!Merry Christmas לג'יליאן, דיויד, כריס ולכל מי שחוגג וגם למי שלא. וכמיטב המסורת - ברכה לחג, להנאתכם.
G Gilliana New member 24/12/07 #1 !Merry Christmas ../images/Emo113.gif לג'יליאן, דיויד, כריס ולכל מי שחוגג וגם למי שלא. וכמיטב המסורת - ברכה לחג, להנאתכם.
!Merry Christmas ../images/Emo113.gif לג'יליאן, דיויד, כריס ולכל מי שחוגג וגם למי שלא. וכמיטב המסורת - ברכה לחג, להנאתכם.
O o n o f f New member 25/12/07 #3 אין צורך לחכות... אחרי הכל היום יהיה שידור חוזר בגלל שכרגע אין תוכניות חדשות בעקבות השביתה (שתגמר כבר!!) אז כנראה שזה כבר מסתובב ביו טיוב או באתר של דיוויד
אין צורך לחכות... אחרי הכל היום יהיה שידור חוזר בגלל שכרגע אין תוכניות חדשות בעקבות השביתה (שתגמר כבר!!) אז כנראה שזה כבר מסתובב ביו טיוב או באתר של דיוויד
O o n o f f New member 25/12/07 #4 זה היה שרשור למקום הלא נכון! זו הייתי תשובה לגבי השידור של קונאן.. אבל אם כבר אז שיהיה חג מולד שמל למי שחוגג יש פה כאלה?
זה היה שרשור למקום הלא נכון! זו הייתי תשובה לגבי השידור של קונאן.. אבל אם כבר אז שיהיה חג מולד שמל למי שחוגג יש פה כאלה?
G Gilliana New member 25/12/07 #7 עץ אמיתי זו בעיה מוכרים, אבל מאד יקר. אני בעיקרון לא עושה עץ אבל מתארחת אצל קרובי משפחה שכן עושים ולהם יש עץ מלאכותי.
עץ אמיתי זו בעיה מוכרים, אבל מאד יקר. אני בעיקרון לא עושה עץ אבל מתארחת אצל קרובי משפחה שכן עושים ולהם יש עץ מלאכותי.
1 1Shir New member 27/12/07 #13 אה תודה! באמת בעבודה לא ענו לי אתמול באירופה והיום כן... כנראה שזה מסביר את זה