meet the barkers

meet the barkers../images/Emo13.gif

מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר פתיחה?
למי שיענה אה ועוד משהו, יש לכם תמונה של הקעקוע ארנב של טומי בגדול וברור אני רוצה לצייר על הקיר.. תודע רבע =))

natalie182

New member
קוראים לזה

Another girl another planet וזה במקור של The only ones אבל הבעיה היא שבבארקרס זה חידוש אז לוידועת מי חידש אני פשוט חיפשתי באימיול meet the barkers theme song

הו, תודה ../images/Emo9.gif

זה הוריד לי: Blink 182 - Only Ones - Another Girl, Another Planet והורדתי גם את זה לראות מה ההבדל Babyshambles - Another Girl Another Planet ועכשיו אני הולכת לשמוע אותם ולראות מה האמיתי

RoyBlinkBoy

New member
האמת ששמעתי את זה בפעם הראשונה

היה נדמה לי שזה טום ומארק ששרים שם.. אבל בגלל שאני מכיר את כל השירים של בלינק זה לא נראה לי הגיוני.. אולי הם הסכימו לעשות סתם שיר בשביל הסדרה אבל לא נראה לי שזה באמת הם..

נכון?

בקטע של השיר בתוכנית זה ממש נשמע כמו מארק! מוזר... והשירים שהורדתי לא טובים אחד סתם פאק שלא משמיע כלום ואחד נשמע כאילו הקליטו אותו בהופעה ולא מבינים כלום בעעע

hen 182

New member
לפי דעתי...

זה מארק בפתיחה של התוכנית... אולי בלינק עשו איזה קובר קטן... גם השיר הזה , אם אני לא טועה, של THE CURE במקור, ומארק ממש מאוהב ברוברט סמית' הזה.... ככה שזה דיי ברור..

חיפשתי את השיר באימיול

וזה מצא לי שירים של: בלינק the only ones babyshambles replacements mushuganas קצת מוזר.. אז זה לא של the cure ואני כמעט בטוחה שזה מארק שר..

hen 182

New member
תחפשי על KAD באימיול, ותמצאי

את השיר בביצוע לייב של הקיור... אבל זה לא שלהם, אין עוד גרסאות... נראה לי זה של הביבי סאמבלס האלה

RoyBlinkBoy

New member
לי זה נשמע

כמו מארק ואז ממש בסוף זה נשמע כאילו טום צורח שם.. זה מה שאני זוכר.. לא שמעתי את זה איזה חודש

חח זה לא קשור כ"כ אבל,

הסולן של the only ones ממש סטלן, או שזה רק הקול שלו.. חעחע זה מצחיק

shmookie g

New member
ניצלוש

אתם יכולים להגיד לי מה הדיסק הכי חדש של בלינק, הכי טוב (לדעתכם) או לתת לי איזה קישור?

may90

New member
אאא...

blink 182 זה החדש-זה עם הפרצוף עם הX במקום עיניים... יש לי רק 2 דיסקים שלהם enema of the state ו-blink 182 ולדעתי שניהם מעולים!!

may90

New member
וואי אני לא זוכרת

חחעחעחעחעחעחע סתם
כמובן שאת!

punker182

New member
אם בדברים על התוכנית היום היא משודר

היום יהיה את זה בMTV לא רשום באיזה שעה..ך תבדקו בין 21:30 ל 23:00

למעלה