memory card error ב- canon a70

ahadar

New member
memory card error ב- canon a70

בטיול בחו"ל הופיעה לי ההודעה הנ"ל (במצב play). לאחר שמופיעה לא ניתן לשמור מידע נוסף על הכרטיס (לפחות התמונות והסרטים הקיימים לא נמחקים...) הדבר היחיד שעוזר לזמן מה זה פירמוט הכרטיס - אבל לאחר כ- 50-100 תמונות קורה שוב (מדובר בכרטיס 256mb). בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי באחד הפורומים בחו"ל שהתופעה קרתה לאנשים נוספים עם כרטיסי זכרון שונים ללא מסקנה חד משמעית מה הגורם. באתר של canon כתוב לקחת את המצלמה לבדיקה במעבדה במידה וההודעה מופיעה לאחר פירמוט הכרטיס... אשמח לשמוע אם יש למישהו נסיון עם הבעיה הנ"ל לפני שאני רץ למעבדה של קרט (מזל שהמצלמה נקנתה בארץ, אבל הכרטיס זיכרון מחו"ל...) תודה מראש

idohal

New member
מה זה חשוב מה אחרים אומרים. אם האתר

קנון ממליץ לפנות למעבדה עשה זאת סימן שהבעיה ידועה להם וכך גם הפיתרון.

yuvale

New member
פיייי באסתה אותי...

הזמנתי את ה A70 לפני יומים ואני צריך לקבל אותה... חבל ששאלת עכשיו אני מבואס ...

ahadar

New member
??

אשמח אם תפרט יותר. בשיחת טלפון עם יוגנד (אצלם קניתי את המצלמה) אמרו שרוב הסיכויים שהבעיה בכרטיס זכרון (שאותו קניתי בחו"ל - ככה שאחריות זה קצת בעיה...) ושלדעתם חבל לשלוח את המצלמה לבדיקה במעבדה.

דיברו עליה רבות בפורומים הבינלאומים

להרבה גולשים זה קרה, מישהו שם אמר שהוא דיבר עם הנציגים של קנון והם אמרו לו שזו בעיה ידועה אבל אין להם דרך לזהות מצלמות פגומות בגלל שהבעיה מופיעה רק כשבועיים לאחר הקניה והם מחליפים את המצלמה לכל מי שנתקל בבעיה. וחוץ מזה מה יוגנד מבינים? תרים טלפון לקראט הם אמורים להכיר את הבעיה יותר טוב מהם. אני במקומך הייתי מרים טלפון לשירות לקוחות של קנון בארה"ב ושואל אותם ישירות אם לא ילך לך גם איתם

לי היה מצב דומה עם שני כרטיסים

כרטיס PQI 512MB וכרטיס TRANSCANDENT 512MB הכרטיס הראשון הוחזר ונמסר לי שאכן לא היה תקין, והשני - עבר פירמוט במצלמה אחרת וכיום מצלם (ואני מקווה שימשיך כך) בלי בעיה. בשני המק'רים המצלמה נשתתקה והבהבה בטירוף,עם Card error ,הפסיקה לצלם לאחר מספר תמונות ו...דומה למה שציינת. בעיות עם כרטיסי זכרון אינן שכיחות,אבל קורות. מציעה לבדוק עם כרטיס זכרון אחר - חברה אחרת אולי - אפשר גם קטן - מה קורה עם זה שהגיע עם המצלמה?מקווה שיש לך אותו. ואם עדיין - אז לפרמט במצלמה אחרת,ולנסות שוב (אפשר גם אצל יוגנד - במצלמות התצוגה שלהם)- אולי תסתדר הבעיה.

למעלה