה לא ייגבה תשלום.
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב? סברי מרנן (סליחה אמא).
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם? כאב אמיתי.
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם?

🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם? אייס קפה, לאחרונה חזרתי לשתות קצת אחרי הפסקה.
🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית. שאלה מוזרה,לכן לא אענה.
🎈 פריט במטבח שיש לכם אליו קשר רגשי מוגזם? מברשת לניקוי כלים של סבתא שלי.
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו? וואו. לא יודע איך לענות.
🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון? הקירח ממרכז ת"א. הנושא הוא הפיכתי לרוצח סדרתי...

💬 תמונה/סרטון/מתכון לבלינצ'ס שתרצו לחלוק עם הכיתה? חלקתי.

נ.ב. השאלון נכתב בחלקו ע"י AI (ג'יפי) והוא גם זה שבחר את האימוג'ים. אם לא הייתי יודע, הייתי חושב שנכתב עצמאית. אגב, קצת התמכרתי לצייר התמונות של קופיילוט. לטובתכם, עדיף שלא להתחיל!

Lion_Heart

Well-known member
בחודש האחרון
נחגג חג אחד
נפתחו 21 שרשורים
נכתבו בערך 700 הודעות
נשרפו 8232 קרשים

וכולנו בסה"כ התאזרנו בסבלנות בערך 75 אלף פעם

למה יש לנו לצפות בחודש יוני:
סדרות חוזרות (משחק הדיונון, The Buccaneers, ג'יני וג'ורג'יה, Resident Alien, הדוב, Fubar, העידן המוזהב)

סדרות חדשות (Ironheart, Stick, The Survivors, We Were Liars, Outrageous, Art Detectives, Revival, Hell Motel, Countdown, Smoke)
סרטי קולנוע חדשים כמו קראטה קיד, בלרינה, החתונה, הדרקון הראשון שלי, 28 שנה אחרי, חייו של צ'אק, אליאו, שיעורים בפינגווינית, פורמולה 1, מייגן 2 ועוד
בנוסף לכך נחגוג את חג השבועות
נאכל גבינות (כי זה הקטע של החג)
נאכל בשר (אחרי הזמן המקובל לעיכול)
נאכל ירקות (בלית ברירה)
נאכל פירות (כי יש על העצים)
ונאכל ממתקים (כי סוכר הוא ממכר)
נחגוג גם את הגאווה הלהטבית
ואת הגאווה של קוראי הספרים
נגיד שלום לבני נוער שיצאו לחופשה
ונקבל באופן רשמי את פני הקיץ

|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת שלי ושל אוברי פלאזה, מרי אבג'רופולוס, איילת זורר, כריס פראט, ניק אופרמן, טום לנק, דני סטרונג, פלישיה דיי, ג'ודי וויטאקר, ארתור דארוויל, קווין מקהייל, ליזה וייל, טובי דונובן, כריסטיאן קיין, צ'וקו מודו ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (על ידי לונה)

אבל לבנתיים: המילניום הנוכחי או הקודם לו?
המילניום הנוכחי או הקודם לו?...אם...מה?

Lion_Heart

Well-known member
🧩 שם/כינוי?LORIENN
🧩 גיל כדמות בהארי פוטר?17
🧩 כמה פעמים התיישבתם היום?3

🎬 סדרות החודש:its ok not to be ok, critical role' twinkling watermelon, MR QUEEN
🎬 סרטי החודש:THINDERBOLTS
🎬 שירי החודש-
🎬 ספרי החודש:TUSK LOVE -ספר שלא ממש קיים,אבל כן :-D |מרובע|
🎬 דמויות החודש:
🎬דמות הכי אהובה בהארי פוטר
?-רון וויזלי
🎬דמות הכי שנואה בהארי פוטר? דראקו מאלפוי
🎬 שחקני החודש:לורה ביילי , סול הין אה...נדמה לי שזה השם
🎬 קראש החודש:לורה "מוזיקת נבל" ביילי
🎬 ציטוט חודשי:"כלבתא, במתוטא" " "למען תהילתו של אשמדאי בואדאי"
🎬 סיבה למסיבה: ספטמבר מתקרב ובא
🎬 סיפור החודש:
🎬 למה אתם מצפים בחודש יוני?כלום

📺לאיזה בית בהוגוורטס הייתם מתמיינים?HUFFPLPUFF REPRESENT
📺האם אתם משתמשים בבינה מלאכותית, איזו ולאיזה צרכים?כן, לפיתוח , מתכונים,השקעות, ומבוכעם ודרקונים
📺מתי תיגמר המלחמה לדעתכם?
📺 עם איזו דמות טלוויזיונית היית יוצא/ת למסע קניות באיקאה – ולמה דווקא איתה?גברת פריזל ולמה לא?
📺 איזו סדרה הייתם שמים בלופ אינסופי בתור שיטת עינוי לאויב?האח הגדול
📺 סדרה או סרט שריגשו אתכם הרבה מעבר למה שציפיתם?THUNDERBOLTS\
📺 יקום של סדרה שהייתם שמחים לעבור לגור בו – ואיפה הייתם משתלבים שם?FARMING LIFE IN ANOTHER WORLD ובתור הדמות הראשית

🎈 אם הייתם הופכים ללוגו שמריח – מה היה הריח שמייצג אתכם?ריח אננס טרופי!
🎈 תארו את מצב הרוח שלכם כתחנת רכבת דמיונית.הרציף של 9\3\4 מסובך יתר על המידה
🎈 פריט במטבח שיש לכם אליו קשר רגשי מוגזם?הכל,אבל הכל
🎈 רגע יומיומי שראוי לפסקול דרמטי – מה קורה בו ואיזה כלי נגינה מוביל או איזה שיר מלווה אותו?המקלחת בסוף היום
🎈 איך היו קוראים לסדרת דוקו על חייכם, ומה נושא הפרק הראשון?"היקום נגדי" והפרק הראשון מספר על ילדותי העשוקה

נערך לאחרונה ב:
למעלה