B bluster cruncher New member 3/8/05 #26 הטראק שוחרר כבר באוסף של ג'ון 00 פלימינג- White Label Republic
X xofer New member 3/8/05 #25 תודה גיא! טרק טוב.. אבל הישנים יותר המלודיה אחרי העליה מצויינת אבל חשבתי שיצא משהו ברוח גואה סטייל מנדלהונדלז אבל.. לא יודע.. אם לא היו אומרים לי שזה MFG יש מצב שהייתי חושב שזה אליאן פרוג'קט. אולי האלבום יהיה יותר מעניין.
תודה גיא! טרק טוב.. אבל הישנים יותר המלודיה אחרי העליה מצויינת אבל חשבתי שיצא משהו ברוח גואה סטייל מנדלהונדלז אבל.. לא יודע.. אם לא היו אומרים לי שזה MFG יש מצב שהייתי חושב שזה אליאן פרוג'קט. אולי האלבום יהיה יותר מעניין.
כ כאילוו דה נה New member 3/8/05 #33 ../images/Emo5.gif אבל אין לי במחשב תמונה אני מתחילה להרגיש חייבת לכם חחחחחחח אה וסורי גיא חשבתי שממבה החליף כינויי.. לא הייתי בפורום 800 שנה חחחחח
../images/Emo5.gif אבל אין לי במחשב תמונה אני מתחילה להרגיש חייבת לכם חחחחחחח אה וסורי גיא חשבתי שממבה החליף כינויי.. לא הייתי בפורום 800 שנה חחחחח
G goaguy New member 3/8/05 #31 רגע אנשים אתם רוצים להגיד לי שכול השירשור הזה אמרתם תודה לממבה??? גם אני גיא!!! electric_universe-murphys_law_(rmx) תענוג
רגע אנשים אתם רוצים להגיד לי שכול השירשור הזה אמרתם תודה לממבה??? גם אני גיא!!! electric_universe-murphys_law_(rmx) תענוג
כ כאילוו דה נה New member 3/8/05 #35 כן הא...באסה לכם ../images/Emo3.gif חחחחחחח יכולתם להיות חיוניים ומלאי ברק [או שאני סתם מכורה לשמפו ] איזה מזל שלא כולנו "ערן['לה] "
כן הא...באסה לכם ../images/Emo3.gif חחחחחחח יכולתם להיות חיוניים ומלאי ברק [או שאני סתם מכורה לשמפו ] איזה מזל שלא כולנו "ערן['לה] "