Meinl Cymbals

singlestroke

New member
Meinl Cymbals

טוב חבר'ה... התכנון הוא לזמנים רחוקים חבל על הזמן (טוב האמת לסוף החופש, משמע ארבעה חודשים... אבל היי), אבל רציתי לבקש ממכם מידע. לא מזמן חזרתי לצפות בפסטיבל מודרן דראמר 03', התגעגעתי.. והבחנתי בניק ד'ווירג'יליו, שהיה תותח שם... אני יודע שהסאונד לא כמו שהוא באמת דרך וידאו, אבל עדיין המצילות נשמעו מדהים. הרייד בדיוק בפיץ' שאני אוהב, מבריקה שכזו. רציתי לדעת אם מצילות מיינל אני מזמין, או שיש יבואן בארץ. וכמובן את טווח המחירים, סדרות המיוצרות על ידיהם, וכ'ו... בקיצור, מידע על החבר'ה. (כן, אני יודע שאפשר לקרוא באתר. פשוט קיוויתי שיש פה חבר'ה עם ניסיון).

Tower of POWER

New member
לא יצא לי לנגן עליהן יותר מידי,

אבל מצילות של מיינל יש בבודגוב.

GhostDrummer

New member
אני חושב שנאור ווקל יכול לעזור לך.

אבל הוא לא כתב כאן שנים :-\

Mother Man

New member
בודגוב היבואנים של מיינל

וכמו כן, יש לי שתי ספלאשים של מיינל (בעצם היו, אחת נשברה לא מזמן) מסדרת Byzance, סדרה שחבל על הזמן. בכלל יש להם מבחר דיי רחב, וסאונד! סאונד חבל על הזמן. ואם תשים לב בשנים האחרונות מיינל דיי חזרו לעניינים, אם תכנס לאתר שלהם, תראה הרבה מתופפים מובילים משתמשים במצילות שלהם. בסצינת המטאל העולמית אתה יכול לראות הרבה מתופפים מבטיחים משתמשים במצילות שלהם. קיצר מצילות בונבונאז'.

singlestroke

New member
אחד המתופפים האהובים עליי...

אהרון גילספי, של underoath, מי שאני באמת קורא לו מבטיח, ועוד אחד (מפורסם), כריס אדלר, שיש לו מבחר ע-צ-ו-ם של מצילות מיינל עם סאונדים מ-ד-ה-י-מ-י-ם, ועוד המון המון מתופפים עם מבחר של מיינל גרמו לי להתעניין בחברה. אני בהחלט אסע לבודגוב אחרי פסח ואבדוק אפשרות לקנייה נחמדה. תודה בקשר למידע =) מעריך את זה !

NAOR WECKL

New member
אז זה הולך ככה..

אני מנגן על מיינל משו כמו 6 שנים.. עוד כשהמותג היה מיובא ע"י ריינס כלי נגינה.. בזמנו לאחר שחיפשתי סאונד קצת שונה ולא כלכך מצאתי את עצמי בכלי זמר או בוזין שהיה אז ד"ר דראם וייבא את סאביאן.. ישבתי לנגן על סט מיינלים [RAKER] והיה בהם משו שלא היה בשום דבר אחר ששמעתי בזמנו. אני נורא מרוצה מהם ברמה כזו שאם אני מחליף סט מצילות אני לא מוכר אותם אלא קונה בנוסף..[ואני ממש לא בן עשירים] כי את הדגם הזה אמנם מייצרים אבל לא כמו פעם.. לטוב ולרע. הם שירתו אותי באימונים חזרות והקלטות בצורה נאמנה בטירוף.. ובכל חדר חזרות אנשים היו נדהמים מהם! דבר שאף פעם לא מזיק.. אלא להיפך. בודגוב חידש את הייבוא דיי לאחרונה ומציע מגוון נורא רחב של הדגמים. כמו שרשם שקד מיינל חוזרים לעיניינים בצורה נורא רצינית.. והם מציעים לרוב חידושים נורא מעניינים. אם תרצה לשמוע את המיינלים שלי בהקלטות צור איתי קשר באיסי 216981910 נאור- שלא כתב פה שנים.

singlestroke

New member
וואו, תודה !!!

לזה אני קורא מידע. ממש נחמד מצידך. הוספתי אותך כרגע בתקווה לשמוע הקלטות =] שוב תודה.

singlestroke

New member
טוב ההתרשמות !

אחרי שיחה עם נאור באייסיקיו, וקצת מידע שקראתי באתר של מיינל (www.meinl.de), בתוספת המידע שנאור כתב פה בפורום, הOverall impression שקיבלתי מהמצילות האלה היא מצויינת. נאור השמיע לי הקלטות עם הסט מיינל רייקר שלו, שנורא התלהבתי מהן... בלי קשר לעובדה שההקלטות עצמן היו מגניבות לאללה =] שמעתי הקלטות של המצילות באתר של מיינל, וסימנתי לעצמי את הפייבוריטס שלי. אני מחפש רק קראש האמת, אבל שמעתי רייד שמצאה חן בעיניי מאוד (Soundcaster 22" Power ride), והייהאטס שדי דיגדגו לי בבולבול (סליחה על התיאור, זה פשוט מסמן "התרגשות"), שדגמן הוא Amun 14" dry hihat. מבחינת המטרה שלי, קראשים, נדלקתי על כמה מהמצילות של Soundcaster. הPowerful crashes בגדלים של 16", 17" ו-18" נשמעו לי ממש טוב. ממה שהבנתי, הדגם שנאור מנגן איתו, רייקר, הופסק... ככה שכשאני אלך לבודגוב אני אשאל בקשר לזה. זה בערך מה שהסקתי בעזרתו של נאור, מה כן שהמחירים עדיין לא ידועים לי ואני אבדוק בהזדמנות. אם אני אבצע רכישה אתם תדעו על זה =] תודה רבה נאור על העזרה שלך =] מנהלים !!!!!!!!!! תפתחו, לי, גלריה, בבקשה !!!!

למעלה