האם ניתן לפרט יותר?
גבירותי ורבותי -זה הופך להיות כבר משהו עקרוני. אותי לימדו שכשמשהו קורה פעם אחת זה מקרה. בפעם השניה זה צירוף מקרים - בפעם השלישית זו כבר פעולת אויב. אתם תמיד, פעם אחר פעם, מפספסים את הגורם החשוב ביותר במשוואה - למה! לא, לא "למה זה קורה" ולא קרובת המשפחה של הגמל והאלפקה - אתם "שוכחים" לציין את הנימוקים לטענה שלכם, את ה"למה". ולזה יכולות לגרום בדיוק 2 סיבות אפשריות - לעניות דעתי הבלתי מלומדת. 1. או שכולכם, בלי יוצא מהכלל, מסתפקים בכדור בדולח כדי לחזות את העתיד, ולא מסתמכים כמוני על אמונות תפלות כגון ניסיון העבר, קווי מגמה והסקת מסקנות. 2. או שכולם חושבים פה שאני מטומטם ושאני אקבל כל מה שמוכנים להאכיל אותי, מבלי להבין למה. ממש לא אכפת לי מה משתי האופציות הנה הסיבה האמיתית. אני רק מבקש מכם, בכל לשון של בקשה, שבפעם הבאה שמישהו פה עונה להודעה שלי, שיואיל בטובו להרחיב מעבר לתשובות של "כן" ו"לא" או נתינת שם של משהו (חברה, תוכנה וכו') אלא גם יסביר ***למה*** הוא אומר את זה. לדוגמא (רק למקרה שלא הצלחתי להסביר את עצמי): בשרשור הנוכחי שאלתי על איכותה ויכולותיה של תוכנה מסויימת. תשובה מלאה תכלול, כפי שציינתי בהודעה המקורית, את היתרונות והחסרונות האבסולוטיים שלה, ואת היתרונות והחסרונות שלה יחסית לתוכנות אחרות בשוק מאותה משפחה. באם עדיין לא הייתי ברור מספיק, אני אשמח להמשיך ולבאר את בקשתי בנושא. בתודה מראש, CRE666.