mi m italia?

Flying Camel

New member
מסכנון...../images/Emo7.gif

הוא כבר 6 חודשים מחפש פה אנשים מאיטליה.... נו כבר בואו לאיטליה...

Odish16

New member
נצללללללל"ששששששששש

אההה..הרגע באתי מבית ספר..חחחח לקחתי את ג'ון למעלה מקניון ישבנו באיזו פינה והוא שאל למה נאי לא מנשקת אותו..ואני שאלתי אותו דבר..חח אחר כך עשינו אבן שוק..הוא ניצח:( אז אני היתי צריכה לנשק אותו..פחחחחח ממש כיתה ו'! טחחח הקיצר..היה נחמד:) התנשקנו פול..רק ב20 דקות האחרונות לפני שהלכנו הביתה..וכמובן שגם דיברנו..חיחיחי..והוא אמר לי כאלה דברים נחמדים:) זתומרת..הוא אמר מהיום הראשון שהוא ראה אותי הרי הוא אמר לי "אני יכול ללמד אותך ספרדית" טחחח היום הוא אמר לי שבדרך כלל הוא בכלל שונא את זה..והוא לא יודע למה הוא אמר לי..טחחח עזבו..הקיצר הוא אמר שאני היתי כמו קיר שאי אפשר לגעת בו..(נשמע דפוק..אבל גרר) חחחח זתומרת שהוא יכול רק לראות ולא לעשות כלום חוצמזה..חחחח..ואני לא מגיבה..רק מסתכלת לו בעיניים:) הממ..מה עוד היה? טחחח לא ממש זוכרת:) הוא אמר עוד אלף ואחת דברים..אין לי כח לפרט:)

גמני... ../images/Emo7.gif

הסיפורים שלכם כל כך בעעע יפים! (ושל סיון בעיקר... כי אני תמיד מעודכנת ראשונה...
אז אני מתרגשת איתה) אוף אני מקנאה!
אם הבלונדי לא היה כזה סתום ולא היה אומר מה שהוא אמר אז הייתי לא יודעת מה אבל לא הייתי כועסת עליו! שייחרב! (טחחח...
) בהמה!!!
טוב אני עפה לסדר את החדר ולחדר כושר...
ביי אנשושים! והנה החצאית שלי...
מה דעתכם? *לא רואים ממש טוב... אבל זה מה יש...
*

Julia16

New member
*אהמ אהמ* למה את חושבת

שאת מעודכנת ראשונה? כאילו, סיון משתפת עוד כמה אנשים בחוויות שלה, יו נו...
סתם..... בכל מקרה, את נראית ממש טוףףףף בשמלה!
אה, ומה בכלל באתי להגיד...אה כן, גם אני רוצה!!

אמממ...תירגע ומיד!

זה חצאית וחולצה... למרות שזה נראה כמו שמלה...
חחח... החלטתי שבתמונה אני נראית ממש בעעעע ולכן החלטתי להרים את התחת שלי וללכת לחדר כושר עוד מעט...
ו- Talk to the hand אבל אני מעודכנת *ראשונית*!!! כי אני ערה בשעות מאוחרות ומוקדם בבוקר... וגם בגלל שכאילו זאת אני...
אז סיון מחכה לספר לי ראשונה... *טוב פה אני מתחילה להמציא...
* בכל מקרה- תשאלי את סיונה! בעעעעע
ותודה על המחמאה בובית!
כבר שנים שלא דיברנו וזה ממש מצחיק איך שאני מתכננת נסיעה אלייך ואת בכלל לא יודעת... טחחחח...
ביי בובה

sivani

New member
ליבי ושירן,אני אוהבת את שתיכן ../images/Emo9.gif

ושתיכן מעודכנות פחות או יותר באותו הזמן...אז לא לבכות

תודה סיון... ../images/Emo9.gif

שהחלטת לקחת את ההצעה שלי ולהגיד את זה לליבי כדי שהיא לא תיעלב...
חחחחחח... עזבו לא יודעת מה יש לי!

Odish16

New member
המממממ...שמעו

זה לא הכי כיף בעולם...........יש לי הרבה סיבות..פויה לי! אבל עזבו..זה מתוסבך..בלאט! הקיצר כן נהנתי קצת היום..אבל זהו! אל תקנאו! באמת שלא..אין על מה..חח

miss choco

New member
סוף סוף מישהו מאיטליה.....

אני עוברת עוד שנה לאיטליה.... אני יעבור טוסקנה.. באיזה איזור את/ה???

למעלה