menimor

מצב
הנושא נעול.

א-ר

New member
menimor

menimor האם הכתבה הבאה שפורסמה היום מזכירה לך משהו ? ``גולדמן זאקס קורא ללקוחותיו לא לרכוש מניות טכנולוגיה לאור האטה בכלכלה`` האם זה לא מזכיר לך את המלצת הבנקים למכור מניות במדד 250 ? דרך אגב, לאור שורת הזהרות הרווח שאין לה סוף, אני כבר מתחיל לשקול בניית מתנד חדש הבנוי ממספר החברות שהוציאו הזהרת רווח חלקי כלל החברות, כאשר קריאה מעל 80% תהווה סמן שוורי, ו 20% דובי.

menimor

New member
תשובה

menimor האם הכתבה הבאה שפורסמה היום מזכירה לך משהו ? ``גולדמן זאקס קורא ללקוחותיו לא לרכוש מניות טכנולוגיה לאור האטה בכלכלה`` האם זה לא מזכיר לך את המלצת הבנקים למכור מניות במדד 250 ? דרך אגב, לאור שורת הזהרות הרווח שאין לה סוף, אני כבר מתחיל לשקול בניית מתנד חדש הבנוי ממספר החברות שהוציאו הזהרת רווח חלקי כלל החברות, כאשר קריאה מעל 80% תהווה סמן שוורי, ו 20% דובי.
תשובה כשמדברים על נאסדאק חייבים להבין דבר בסיסי. ישנם אלפי חברות שמי שמחזיק את המניות שלהם כבר מזמן עמוק עמוק בקבר ואפילו יעלו מניות אלו עשרות אחוזים למשקיעים בהם זה כבר לא יעזור (דוגמאות מוכרות- טריון.קומטאץ.הרמוניק .אטיוניטי אינטרנט זהב וכד)המחזורים במניות אלו ילכו וידעכו ואלו שלא יפשטו את הרגל יצטרכו לחכות לסופו של גל הגיאות הבא לפחות עשור כדי לחזור לחיים)מצד שני יש את החברות הגדולות שרובם עדיין יקרות להחריד אך המכות הגדולות שקיבלו עדיין לא הרגו אותן סופית והן עדיין מסוגלות לריבאונדים מרשימים מחזורים גדולים ואפילו תיקוות שווא של משקיעים שעוד שנה יהיה טוב אז האזהרה של גולדמן זקס ותיסלחו לי על הביטוי שווה לתחת כל מה שהיא יכולה לסמל זה מקסימום תיקון קרב אני לא יודע אם אתם זוכרים שכבר לפני כמעט שנה הבטחתי לכם שנאסדאק טכנולוגיה ואנליסטים יהיו מוקצים מחמת מיאוס אבל אין לי ספק שאנו רחוקים משלב היאוש והאפטיה שהוא הסימן המוכתר של סוף כל המפולות

מצב
הנושא נעול.
למעלה