METAL TILL DAWN

dishate

New member
METAL TILL DAWN../images/Emo16.gif

אוקיי ! ! ! מודעה זו פונה לכל מי שמחפש מה לעשות בנר ראשון של חנוכה ! ערב מטאל מגוון ביותר !! במועדון הייניקן (פרטים בפלייר המצורף) בתל אביב. ערב זה הוא ערב פותח בסדרת אירועים להחייאת הסצינה הרצינית בארץ. והכל, אבל הכל תלוי בכם. עלויות מינימליות ותמורה מקסימלית. לפרטים ניתן ליצור איתי קשר במייל : [email protected] או איי סי קיו : 98034140.

V.W

New member
יומהולדת לזוהר

יומהולדת לזוהר יומהולדת לזוהר יומהולדת שלי!! אולי תקדישו לי שם שיר? אגב מי עיצב לכם את הסמל? זה ממש נחמד...

dishate

New member
גם לי יש יום הולדת...

יומיים אחרי הערב. סבבה אני אנסה לדאוג שיקדישו לך שיר... דבר עם רפי אני חושב שהוא יסכים. בקשר לסמל.. חחח... זה סוד....

a_duck

New member
איפה יש סמל?

אם אתה מתכוון לאיך שהם כתבו את השם שלהם אז זה סתם פונט רגיל... ובקשר לערב הזה...דווקא נשמע נחמד...DECAYED SOUL להקה בסדר...

Jesus Wept

New member
זה העניין....

הוא ממש ממש ממש לא מיוחד... סתם כזה. מה שכן, הוא נראה טוב שם למעלה. אגב נוי, את באה?

Jesus Wept

New member
חחחחחחחחח.....

קרעת אותי עכשיו..... מה הם מנגנים בכלל? כאילו אני מכיר את השם, והם מופיעים ב"israeli meatl scene" אבל לא שמעתי חומר שלהם...

a_duck

New member
בלה...

ת´אמת גם אני לא ממש שמעתי אותם אבל מי שהיה בהופעה שלהם אמר שהם מנסים לחקות את קריידל...ואת מה שאני חושב על המתופף שלהם אני אשמור לעצמי...

a_duck

New member
אמ...

אמרתי שלא הייתי בהופעה אז לא ראיתי אותו...אז לא ראיתי אותו...אבל דיברתי איתו בצ´אט ובאי סי קיו...

למעלה