amir444444
New member
Mentfield e-Commerce
שלום רב לכולם,
שמי אמיר לנגליב, אני מנהל הפעילות של Mentfield e-Commerce.
אנחנו עוסקים במגוון פעילויות בניהול שרשרת לוגיסטית של לקוחות הפעילים במסחר אלקטרוני.
אלו מגוון הפעילויות אותן אנחנו מציעים ללקוחותינו:
1) Parcel B2C- משלוחים בינלאומיים של חבילות ישירות לצרכן הסופי (משלוח אלטרנטיבי לדואר).
השירות שלנו כולל:
משלוח Door to Door כולל מעקב ואלידי לכל אורך הדרך. כמו כן אנו מגיעים לאסוף את המשלוחים מבית העסק ומוציאים עבורכם רשומון יצוא ללא עלות נוספת.
2) מחסנים לוגיסטיים Fulfillment- ניהול מחסן קדמי עבור
יצרנים/מוכרים במספר נקודות ברחבי העולם ובישראל.
3) יבוא יצוא ומשלוחי DROP-
יבוא ימי ואווירי של סחורות במחירים מעולים.
יצוא ימי ואווירי של סחורות במשלוחים גדולים למפיצים ולמחסנים לוגיסטיים. התמחות בשילוח לאמאזון FBA.
משלוחי DROP (משלוח ממדינה למדינה שאינו עובר דרך ישראל) – עלויות נמוכות מסין במשלוחים ימיים ואוויריים.
אני יודע שהפורום הוא אינו מקום לפרסום, אולם אני מציג לכם את השירותים שלנו באופן חד פעמי מתוך המלצה של חלק מהלקוחות שלי, מבטיח לא לשתול תוכן שיווקי בהמשך.
אתם מוזמים להתקשר 0546662395 או לפנות אלי דרך הפורום
שבוע נעים ומוצלח לכולכם.
אמיר לנגליב
שלום רב לכולם,
שמי אמיר לנגליב, אני מנהל הפעילות של Mentfield e-Commerce.
אנחנו עוסקים במגוון פעילויות בניהול שרשרת לוגיסטית של לקוחות הפעילים במסחר אלקטרוני.
אלו מגוון הפעילויות אותן אנחנו מציעים ללקוחותינו:
1) Parcel B2C- משלוחים בינלאומיים של חבילות ישירות לצרכן הסופי (משלוח אלטרנטיבי לדואר).
השירות שלנו כולל:
משלוח Door to Door כולל מעקב ואלידי לכל אורך הדרך. כמו כן אנו מגיעים לאסוף את המשלוחים מבית העסק ומוציאים עבורכם רשומון יצוא ללא עלות נוספת.
2) מחסנים לוגיסטיים Fulfillment- ניהול מחסן קדמי עבור
יצרנים/מוכרים במספר נקודות ברחבי העולם ובישראל.
3) יבוא יצוא ומשלוחי DROP-
יבוא ימי ואווירי של סחורות במחירים מעולים.
יצוא ימי ואווירי של סחורות במשלוחים גדולים למפיצים ולמחסנים לוגיסטיים. התמחות בשילוח לאמאזון FBA.
משלוחי DROP (משלוח ממדינה למדינה שאינו עובר דרך ישראל) – עלויות נמוכות מסין במשלוחים ימיים ואוויריים.
אני יודע שהפורום הוא אינו מקום לפרסום, אולם אני מציג לכם את השירותים שלנו באופן חד פעמי מתוך המלצה של חלק מהלקוחות שלי, מבטיח לא לשתול תוכן שיווקי בהמשך.
אתם מוזמים להתקשר 0546662395 או לפנות אלי דרך הפורום
שבוע נעים ומוצלח לכולכם.
אמיר לנגליב