METALLICA

נכון

מטאליקה הלהקה הכי טובה איי פעם (אמרתי טובה לא הכי פורצת דרך את זה אני משייך לאוזי וחבורתו)

בן בן

New member
דור ההמשך

נכון.צודק. אבל אם אתה רוצה להקה שממשיכה אותה ממילץ בחום עלCREED.

תגיד אתה צוחק נכון.....

קריד הם חרא להקה שבעולם הם כל כך חקיינים ומסריחים שהסולן שלהם מעוות את הקול שלו בכוונה שישמע כמו של אדי וודר מפרל גם לסיכום הם להקה חרא חקיינים תודה לך על ההמלצה אבל

איזה בדיחה...

מטאליקה להקה מצויינת אבל רק עד האלבום השחור. השיר הכי טוב שלהם הוא ONE. תן לי לנחש, התחלת לשמוע מטאליקה רק בגלל NOTHNG ELSE MATTERS נכון?

.Metal_F

New member
חחחח...הוא צודק , אתה באמת לא

מכיר את מטאליקה. עוד לא החלטתי מה השיר הכי טוב שלהם, אבל כרגע אני חושבת ש To Live Is To Die ו Fade To Black (זה משתנה לפי מצב הרוח).

.Metal_F

New member
חחחח...הוא צודק , אתה באמת לא

מכיר את מטאליקה. עוד לא החלטתי מה השיר הכי טוב שלהם, אבל כרגע אני חושבת ש To Live Is To Die ו Fade To Black (זה משתנה לפי מצב הרוח).

למה פייד טו בלאק?

אם כבר בלאדה של מטאליקה אז סאניטריום... השיר הכי טוב של מטאליקה זה קשה, המועמדים שלי אלה Creeping Death, Sanitarium, The Thing That Should Not Be, Damage Inc., Orion, Dyers Eve, To Live Is To Die ו Sad But True בשביל שיהיה משהו של מטאליקה המודרנית...:)

.Metal_F

New member
מהחדשים אני דווקא אוהבת את

The Unforgiven 2...אבל זה בהחלט לא האהוב עליי. מה עם One, And Justice for all, The Call Of Ktulu ולפחות כמה מקיל אמ´ אול?

חולוני

New member
מקיל אמ´ אול אפשר

את Phantom Lord... ודי לדבר על מטאליקה כבר ! חרשנו עליהם, מספיק..

המממ

קול אוף קטולו לדעתי האינסטרומנטלי הכי פחות טוב. ג´אסטיס באמת שיר טוב אבל לא יודע...ווואן...כמו שאמרתי, אם כבר בלאדה, אז סאניטריום. וקיל אם אול די דיסק מסריח. וחולוני, לא נאה לך? אל תענה ותקפץ את הדיון......רוצה לדבר על משהו אחר? אף אחד לא עוצר אותך.....

.Metal_F

New member
קיל אמ´ אול

זה ממש לא המיטב של מטאליקה לדעתי, אבל אהבתי בו כמה שירים (כמו:Motorbreath, Seek & Destroy, Phantom Lord ויש עוד כמה...) את סיק & דיסטרוי גם פנתרה ביצעו , לא?

לדעתי....

יש להם כל כך הרבה שירים יפים ואי אפשר לסכם 20 שנה של מוסיקה לשיר הגדול ביותר אבל בכל זאת לדעתי זה ONE שהוא שיר מדהים ארבל שוב אני אוהב כל כך הרבה אי אפשר להגיד במדויק

להקה טובה אבל.....

לא הכי טובה, ובטח שלא הכי פורצת. אם אתה מחפש ממשיכי דרך תבדוק את Nevermore.

חולוני

New member
אולי תפסיקו כבר !!??

כל הודעה שניה אתם כותבים פה על מטאליקה ! די ! היה כבר דיון עליהם, למי שפספס, תחזור אחורה בדפים ותקרא. כמה אפשר לדבר עליהם. וכל אלו שאומרים שהם הלהקה הכי גדולה בכל הזמנים ( ככה קראתי..), אז הם לא. טובים, אבל לא הכי טובים. ותפסיקו לדבר עליהם, תמצאו נושאים אחרים.

למעלה