Michael Brecker הלך לעולמו

skibarius

New member
Michael Brecker הלך לעולמו

בצער רב והרגשת הפסד ענקית נודע לי כי - אתמול נפטר הסקסופוניסט הכי גדול ורב ההשפעה של התקופה המודרנית. אני בטוח שזאת לא רק דעתי האישית. יש כאלה שאהבו אותו יותר, יש כאלה שאהבו את הנגינה שלו פחות... אבל אף אחד לא יכול להכחיש את העובדה שבן אדם זה היה דמות בעלת אחת ההשפעות הגדולות ביותר על הג'אז המודרני גם כאמן סקסופון וכמוסיקאי בכלל. אני בטוח שהוא ממשיך לעשות מוסיקה מדהימה במקום שהוא נמצא בו כעת עם כל הגדולים.

elich

New member
לפני שבועיים קניתי את הדיסק החדש של

שלו תאמת מרגישים לפי המלודיות שהוא ידע שזה האחרון שלו בכל מקרה הוא היה וישאר בין גדולי הדור שלנו יהי זכרו ברוך

locnar

New member
גם מקסימאליסט, וגם לא מיצה את עצמו

שילוב מצער, אבל קיים אצל גאונים. ב-2002 ראיתי אותו מופיע עם צ'יק, ברטון, גומז, גאד, ועוד מיליון איש שניגנו עם צ'יק קוריאה במהלך השנים, וכבר אז נחמץ הלב. הבחור לא תיפקד וניכר בו שהוא נלחם להפיק צליל. חשבתי שההידרדרות שלו היתה מהירה יחסית, כי רק שנתיים קודם לכן הוא הרביץ הופעה מעולה באילת, ואפילו התלונן בפנינו שהבעיה הרפואית היחידה שמפריעה לו היא בעיות באזניים, שמאלצות אותו לנגן כמעט רק בהרכבים אקוסטיים... בסוף סחב כמו גיבור, והמשיך ליצור במשך כמה שנים טובות. אחרי ברקר וברג, שהלכו לעולמם בטרם עת, באמת ירדה רמת הטנור בעולם בצורה קיצונית. איחולי חיים ארוכים לבוב מינצר.

S h a y D u

New member
וגם לסוני רולינס! (גם טנוריסט)

"תהא נשמתו צרורה בצרור החיים" מייקל ברקר הענק ייחשב ללא ספק לאחד מהמוסיקאים הגדולים של ההיסטוריה ומהמשפיעים ביותר על המוסיקה המודרנית בפרט.

Shards

New member
יהי זכרו ברוך, היה אחד הגדולים...

וגם בבלוג שלי הוא מופיע. http://myspace.com/omrilahav

למעלה