MetaTrader4

cre6666

New member
MetaTrader4

מה דעתכם על תוכנת המסחר הנ"ל? מה היתרונות של MetaTrader4 לעומת המתחרים? מה החסרונות שלה?

cre6666

New member
האם ניתן לפרט יותר?

גבירותי ורבותי -זה הופך להיות כבר משהו עקרוני. אותי לימדו שכשמשהו קורה פעם אחת זה מקרה. בפעם השניה זה צירוף מקרים - בפעם השלישית זו כבר פעולת אויב. אתם תמיד, פעם אחר פעם, מפספסים את הגורם החשוב ביותר במשוואה - למה! לא, לא "למה זה קורה" ולא קרובת המשפחה של הגמל והאלפקה - אתם "שוכחים" לציין את הנימוקים לטענה שלכם, את ה"למה". ולזה יכולות לגרום בדיוק 2 סיבות אפשריות - לעניות דעתי הבלתי מלומדת. 1. או שכולכם, בלי יוצא מהכלל, מסתפקים בכדור בדולח כדי לחזות את העתיד, ולא מסתמכים כמוני על אמונות תפלות כגון ניסיון העבר, קווי מגמה והסקת מסקנות. 2. או שכולם חושבים פה שאני מטומטם ושאני אקבל כל מה שמוכנים להאכיל אותי, מבלי להבין למה. ממש לא אכפת לי מה משתי האופציות הנה הסיבה האמיתית. אני רק מבקש מכם, בכל לשון של בקשה, שבפעם הבאה שמישהו פה עונה להודעה שלי, שיואיל בטובו להרחיב מעבר לתשובות של "כן" ו"לא" או נתינת שם של משהו (חברה, תוכנה וכו') אלא גם יסביר ***למה*** הוא אומר את זה. לדוגמא (רק למקרה שלא הצלחתי להסביר את עצמי): בשרשור הנוכחי שאלתי על איכותה ויכולותיה של תוכנה מסויימת. תשובה מלאה תכלול, כפי שציינתי בהודעה המקורית, את היתרונות והחסרונות האבסולוטיים שלה, ואת היתרונות והחסרונות שלה יחסית לתוכנות אחרות בשוק מאותה משפחה. באם עדיין לא הייתי ברור מספיק, אני אשמח להמשיך ולבאר את בקשתי בנושא. בתודה מראש, CRE666.

ctber

New member
איזה פרט אתא רוצה

לעולם אל תעביר את כל הקרן שלך לברוקר . תבדוק אותו למשך תקופה ואם תראה כי טוב - תעביר את שאר הכסף. אם תראה שהברוקר לא טוב אז תעביר לברוקר אחר קול התוכנות בשוק מאותה משפחה רק הברוקר אחר שאלה:באיזה חברה מסחר אתה רוצה לסחר.בארץ או מחוץ לארץ

cre6666

New member
האם אין הבדל בין תוכנות המסחר?

מדבריך משתמע שאין כל הבדל בין תוכנות המסחר השונות. האם זה כך? הגעתי לתוכנה הספציפית הזו מכיוון שהיא זו שמשתמש בה אחד משני האתרים היחידים בתחום שמצא חן בעיני (עניין של גישה, כשמישהו שהאינטרס שלו הוא שאני אשקיע כסף אומר לי לשמור על הכסף שלי אצלי ולבדוק האם הוא מרמה אותי, זה מעיד על אופי, למרות שגם הם, כמו כל השאר חיים על חשבוני). מה החסרונות של התוכנה? הן מבחינת אופציות שהיא נותנת לי והן מבחינת אמינות בביצוע ההוראות. אין שום דבר מושלם, בטח יש לה כמה. מהן היתרונות שלה? את דעותיכם על חברות המסחר אני אפרסם מאוחר יותר הבוקר בפוסט נפרד. תודה.

ctber

New member
תוכנה מסחר

תוכנת MetaTrader4 , נחשבת לאחת התוכנות המסחר המקצועיות בעולם. התוכנה מאפשרת מסחר במט"ח, סחורות ו-CFD בזמן אמת בממשק נוח וידידותי למשתמש. כמו כן מספקת התוכנה כלים לניתוח טכני וכן סביבת פיתוח מובנית בה תוכל לפתח הן אינדיקטורים והן סיסטמים אוטומטיים למסחר בשוק הפורקס. התוכנה ניתנת להרחבה בקלות - ניתן להוסיף לה כל אינדיקטור וכל סיסטם אותם תוכל למצוא ברשת האינטרנט

יוחנן5

New member
MT4

מצטרף להמלצות, זו תוכנה מצויינת למסחר במט"ח, מאפשרת מסחר אוטומטי לחלוטין, אגב יש ברוקר שמתמחה בנושא ,<a href="www.tornadofx.co.il">טורנדוFX</a>

יוחנן5

New member
MT4

מצטרף להמלצות, זו תוכנה מצויינת למסחר במט"ח, מאפשרת מסחר אוטומטי לחלוטין, אגב יש ברוקר שמתמחה בנושא ,<a href="www.tornadofx.co.il">טורנדו</a>

למעלה