METV השבוע -

RoyBehar

New member
METV השבוע -

משחקים קצת מבאסים השבוע. אלה המשחקים שישודרו השבוע בMETV - אני באופן אישי לא אשאר ער למשחק השני, את הראשון אני אראה בתקווה שהג'טס ישלפו משהו מהשרוול, מה שלא נראה סביר. והשדורים - משחק 1 - הצ'רג'רס אצל הג'טס משחק 2 - הג'איינטס בסאן פרנסיסקו (למה????) לפחות במשחקי הלילה יש לנו פילי-וושינגטון בראשון ופאטס-קולטס בשני. טוב, האמת שאני מסתכל על הלו"ז של השבוע, ולמען האמת אני לא יכול לחשוב בעצמי על משחקים הרבה יותר מוצלחים. חוץ מהמאנדיי נייט, זה לא מחזור מרתק במיוחד...

Fox משדרים את קרוליינה - TB

באמת אי אפשר להאשים את METV על המשחק השני (אני בתור אוהד GIANTS כמובן מבסוט). אבל מה רצית שישדרו? את שיקגו בניו אורלינס? את סיאטל באריזונה?

RoyBehar

New member
אני יודע, התחלתי לרשום את זה לפני

שראיתי ששאר המשחקים גם ככה נוראיים. טוב, יום שני אחד שאני לא אסתובב חצי זומבי כל היום...

AntiUltras

New member
אחלה משחקים

שתי נציגות התפוח כשלאחת מהן לפחות סיכוי ממשי להגיע לפלייאוף ויהיה מעניין לראות אם הם יוכלו לעשות תוצאה יותר טובה מטמפה שהפסידה שם השבוע

AntiUltras

New member
רק אזכיר את משחקי המכללות בהזדמנות

אור לשישי בבוקר לואיויל נגד פיצבורג מתחיל ב-2:30 מיד אחרי ספורטסנטר ב-ESPN ועוד בערוץ המשחק הגדול בין וירג'יניה טק עם מאזן מושלם של 0-8 למיאמי ב-2:45 מוצ"ש ב-FOX ישודר המשחק בין בוסטון קולג' לצפון קרוליינה שבת ב-19:00

למעלה