Meeting remarkable torphim

charlila

New member
Meeting remarkable torphim

תשובה לfliyngcat (בשרשור למטה). בחרתי לכתוב זאת כפתיל כי יש עוד. אקרא להם המשעבדים. דון חואן בחר להם שם חביב ומפרגן שלא ימשוך תשומת לב. אספר על כמה מהתקלויותי אתם (בחלימה): 1. הם עומדים לתפוס אותי. זה יהיה - אני מרגישה ברור - כמו נצח במרתף עינויים. אבל אין לי שום כוונה לנסות לברוח. זו הטעיה, כמובן; אני זקוקה לרשות מאבא שלי, שיושב בחדר השני. אני מסבירה לו איכשהו את המצב ושואלת מה היה עושה במקומי. "טוב, הייתי אורז מברשת שיניים ומסתלק" אמר. זה פחד אימים והגדלה ענקית של הסכנה; אבל התחייבתי לקבל את דעתו, ואני אוזרת אומץ להתגנב למברשת השיניים. המשך יבוא.

flyingcat

New member
מעניין שאת מספרת כאן על חלום:)

חלמת חלום של בריחה, את יודעת שהולכים לתפוס אותך, אולי פעם היתה לך כוונה לברוח (כמו שאני פעם ברחת בחלומותי) ואז היית הופכת לנרדפת. מסיבה מאוד הגיונית בחרת להתעמת. וקיבלת "אישור" מאביך.. למרות שאת לא רוצה לברוח את רוצה להתעמת עם מה שמאיים עלייך. ואת גם יודעת שאם תברחי ירדפו אחרייך (זה כמו חוק טבע מי שבורח רודפים אחריו) למה את צריכה את רשות אביך על מנת לפעול בחיים שלך? לדעתי את רגילה לבקש ממנו רשות, לשאול לעצותיו וללמוד ממסקנותיו. אך די יקירה... זה החלום שלך והגיע הזמן להתעמת עם מה שרודף אותך על מנת שלא ירדוף אותך עוד זוהי התחמקות עכשיו את מבינה שאינך זקוקה לרשות מאביך על מנת לפעול כאוות נפשך? זה אכן פחד אימים ואינך מחוייבת לקבל את דעתו, תשתחררי. רק כך לא ירדפו אחרייך. אומץ לעמוד מול מה שרודף אותך ולא אומץ להתגנב למברשת השיניים. חלום זהו הביטוי הברור של הנפש, המחשבה וחייך... מחכה להמשך :) דנה.

cozy

New member
פיענוח יפה :)

איום לא יכול להתקיים בלי פחד

charlila

New member
לחימה, לא פסיכולוגיה ../images/Emo94.gif

יקירה, אני ממש לא זקוקה לאישור מאבא שלי לכלום וזה לא ממש חלום בריחה. זו חלימה - והמשעבדים הם אמיתיים לא פחות מ,נגיד, פלשתינאים שמחפשים משת"ף או חיילי צה"ל שמחפשים שאהיד. כשחלמתי לא לגמרי הבנתי את זה, כיום אני כבר מבינה שזה היה בגלל סמכותו של אבי בלחימה שפניתי אליו והתחייבתי לקבל את דעתו גם במחיר סיכון עצום. החלום הזה הוא בדיוק התעמתות עם מה שרודף אותי. על מנת שלא ירדוף אותי עוד - קשה. כבר 11,099 שנים ששלטון האימים שלהם רודף את הלוחמים - לא משהו שאעשה אני בחלום יפסיק את זה, למרבה הצער.

flyingcat

New member
פסיכולוגיית האימה../images/Emo153.gif

אני לא אמרתי לך ממי את זקוקה לאישור וממי לא את חלמת את זה:) כל חלום רלוונטי לתקופה שבה חלמת אותו.. בת כמה היית? זה חלום שבו נרדפת ע"י גורם. את בוחרת אם לברוח או לעמוד מנגד. מה רדף אותך בחלום? מי זה הם? שלטון האימים שלהם? של מי? על מי את מדברת? מי אלו המשעבדים?

r e s t

New member
אבא..

בחלום - בכלל לא בטוח, שזה אבא אמיתי של צ'ריללה. יותר ודאי שזה סמל ל"רשות עליונה" בחייה. יכול להיות דעות חברתיות וכו'.

flyingcat

New member
היא אמרה "אבא שלי":)

אולי הוא רשות עליונה בחייה?? לא סותר:)

user123654

New member
מה הטעם בשאלה כזו?

ולמה אתה חושב שיש קשר בין הזמן שאדם עוסק במשהו, לבין הקירבה שלו ל"קשב שלישי"?

cozy

New member
אני

מניח שבן אדם שמתעסק כל כך הרבה באומנות החלימה הגיע להרבה השגים בדרך טולטקית חוץ מזה הרגשתי מין אכזבה שבעוד 20 שנה בדרך הלוחמים רוב תשומת ליבי תהיה מכוונת למשחקי טורפים

user123654

New member
טורפים, חלימה, ואוננות וורבלית

אנחנו לא יודעים בדיוק באיזה אופן וצורה צ'רלילה חולמת עשרים שנה, מה ההגדרה שלה ל"חלימה" (מן הסתם הכוונות שלה שונות במקצת משלי, או משלך, כמו שכל מיני משמעות שלי יהיו שונות משלך או שלה. השאלה היא עד כמה, וכיצד זה מתבטא) ומה היא בכלל עושה חוץ מזה. נראה לי שלהניח כל מני הנחות בקשר אליה על סמך כאלו דברים לא יהיה קשור למציאות ולא יביא לתועלת... הפרקטיקה לבדה לא מחויבת להביא אותך למקום מסוים. וכן לא השאיפה ל"מטרה". התהליך הוא קצת יותר מורכב, ואולי נדבר עליו פעם אבל כרגע זה לא ממש קשור. חוץ מזה, אם כבר חלימה, מה אתה יודע עליה?

cozy

New member
../images/Emo163.gif

אני מסכים איתך ששאיפה למטרה לא מחויבת להביא למקום מסוים אבל קריטריון יחיד שצריך להביא אותך בחיים זה התפתחות זה כמו אלגוריה הזאת עם דרך לאיקסטלן אתה אף פעם לא יודע אם תגיע לשם מתישהו אבל אתה לא מפסיק ללכת אפילו אם המטרה לא ברורה למה לחלום עם זה לא מפתח גוף החלימה? הרי זה אחד המטרות בספרים של קסטנדה בעיניין החלומות אני עוד רחוק משליטה בחלום

charlila

New member
and when you are ?64

למה היית רוצה שתשומת לבך תהיה מכוונת בעוד עשרים שנה? ובגיל 64?

charlila

New member
תיקון: יותר מעשרים וכמה! מאחר ש

זיהיתי חלום מגיל 3 בתור צלול.

charlila

New member
המשך

2. שלוש חלליות עם משעבדים נוחתות ומצליבות עלי שלוש אלומות ירוקות מזרקורים, שמשתקות אותי. במאמץ אדיר, אני מתעוררת. נרדמתי שוב וחלמתי שנוחתת חללית יחידה ממנה יוצא יצור - זה "שְרֶץ" (משעבד, אבא של בן זוגי דאז. כן, יש כמה מהם בגוף אדם). אני נלחמת איתו (מרחוק) בתנועות חתוליות, בחושך ופתאום מישהו אומר לי במחשבה - במבטא אמריקאי מצחיק - "weahshav, bahazawa lametziut hayomyomit ha'aphowa"*. <מי זה?> אני חושבת, ומזהה את בן זוגי הנ"ל (שהיה מתחרע עם המבטא הזה ביום-יום). פרצתי בצחוק. הסחת הדעת הזו הוציאה אותי מן החלום וכך ניצלתי. --------- * תרגום: "ועכשיו, בחזרה למציאות היומיומית האפורה"

למעלה