MICHAEL

slish

New member
קבלת מסר אישי (צד שמאל למעלה)

לגבי המפגש... עזריאלי ב17:00 ליד מקדונלס -- זו הזמנה לכולם---- טלפון של MICHAEL JACKSON ISRAEL FAN CLUB 0583569306

slish

New member
ב 17:00 במרכז עזריאלי... ו...

עזריאלי - ליד המקדונלדס ב 17:00 (ת"א) תביא חומר על מייקל להחלפה אם יש.. או כסף כי אני יודע שמורן מוכרת מלא דברים פיגוזיים ובכלל יהיה נחמד אני חייב לטוס להתארגן אחרת אני יאחר (שווה להגיע) גם אם זה להגיד לבוס "צ´מע אני לא מרגיש טוב היום אני יכול לא להגיע?" תבוא יהיה נחמד ועוד משהו... פותחים הודעה חדשה רק בשביל נושא חדש לגמרי (כי יש מספר מוגבל של הודעות חדשות בעמוד) אתה חדש דניאל (מנהל הפורום) יסביר לך... כתוב את זה ב "כללי התנהגות בפורום (למעלה צד שמאל- אני חושב...) אם אתה רוצה לכתוב הודעה באותו נושא (המטרה היא ל"נצל שירוש" ולא לפתוח הרבה "הודעות חדשות" אז אתה פותח את ההודעה האחרונה של אותו נושא (הודעה חדשה מסומנת בעיגול כתום בצ ימין של ההודעה) שירוש מופיע כעיגול כחול (מלא אם יש תוכן להודעה) ועיגול רייק (אם אין תוכן להודעה) --כל הסימנים ופירושים נימצאים בעמוד למטה---- תבוא למפגש יהיה נחמד אני זזתי מקווה לראות הרבה פנים (בעיקר חדשות) LOVE R

slish

New member
שכחתי את העיקר אם אתה רוצה לכתוב

הודעה לאותו נושא- או לנצל שירוש אתה צריך ללחוץ על "הוספת הודעה" זה כתוב באדום בכל הודעה שתפתח כנ"ל בזאת... כלומר אם אתה רוצה לכתוב משהו אתה לוחץ על "הוספת הודעה..." תלמד עם הזמן... ושוב ברוך הבא... ואם תבוא למפגש יהיה לך "קבלת פנים מיוחדת " ביי ביי

למעלה