metallic? מישהו מכיר?

metallic? מישהו מכיר?

ואוו אתם לא תאמינו! אתמול נסעתי באוטו שלי לצפון בדרך שמעתי שיר מזה יפה! נראה לי שקראו ללהקה מטאליק או מטאליקה או משהו כזה.... מישהו מכיר?

psychoit

New member
אני אכן יותר מתחברת לדיוויד בואי

אני לא מתחברת למטאל בכלל. מה לעשות,לא מושך אותי. שמעתי הרבה שירים ולהקות,לא אהבתי.

Sum41xGiRL

New member
דיוויד בואי הוא סתם

אהבתי את ההפקות שהוא עשה לסטוג'יז ולאיגי פופ בכלל אבל הגרסא שלו לצ'יינה גירל של איגי פופ מגעילה וגם השירים שלו בכלל. חוץ מthe man who sold the world

psychoit

New member
תראה..

בשנות ה-80 הוא הפך להיות מיינסטרים כזה. הוא אימץ את הסאונד של שנות ה-80. אבל בשנות ה-70 הוא היה אמן ענק ומיוחד שמאוד השפיע על הרוק. אי אפשר לומר שהוא היה סתם-עובדה שהוא אחד האמנים המשפיעים.

Sum41xGiRL

New member
משפיעים על?

אולי השפיע על המיינסטרים. אבל לא על המוזיקה המעניינת. הוא סתם

psychoit

New member
הנה אמנים שהושפעו ממנו :

Simple Minds Midge Ure Pulp Duran Duran Howard Jones Japan Talking Heads The Smiths Queen Frankie Goes To Hollywood Perry Farrell Culture Club Talk Talk Bauhaus The The Blur Erasure Blondie A-Ha Eurythmics The Pixies Malcolm McLaren Adam Ant Human League Ultravox Marc Almond Tim Curry Bob Geldof Gavin Friday The Sex Pistols The Dandy Warhols The Wallflowers The Boomtown Rats Bronski Beat Thomas Dolby Soft Cell Super Furry Animals Supergrass Faith No More Suede Depeche Mode Mansun Grant Lee Buffalo Julian Lennon Terry Hall The Sparks Stephen Street Steve Lillywhite Ben Folds Five Spandau Ballet The Associates Mick Ronson Bernard Butler Kiss The New York Dolls Ric Ocasek

Sum41xGiRL

New member
זה לפי ALLMUSIC?

כי לפי מה שזכור לי, דה ניו יורק דולז היו עוד בהתחלה שלו והסקס פיסטולז השתינו על התמונות שלו שלא נדבר שכאלה רשימות הם סתם שטויות. דמות שהרבה יותר משפיעה מדיוויד בואי זה איגי פופ(או.קיי, אפילו דיוויד עצמו הושפע ממנו) אגב, מה משפיע כל כך? לרוב הלהקות שרשמת אין השפעה מהצליל שלו הוא מבחינה מוזקלית, אז מה כל כך השפיעה?

psychoit

New member
תראה.

כל מה שאני יודעת זה שאני אישית אוהבת את השירים שלו. אני רואה בו כאמן מיוחד ואני אוהבת אותו.

Sum41xGiRL

New member
אני לא מאשים אותך שאת אוהבת אותו

אבל את לא יכולה לקבוע לכולם שהוא אדם מיוחד

Sum41xGiRL

New member
"אחד האמנים המשפיעים"

זה קביעה. אולי בשבילך הוא אמן משפיעה

psychoit

New member
"אני רואה בו כאמן מיוחד"

זו דעה. וכן,בשבילי הוא משפיע.

Manic Subsidal

New member
משפיע לא משפיע זו כבר לא דעה

למרות שאני לא מתלהב ממנו... הוא באמת אומן משפיע אי אפשר לחלוק על זה.

fry

New member
מטאליקה?

מי אלה?יש להם משהו מוכר בכלל?

למעלה