meeting people isnt easy

oishnu

New member
meeting people isnt easy

טוב, אז דבר ראשון בטח טעיתי בשם וזה משודר בשני/ שלישי בביפ, אני לא זוכרת בדיוק איזה יום בלילה

power play

New member
מישהו יודע

איזה שיר RH מנגנים בסוף הסרט הכוונה ממש שמקרינים את הכתוביות.. תודה מראש

rachelmerav

New member
meeting people is easy

ראיתי את הסרט רק פעם אחת ולצערי אין לי ביפ אבל לקחתי את שם הסרט כמוטו לחיים. למרות שבסרט זה מתייחס לכך בצורה סרקסטית

TalkShowHost

New member
meeting ppl

לדעתי השיר המדובר הוא follow me around אבל אני לא סגור על זה. שרית, לאישורך.

thomas78

New member
oh what a night

טוב, follow em around היה בוודאות ואפילו באורך מלא אבל לא ממש בדקתי אם זה היה בכתוביות, אז אני אחזור אליך לגבי זה, לגבי אתמול, כ"כ שמחתי שיש את mpie כי יש לי את הסרט בלי תרגום והיתה בעיית הבנה מסויימת (כמה אנשים מדברים במקביל וכו´ היו אצלי חברים שכל קשר בינם ל radiohead מקרי בהחלט, וזה הלך בערך כך : "למה הם תמיד כאלה עצובים?" "הזמר הזה גם מחייך לפעמים?" "יש להם שירים יותר שמחים?" "זה עוד ארוך התוכנית הזאת?" וככה בערך עברתי ערב שלם... אז ברשותכם, אני רוצה לצעוק : "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה..........." תודה, יום טוב, ומקווה לשידור חוזר בקרוב (כי לא הקלטתי !!!)

root

New member
הזדהות עמוקה..

אתמול (בעצם שלשום), עשיתי הרצאה על רדיוהד (45 דק´ ולא הספקתי בקושי כלום!!!), להלך תגובות של אנשים במהלך ההרצאה: "מה זה צריך להיות?" "זה גבר שר?" "היי! את זה אני מכיר!" (כשהושמע CREEP) "כל השירים אותו דבר.." וכו´ וכו´.. נו, קורה.

TalkShowHost

New member
?

אני היחיד שהפריע לו שבחרו לשדר ערב רדיוהד דווקא בערב יום השואה ? או שערוץ ביפ שם זין על דברים כאלה, או שהוא חושב שרדיוהד דיכאוניים בשביל לעשות ערב ספיישל שלהם ביום השואה. נאבקתי עם עצמי כל הערב לראות או לא, ובמעט שכן אני ראיתי אני ללא ספק מתבייש.

thomas78

New member
רועי היקר...

אולי תנסה להתנחם בעובדה שבימים "שמחים ומאושרים" הסיכוי שיהיה ערב של רדיוהד הוא קצת יותר קלוש... האופציות היו על הפנים ! כבר מיציתי את סרטי השואה, וזה היה פיתרון מצויין... מה קורה איתך חוץ מזה ?

למעלה