Megadeath

shay or eli

New member
Megadeath

מישהו פה יכול להמליץ לי על שירים של מגהדת`? יש לי את Holy Wars ואת Rust in Peace ואני די אוהב אותם אבל אני לא מכיר עוד שירים שלהם. וד``א - בקשר למה שגלעד אמר על הממשק, לפי דעתי לא צריך להחזיר את את הממשק הישן במלואו אלא להשאיר לפחות את זה שהתגובות מופיעות בסדר מלמעלה למטה ולא מלמטה למעלה כמו אז וגם כדאי להשאיר את השם המודגש (כבר התרגלנו). חוץ מזה שתפוז יעשו מה שבא להם עם הממשק.

Iron^Maiden

New member
להקה מעולה.. הנה השירים

MEGADETH אחת מלהקות המטאל הכי טוב, למרות שבשנים האחרונות חלה ירידה אצלהם.. בכל מקרה שני השירים שציינת הם מאלבומם הטוב ביותר, RUST IN PEACE. עוד שירים טובים ממנו ומאד אלבומים: HANGER 18* TORNADO OF SOULS FIVE MAGIC - צריך לשמוע איזה 10 פעמים כדי להעריך אותו כמו שצריך LUCRETIA SWEATING BULLETS* COUNTDOWN TO EXTINCTION* SYMPHONY OF DESTRUCTION* ARCHITECTURE OF AGGRESSION SKIN O`MY TEETH YOUTHANASIA THE KILLING ROAD* RECKONING DAY FAMILY TREE A TOUT LE MONDE* BLOOD OF HEROES 99 WAYS TO DIE (ה99 בסוף..) TRUST* עוד שירים יותר ישנים וטובים (משנות ה80): PEACE SELLS* WAKE UP DEAD IN MY DARKEST HOUR* HOOK IN MOUTH הלהיטים הגדולים מסומנים בכוכבית, זה לא אומר שהאחרים פחות טובים אבל.

shay or eli

New member
לא מצאתי אף אחד מהשירים האלה

בנאפסטר. אולי טעיתי בשם של הלהקה? כתבתי בהתחלה Megadeath ואח``כ Megdeth. אם לא טעיתי אז פשוט השירים האלה לא בנאפסטר.

Iron^Maiden

New member
ברור שלא מצאת

נאפסטר כבר לא פועל, הוא מפולטר לחלוטין. 99% מהשירים מסוננים, ובעיקר של הלהקות עם הקשרים החזקים בעולם תעשיית המוזיקה. אם תבדוק תראה שאתה מחובר לשרת עם איזה 10000-15000 איש וזה יכתוב לך שגודל הקבצים הכולל הוא איזה 150 ג`יגהבייט שזה ממש בדיחה, אם בממוצע לכל משתמש יש ג`יגה של קבצים, זה אומר שבערך אחוז אחד מהשירים עוברים את הפילטור. גם אם תכתוב METALLICA לא תמצא כלום, ולכל אדם שני יש שירים שלהם (ובצדק). הפתרון הוא לקנות דיסקים, זה גם חוסך את כל הטרחה, זה גם באיכות הרבה יותר טובה, וגם אפשר לשמוע את זה בכל מקום. ואם כבר אתה רוצה לשמוע מגהדת` אז תקנה אחד מהדיסקים הבאים, לפי הסדר: RUST IN PEACE COUNTDOWN TO EXTINCTION YOUTHANASIA CRYPTIC WRITINGS/SO FAR SO GOOD.. SO WHAT יש את כולם בטאוור רקורדס, בהצלחה.

shay or eli

New member
דווקא עכשיו מצאתי

חיפשתי מגהדת` בלי שם שיר וזה מצא דווקא די הרבה. אני מוריד עכשיו את Mechanix ואת Count Down to Extintion שירים טובים?

Bodom-child

New member
השיר הכי טוב של מגהדת` הוא :

HANGAR 18 שיר פשוט ענק הקליפ שלו הוא אחד מהטובים שראיתי בחיי הקצרים ולגיטריסטים מבינינו אני חושב שהסוויפים בסולואים בהתחלה הם פשוט ענקיים.. ... שיר נוסף שלהם שאני מאוד מאוד אוהב הוא COUNTDOWN TO EXTINCTION דייב מוסטיין הוא תמלילן מוכשר ביותר ומרטי פרידמן שהיה איתם בתקופה הטובה שלהם הוא הגיטריסט שאני אישית הכי אוהב.

Rock_Daddy_f

New member
megadeth

להקת הרוק הטובה ביותר בכל הזמנים! מרטי פרידמן - גיטריסט מהטובים בעולם, דייב מאסטיין - זמר ומלחין גדול, דייב האלפסון - מלחין וגיטריסט מהטובים בעולם, ניק מנזה - מתופף תותח. כל שיר של megadeth הוא שיר מצויין עם מנגינה אדירה, אין ספק שמי שלא מכיר אותם ואין לו את אחד הדיסקים שלהם (רצוי שיהיו לו את כולם) לא מבין ברוק.

Bodom-child

New member
האלפסון הוא הבסיסט והוא...

לא ממש מהטובים בעולם יש טובים ממנו מגהדת` זה בעיקר מרטי פרידמן ודייב מוסטיין

Metal_F

New member
מגה דאת`

ראסט אין פיס דיסק טוב. הדיסק שאני אישית הכי אוהבת שלהם וממליצה עליו בחום הוא So Far So Good So What. בהחלט שווה קנייה.

witch

New member
אמ אמ אמ

להקה לא משהו למען האמת אני אוהבת את SIMPHONY OF DESTRUCTION שהוא מצא חן בעיני

למעלה