mevakeshet ezra...

skalariya

New member
mevakeshet ezra...

שלום לכולם :) פשות אתמול משהיא שלומדת איפור איפרה אותי, וזה היה מפתיע ... זה באמת יאצא טוב! (בניגוד לניסיון כודם שלי עים מאפרים אחרים, אפילו צילמתי את אצמי...) אני לא כל כך אוהבת לבזבז שעה על הפנים שלי, אבל זה איניין אותי. שאלה-- אולי אתם יכולים להגיד, אים שווה ללכת לקורס, אפילו שאני אולי לא אתעסק בזה אחר כך, ואים כן, מה מחיר של קורס , חומרים ןדברים אחרים... תודה רבה :)

little bony

New member
שווה מאד!

מזריקה מזרחית שלנו יכולה להעיד על כך.. היא הלכה לקורס כזה ועכשיו היא יודעת למרוח צללית כמו שצריך ועוד.. המחיר לרוב זה 390 ש"ח בבתי ספר השיעור לרוב אורך כ3 שעות ... חומרים- אם הבנתי נכון את השאלה כמובן.. את מביאה לרוב איפור מהבית שלך כדי ללמוד איך להשתמש בו בצורה הנכונה ביותר..

little bony

New member
אה ועוד משהו!

בקשר לזה שלא תעשי אם זה שומדבר- לא נכון!| כי בכל שנותייך כמתאפרת את תשתמשי בזה.. גם אם את לא רוצה להיות מאפרת מקצועית זה מומלץ..

לפי דעתי זה כדאי אני אישית הייתי וה

והקורס גם העשיר את הידע שלי וגם נתן לי ביטחון להיתאפר בצורה שונה ויפה יותר מימה שהיתאפרתי פעם (שפעם חשבתי שאני יודעת הכל ושאין מצב שאני ישים צלליות חחח)

מירבאר

New member
תבדילי בין קורס לאיפור אישי לבין

קורס לאיפור מקצועי, אם את לדעת לאפר נכון את עצמך אז כדאי לך בהחלט לעשות את הקורס לאיפור אישי, אם תרצי לעבוד בזה בעתיד אז את צריכה את הקורס לאיפור מקצועי, שהוא כמובן ליגה אחרת לגמרי (כמובן גם מבחינת המחיר), בכל מקרה אם איפור לא היה נוגע לליבך ומעניין אותך לא היית פה בפורום לא ? אז לדעתי כדאי לך מאוד לעשות את הקורס לאיפור אישי. אגב אם את מאיזור ירושלים אני ממליצה לך על ביה"ס ג'יג'י אקדמי.

skalariya

New member
:)

תודה רבה לכולם :) האמת, אני התקוונתי לקורס מקצועי, זה הרגל שלי, כל דבר לעשות מקצועי... אבל, שאלה נישרת.... אשמח לתגובות תודה רבה

little bony

New member
תשובה בקשר לשאלה הנכונה...

יש לי שכנה שביום היא עובדת במשרד הפנים ובערב היא מאפרת\ קוסמטיקאית מקצועית... סטייל סופרוומן..!! עכשיו אם את לא מתכוונת לעשות ממש כלום אם זה עדיף לא לעשות אבל אם את ממש אוהבת את זה ורוצה לעשות אם זה משו אפילו סתם לאפר חברות קרובות שהן ירצו ושווה לך להשקיע את הכסף ויש לך אותו- לכי על זה! המחיר בירין שחף נראה לי בערך 10,000 מצטערת אם היו יותר מדיי אפסים תנסי להבין אבל אני גם לא סגורה על זה והוא בן היקרים נראה לי

למעלה