Metal ´till Dawn - Will Come Again

• פותח הנושא D.B
  • פורסם בתאריך

D.B

New member
Metal ´till Dawn - Will Come Again

אז ככה... נראה לי שאני בכלל הראשון להתעורר מהלילה שעבר עלינו, יש לי צבא, סעעעמק.... בכל אופן, יש לי רק מילה אחת לתאר את מה שהלך אתמול בהייניקן: !WOW בתור חבר באחת הלהקות, אני יכול להגיד, שזו אחת מההפקות הטובות יותר שנתקלתי בהם! החל מהארגון וכלה בתפוצת הפרסום ה ע נ ק י ת !!! המקום היה מלא בקהל חחחם! התקליטנים נתנו בראש,והאוירה...בשמיים... את METAL_F ראיתי שם...עוד מישהו היה שם? אני מקווה בקרוב להעלות לפה תמונות מהערב... מחכה בקוצר רוח לערב הבא... גיא (עם שקיות שינה בעיניים)

Sham 69

New member
פספסתי ..

הייתי צריך רק הסעה הלוך .. ולא הייתה אפשרות .. במקום זה הלכתי לערב אקוסטי של חמי רודנר שהישוב שלי הרגן (או ירגן, ארגן? שכחתי ..) .. :\ .. כוסומו .. מילא היו מביאים כמה חשמליות, תופים ובאס ..

dishate

New member
יאללה קדימה ! תגובות..

יאללה להתעורר ישנתם מספיק... בכל מקרה היה ערב ממש מדהים. המקום היה מפוצץ ואנשים נהנו מכל רגע! צפו לעוד ערב כזה בחודשים הקרובים. בינתיים שיהיה לכולכם חג שמח!

אני הייתי.

זה היה די פרויקט להגיע, אבל הצלחתי. בכל מקרה היה נהדר. נתתם הופעה ממש טובה. רק הפוגו שהלך בסוף ההופעה של isolattion היה קצת מוגזם. פוגו זה סבבה אבל לא כשאנשים נפצעים.

D.B

New member
אני מבין שלא נשארת לפוגו של DECAYED

SOUL אם ככה... שם היה פוגו! עמדתי ממש מאחורה על התאורה, וראיתי ראשים עפים. במקום להחליף תאורה לפי המוזיקה, הלכתי לפי מצב הרוח של הקהל, יותר קל...
חוץ מאחד לא שמעתי על אנשים שנפצעו, יחסית ליותר מ-300 איש שהיו שם, זה ממש ממש ממש טיפה... למרות שהייתי מעדיף שאף-אחד לא ייפצע... אה.. ואני מקווה שהחור (בגודל ראש) שגילינו בסוף הערב בקיר, לא שייך לראש של מישהו...

Necrophil

New member
חה גם לי היה דברים לעשות למחרת...

אני הייתי צריכה לבוא בשביל DECADE, אבל לא באתי... למעשה יום אחרי זה אחד (חבר של הבסיסט) סתם נשאר לישון במקום ללכת לעבודה, והשני (הבסיסט) סתם פוטר. האם זה היה שווה את זה? חשבו וענו בפרק הבא. :) בכל אופן לי היתה עבודה (שבאמת צריך לעשות בה משהו, לא סתם לעהביר את הזמן...) אז... פעם הבאה!

moshe 666

New member
אם ההיתי בא , הייתי מביא רימון ...

WOW, אין לי מילה, אווירה משפחתית" ממש ערב מטאל , של בלאק אמיתי עם אידאולוגיה מיזנטרופית ... זה באמת מזכיר את ערוץ הילדים... טוב זה מצב המטאל הארץ. טוב רק שברוב העולם (חוץ מאולי פולין וגרמניה) מצב ה"מטאל בקאנטים. ובכל מקום באים נערים מתבגרים (TO HAVE FUN). הופעות מטאל כמעט ולא שונות מהופעות רוק - גוש ענק של בני אנוש חסרי שום תבנית... כמו בכל מקום אחר - אין את עליונות - מה שצריך להיות לפי האדאולוגיה האמיתית... אבל בכל זאת אנדרגראוד האמיתי לא ימות אף פעם - כנגד כל תחזיות של עדר כבשים שבאים להופעות המוזכרות למעלה שמתים לחסל את האנדרגראונד... מתים... אז שימותו... כבוד כבר בראשכם....

D.B

New member
מה שפרוזאק או ואליום היו עושים לך..

אין לך מושג, אח....השיפור הנפשי שהיית עובר...

Nightwish-boy

New member
פארודיה יפה, רק שכחת להוסיף

ואהאהאהאהאהאהא! (צחוק גרמני-חשמלי מרושע בליווי ברקים) והאמת, לא יזיק לך גם לרשום מדי פעם את דעותיך האמיתיות...

Wyld stallyn

New member
האמת ש

היה מסריח מכל הבחינות (הלהקות, המקום, התיקלוט..) אבל דעתי האישית כמובן בכל מקר ה בברבי עם ערפל ארלו ולהבות היה ממש טוב

Wyld stallyn

New member
תיקון

המקום היה ממש ממש מסריח!! מזה החור הזה??! למה זה לא היה בברבי???

metal head

New member
הייתה אחלה הופעה!!!

דיסטורטד היו באמת אחלה אבל אין מה לעשות הכי טובים, וזה די ברור ופאטאל היו הכי טובים... אבל באמת המקום היה קטן וצפוף, לפחות הבירה הייתה טובה :)

D.B

New member
אין לך מה לדאוג... שום ארוע מטאל

חשוב או גדול כבר לא יהיה שם אחרי שאיזה חסר/ת חיים שפכ/ה בירה לתוך הפסנתר שעמד שם ליד השירותים... החור בקיר, הניאגרה השבורה בשירותים, המנעול השבור, הציוד הגנוב, זה מכוסה.. אבל הבירה..פחח... זה שובר שיאים.. FUCKIN פסנתר... מת, אני מעריך... למה מקום מסריח..? מקום עם המון פוטנציאל... לא הרגשת מתורבת לעמוד בכניסה ל"הבימה" לשם שינוי, במקום ללג´נדרי/האנגר/בארבי או כאלו מקומות...?

dishate

New member
לדעתי הבארבי יותר מסריח...

בכל אופן אתה בין היחידים שאמרו שהיה מסריח... היו במקום יותר מ-300 איש ורובם נהנו בטירוף מהכל, הלהקות התיקלוט ומהמקום עצמו. מקווה שתהנה יותר בערבים הבאים. (כי כנראה שהוא יהיה בבארבי ורק מסיבה שהוא יותר גדול ואנשים לא צריכים להימחץ שם...)

Sham 69

New member
שמעתי שהיה פול כוסיות ..

וההופעות היו ממש טובות חבל שפספסתי.

D.B

New member
אם אתה מגדיר בחורות בגרביונים

קרועים ושני סמ"ר של חתיכת עור על הגוף כוסיות.... אז היו... אבל חוצמזה, לא הטעם שלי. גם כשעבדתי פעם בקומה השניה, ספורות ביד וחצי הבנות שהייתי יכול להגיד עליהן כוסיות, וגם הן אחרי פעם אחת לא חזרו... חבל..

היה אחלה....

כן אני הייתי למרות שאני לא בלאק מטאל ווריור מטורף הייתי והיה נחמד מאוד דיסטורטד באמת היו אחלה והפוגו היה פיצוץ במיוחד בפאטאל וששמו שיר של אט טה גייטס אני חייב לציין את הסולנית של דיסטורטד לטובה יש לה קול מדהים למטאל פגשתי גם את רפיש או רפי מור הגיטריסט שלהם ואת יעקוב הזגג התיקלוט לא היה ממש הטעם שלי יותר מידי בלאק וברוטאל ואפילו שמו את דיינג פיטוס -קיל יור מאטר רייפ יור דוג הקורע מצחוק בקיצור היה נחמד מאו ונהנתי מאוד

למעלה