Blood Countess
New member
METALLICA - RULES ????
בוקר - טוב עולם! אז ככה, באשר לסוגיייית מטאליקה.. יש לי כמה דברים להעביר בנושא. חשוב לציין שלא אני כתבתי את הנ``ל (הפעם זה הנזכר למטה
הוא נכתב על ידי בנאדם (שם בדוי - lol -
מפורם מטאל חביב אחר. (לא היה כתוב כל הזכויות שמורות.. אז כנראה שזה בסדר) 8-p אוקידוקי, הבה נתחיל! וסלחו לי רבותיי על חילול הקודש.. תקשיבו סיפור: היה הייתה להקת רוק שמאוד הצליחה בקרב ציבור גדול. מבקרים מכל העולם העריכו אותה והיא זכתה לשבחים והערצה בעולם הרוק כולו. החברים היו בשמיים והם היו להבטחה הגדולה של השנים הבאות. אך יום אחד השתלטה מחשבה רעה על חבריה והם החליטו להפוך את כור מחצבתם, הלקה, לתעשייה גדולה ומכוערת של מוצרים ושירי פופ, כדי להרוויח עוד כסף.ה הלהקה הפכה תוך זמן קצר ללהקת פופ לכל דבר, עם מסרים לא-מסרים ומילים קליטות עד מאוד, מה שהפך אותה למאוד פופולרית ומכניסה. פתאום, התחילו רוקרים ומבקרים בעלי טעם טוב לפקפק באמיתות כוונותיה של הלהקה. ציבור גדול של מעריצים לשעבר דרשו לממנה לחזור לדרך הישר, אך הכסף עיוור את חבריה והם המשיכו בדרכם המחורבנת וחסרת הערכים. וכך, חבריה חיים בעושר עד עצם היום הזה. ללהקה הזו קוראים מטאליקה. דוגמא קלאסית למה שכסף יכול לעשות לאנשים.. כאן מסתיים סיפורינו העצוב, הארוך והמייגע. קראו והפנימו! a-d-v-a
)
בוקר - טוב עולם! אז ככה, באשר לסוגיייית מטאליקה.. יש לי כמה דברים להעביר בנושא. חשוב לציין שלא אני כתבתי את הנ``ל (הפעם זה הנזכר למטה