melvins - רשמים

davecom

New member
melvins - רשמים

לפחות מעוד שני האנשים שגולשים בפורום ואני יודע שהיו. אני עדיין לא בטוח שעברתי את מה שעברתי אתמול (חוץ מהפוגו המטופש). מה שהיה שם היה כ"כ פשוט וטוב, ובגלל זה קצת קשה להגדרה. שני מתופפים ענקיים (בכלל הופעת תיפוף אינטנסיבית), באז שזכיתי להכיר סופסוף ובכלל... משהו אחר מבחינתי. לא יאומן שהם מצליחים להיות בשוליים ועדיין להישמע כ"כ גדולים מהחיים. גם הופעות איצטדיון גדולות לא בהכרח משתוות לכמות האנרגיה האינטלגנטית שהיתה שם. ואטמי האוזניים בהחלט תרמו להרגשה הטובה בסוף. עמרי, גילית לי עולם חדש.

G4rfi3ld

New member
בבקשה, תודה שבאת איתי

ההופעות אכן היו אדירות, אבל הקהל הישראלי זה בושה (גם אני מתבייש בעצמי, האמת). דודו סיכם את זה יפה, "אנרגיה אינטליגנטית" ו"להיות בשוליים ולהישמע גדולים מהחיים" הם צירופי מילים שהולמים יפה את המלווינס. צריך לתת כבוד גם ללהקות האחרות שהופיעו בערב, פורן וביג ביזנס. חבל רק שיצא לי כל חשק להתקרב להופעות בעתיד הקרוב, עד כדי כך שאני שוקל למכור את הכרטיס שלי לפאטון.

davecom

New member
לא!!!

למרות שאני לא הזמנתי כרטיסים לפאטון. נראה לי שאתה תלך בסוף. כמו שאמרנו, יכול להיות שקהל הפוגואיסטים המקומי פחות מידי מתוחכם מכדי לעשות בלאגן לצלילי נויז. אני מודה שזאת תופעה מוזרה בעיני, למרות שבאופן אישי הסתדרתי עם מה שקרה מסביב, רק קצת דחפתי בעצמי בחורות שעמדו לידי, בטעות כמובן. בהופעות מטאל אני תמיד דואג להיות מאחורה, פה לא חשבתי שזה יקרה.

למעלה