Michael J. Fox

vitamin P

New member
Michael J. Fox

איך אתם מעדיפים את הMichael J Fox פוקס שלכם??? בסרטים??? או בטלוויזיה?? בטלוויזיה אתה נכנס לדמות שלו ומזוהה איתה במשך המון המון זמן ובמהלך השידורים אתה יכול לראות בטעות בערוץ הסרטים סרט עם השחקן ואז כל התמונה של הסדרה מתנפצת לך וזה קצת מוזר בפעם הבאה שאתה רואה אותו בטלוויזיה נגיד בספין סיטי מייק ג' פוקס מה אתם אומרים? עד כמה שספין סיטי מצחיקה ונהדרת אני מעדיף אותו בסרטים/images/Emo13gif

Kippi S

New member
בסרט בחזרה לעתיד../images/Emo70.gif

זה נראה לי הסרט היחיד שראיתי איתו... ואהבתי אותו יותר בסרט מאשר בסדרה...

vitamin P

New member
זה סרט טוב....

מזל שאני לא מכור לטלנובלות כי לפי מה שכתוב באתר אז הוא הופיע גם בקשרי משפחה (לא יודע כמה זמן ) ואת זה אני לא הולך לראות /images/Emo6gif

vitamin P

New member
כן.....

לפני כמה שנים היה חודש בערוץ 2 של הסרט הזה כל שבוע חלק אחר מה4 אז ראיתי את כולם וכל שבוע הקלטתי ואחר כמעט שנה ראיתי את זה שוב בחופש שהיה קצת משעמם אבל זה היה מזמןןןן אחלה סרט בעבר בהווה ובעתיד/images/Emo6gif

axnholic

New member
הוא התחיל בסידרה

הזאת. נראה לי שיש 6 עונות (ולא, אני לא מתבלבל עם ספין סיטי). הוא אפילו עשה את הסרטים במקביל לסידרה.

Kippi S

New member
באמת? מאיזה שנה הסרט הראשון?

לפי מה שאני זוכרת הוא נראה הרבה יותר צעיר שם...

שלמונזה

New member
אני חושבת שאתה טועה ../images/Emo168.gif

בעצם אני דיי בטוחה... שהוא היה יותר קטן הוא שיחק בסדרה שנקראת משהו בסגנון של קשרי משפחה (שכחתי איך קוראים לזה) אבל זאת לא הטלנובלה קשרי משפחה, יש הבדל. ואני מעדיפה את מייקל בסדרת טלוויזיה שאפשר כל פעם לראות תעלולים חדשים שלו כל פרק חדש, ולא את אותו סרט מאה פעם או משהו (למרות שאני חולה על הסרט "בחזרה לעתיד")

vitamin P

New member
לא התייחסתי לאף תקופת זמן

מסויימת רק לעבר לא אמרתי מה קרה קודם ומה אחר כך

קשרי משפחה זה לא טלנובלה

זה אחת תכניות הבידור הכי מצליחות בשנות ה80 בארצות הברית הוא שחק בחור בשם אלכס שהיה מאומץ עם עוד אחים לזוג היפים ממש מצחיק פה אני רואה את זה כל יום בארצות הברית ותאמין לי זה לא טלנובלה זה מה שגילה את מייקל

s h i r k u s h

New member
דווקא אוהבת אותו בטלויזיה ../images/Emo132.gif

למה
אין לי שמץ

The Miller

New member
אני בשניהים

אבל זה ממש מוזר לי איך שבחזרה לעתיד (שאני נורא נורא אוהב) הוא כזה ילד ובספין סיטי הוא כל כך שונה אבל הוא נירא בדיוק אותו הדבר!

למעלה