mediacoder

shifo

New member
mediacoder

שלום רב! הורדתי תוכנת mediacoder ע"מ להמיר קובץ VOB לAVI או משהו סטנרדטי כזה.. גררתי את קובץ הVOB אל המחשב (ללא קבים נוספים שאולי קשורים כמו IFO) וניסיתי להמיר דרך התוכנה... אך ללא הצלחה - פעם קיבלתי סרט ללא קול, ופעם צלליות.. מישהו יכול לעזור ולהסביר לאדם פשוט מן היישוב איך עלי להמיר את הקובץ הזה? אם לא בתוכנה זו אז בדרך אחרת פשוטה? אני מעוניין להגיע למצב של קובץ AVI בגדול נורמלי, עם מילים וקול ותמונה... תודה!

shifo

New member
אולי בכל זאת אם אפשר הסבר קצר איך להמיר מvob?

HassiD

New member
יש לך את המקור?

ז"א אם זה בא מDVD מקורי, אז אולי כדאי כבר להשתמש בריפר מDVD וזהו? (הם יכולים בהרבה מקרים גם לטפל ב"סתם" VOB, אבל אז לא בטוח שיש לך את כל מה שצריך, כי לפעמים בDVD זה מגיע קצת אחרת...)

גיליום

New member
נסה את התוכנה Avidemux

התוכנה Avidemux היא תוכנת המרה ותיקה, חינמית, קלה לשימוש, זוכה לעדכון מדי מספר חודשים ותומכת בהרבה קודקים ופורמטים. אין לי מושג מדוע לא דובר עליה עד היום בפורום (ככל שאני זוכר). ניתן להוריד את Avidemux מהאתר הזה (<= ללחוץ). תוריד אותה, תתקין אותה, פתח את הקובץ VOB, קבע את פורמט הוידאו (למשל AVI עם קודק XviD) ואת פורמט האודיו (למשל MP3) ותן לתוכנה לבצע המרה. בבקשה תספר בפורום האם הצלחת. לאחרונה אני מסיים לעבוד מאוחר, אז לא יוצא לי להכנס מספיק לפורום. אבל אם לא תסתדר לבד, תכתוב הודעה ותאר מה עשית ואני אשתדל לענות לך במהלך מחר-מחרתיים, ולהסביר איך עובדים עם התוכנה הזו. תן לזה ניסיון, היא באמת די קלה להפעלה. בברכה, גיליום

gady18

New member
תחפש גם תןכנה בשם DVDX

ונוסף לכל יש תוכנה בשם dvdtomkv שמיצרת קובץ ללא קעדוד מחדש

למעלה