Metal ´till Dawn - Will Come Again

• פותח הנושא D.B
  • פורסם בתאריך
היה אחלה....

כן אני הייתי למרות שאני לא בלאק מטאל ווריור מטורף הייתי והיה נחמד מאוד דיסטורטד באמת היו אחלה והפוגו היה פיצוץ במיוחד בפאטאל וששמו שיר של אט טה גייטס אני חייב לציין את הסולנית של דיסטורטד לטובה יש לה קול מדהים למטאל פגשתי גם את רפיש או רפי מור הגיטריסט שלהם ואת יעקוב הזגג התיקלוט לא היה ממש הטעם שלי יותר מידי בלאק וברוטאל ואפילו שמו את דיינג פיטוס -קיל יור מאטר רייפ יור דוג הקורע מצחוק בקיצור היה נחמד מאו ונהנתי מאוד

D.B

New member
אתה לבשת חולצה לבנה והיה לך זקן

צרפתי בהיר במקרה..? שאלת אותי איפה רפי?

Nastrand

New member
כן היה נחמד

בתאכלס היה נחמד, התחרפנתי בסוף כשהם שמו את Detox של Strapping Young Lad :) ללא ספק, Fatal היו שם הכי טובים, מ-Isolation דיי התאכזבתי, ציפיתי למשהו יותר טוב. דיסטורטד היה... מוזר :) אבל היה נחמד בסך הכל

dishate

New member
מסר חריף!!! ../images/Emo97.gif

אז ככה: המסר הזה פונה לאלה מכם שלקחו חלק בואנדליזם שהיה שם. אני יודע שאולי אף אחד מכם לא לקח חלק בזה אבל במידה וכן אז המסר הזה בשבילו. קיבלנו היום בערב שיחת טלפון קשה מאוד ממנהלת המקום שפירטה לנו את הנזקים שאנשים עשו שם! וזה לא היה נחמד לשמוע! (בלשון המעטה!) אני פונה לכל החארות והאנשים הגועליים שעשו או לקחו חלק בזה ואומר שאתם אשמים בכל מה שקשור לזה שהסצינה בארץ גוועת. אנחנו משתדלים מכל הלב לעשות ערבים כאלה ולתת לכם להנות ולהשתחרר אבל אתם באים והורסים לנו את הכל! וכל פעם שיש ערב מטאל דלת נוספת נסגרת בפנינו ולא מאפשרים כמעט באף מקום היום לקיים ערב מטאל ולמה????? כי אנחנו הורסים את זה לעצמנו! קשה לנו להנות מבלי להרוס איזה משהו ולהראות כמה אנחנו שמים זין כי אנחנו מטאליסטים קשוחים ! אז כן... גם ההיינקן נסגר בפנינו לעולמי עולמים וכמו כן הרבה מקומות שאפילו לא רוצים לחשוב על לקיים ערב מטאל במקום שלהם. בושה וחרפה! איזה היגיון בריא גורם לאנשים לשבור קיר גבס בבעיטה? למה לשפוך בירה לתוך פסנתר??? או לשבור ניאגרה בשירותים ועוד ועוד... מה זה נותן לכם קיבינימט?! (זה לא מצחיק!) מקווה שהבהרתי את עצמי ואני חוזר ומדגיש לבל יאשימו אותי בהכללה, הודעה זו פונה ר ק למי שלקח חלק בזה וכולי תקווה שזה לא אף אחד מהפורום כאן ואם כן, שיתבייש לו!

Sham 69

New member
חחחחחחח ..

בלה .. רציתי לעשות ערב להקות פאנק בישוב שלי לפני כמה שבועות .. אבל הישוב המסריח שלי לא נותן לי מקום ולא מאשר את החרא הזה .. בגלל שהם שמעו כבר על ערבים אחרים בכל מיני מקומות אחרים .. (פיגוע בעפולה וכו´) וזה ממש .. מעצבן ..

dishate

New member
זה בגלל שיש לנו תדמית...

יותר גרועה משל ערסים. אנחנו נחשבים לשוחטי חתולים ולאנשים שונאי אדם ועוד כל מיני תיאורים למיניהם. וזאת הסיבה שאף אחד לא רוצה להתעסק עם "קשוחים" (בתחת שלי) שכמונו... אז אל תתעצבן על המקום שלא מאפשר לך לארגן ערב להקות פאנק.. תתעצבן על אותם גועל נפש של אנשים שצמאים לערבים כאלה אבל באים לשם והורסים את הכל.. ועוד אחר כך מתלוננים שאין כלום בארץ שקשור למטאל/פאנק וכו...

Nightwish-boy

New member
הערס, הבלאקר, ומה שביניהם

לדעתי האישית, בלאקרים הם פשוט שלב אחד בסולם האבולוציה מתחת לערסים. כל מה שהאנשים האלה אוהבים לעשות זה להראות כמה הם קשוחים (כמו ערסים) לשמוע "מוזיקה" על נושא אחד (כמה אפשר לשמוע על השטן?) ולהרוס דברים... פלא ששונאים אותם? טוב, אז למה זה אכפת לי? כי זה מוציא שם רע לכל הסצינה! למה כשאני אומר שאני שומע מטאל ישר מסתכלים עלי בעין עקומה ובטוחים שאני איזה שוחט חתולים? איך קרה שמרוב שאנשים במטאל מופרעים ואלימים וחושבים שהם קשוחים ועושים רושם, אז הרבה תנועות גזעניות כמו הKKK עושות בו שימוש כדי לנווט קהל יעד? למה אני ועוד הרבה כמוני צריכים לסבול מסטיגמה בגלל כמה ונדליסטים? ולמה בגלל שאני לא כזה אז אני צריך לסבול?! חומר למחשבה לכל ה"קשוחים" פה... דור

Nastrand

New member
אכן בעייה

בתאכלס אתה צודק, רק הערה קטנה: בלאק מטאל זה לא רק על השטן.

Sham 69

New member
יש לי חבר ..

שיש לו בעייה ללכת להופעות בלאק וכו´ .. כל פעם שההורים שלו שואלים אותו לאיזה הופעות הוא הולך, אז הוא אומר ג´אז .. רוק ישראלי .. וכו´ כי אם הוא יגיד בלאק מטאל למשל .. ההורים שלו לא יסכימו לו .. כי מן הסתם, הם חושבים שבהופעות האלה רוצחים חתולים ושותים דם וכו´ .. סטיגמות.

Nomaed Dominus

New member
don´t say blackers

BLACKERS... you don´t dare saying anything about BLACKERS, cause saying things like: "כמה אפשר לשמוע על השטן?" just shows that you have no idea what black is, what is it all about, and who are those people. and Blackers, those who listen to black, are usually the people who are the HIGHER in evolutionary scale, than some thrashers or deathers. AND ESPECIALLY THOSE WHO LISTEN ONLY TO POWER METAL like you, you little stupid fucked-up child! there are some vandalists in every comunity, whether it´s black, death, metal at all, or dance or pop, or arsim. and you, just show that you´re evolutionary level is just so beneath many of the people in this forum (even though there are lot of assholes here, you are the biggest) grow up

ed555

New member
אממ..

and Blackers, those who listen to black, are usually the people who are the HIGHER in evolutionary scale, than some thrashers or deathers מה???? נראה לי שאיבדתי אותך באיזה חלק של ההודעה..

הייתי

ואני גאה להגיד שחברתי הייתה הראשונה שניגנה על הפסנתר!! (חבל שהוא מת עכשיו.... הוא היה ממש נחמד)

Ozzy Osbourne

New member
ממה שאני קורא היה חתיכת פיצוץ

למה לא מודיעים על זה בפורום? דווקא נשמע נחמד

D.B

New member
לא מודיעים בפורום?!

הרגשנו כבר לא נעים לפרסם את זה יותר מדי.. ולהבא, אתה יכול להצטרף לרשימת התפוצה שנמצאת למטה... ידאגו לשלוח לך מייל על כל ערב דומה שייערך...

למעלה