media player.. אין לי מדיה פלייר לחלונות 2002 שלי.. מישהו יכול להביא לי לינק?.. 7.1 לא עובד אצלי..
ז זבל18 New member 2/6/03 #1 media player.. אין לי מדיה פלייר לחלונות 2002 שלי.. מישהו יכול להביא לי לינק?.. 7.1 לא עובד אצלי..
J jooki New member 2/6/03 #3 זבל , ביחד עם המכשיר קיבלת דיסק התקנה , מותק , שם יש את מה שאתה מחפש ומה זה השם היפה הזה שלך ? ג'וקי
ז זבל18 New member 2/6/03 #4 יש לי הערכה עצמית נמוכה.. הדיסק לא אצלי.. אני אצל חבר בצפון ואני רוצה להשוויץ בפניו.. אין אתר שממנו אני יכול להוריד או משהו?
יש לי הערכה עצמית נמוכה.. הדיסק לא אצלי.. אני אצל חבר בצפון ואני רוצה להשוויץ בפניו.. אין אתר שממנו אני יכול להוריד או משהו?
J jooki New member 2/6/03 #6 האמת היא שבתחילה כתבתי את זה בהודעה אבל אח"כ חשבתי על יחסי שכנות וכאלה ... אז מחקתי באתר של מיקרוסופט אתה יכול להוריד את התוכנה (עד כמה שזכור לי ) ג'וקי
האמת היא שבתחילה כתבתי את זה בהודעה אבל אח"כ חשבתי על יחסי שכנות וכאלה ... אז מחקתי באתר של מיקרוסופט אתה יכול להוריד את התוכנה (עד כמה שזכור לי ) ג'וקי
ז זבל18 New member 2/6/03 #7 תראה.. הורדתי 7.1 לא עבד עידכון לשמונה לא עבד..-לא מצאתי את שמונה המלא.. מה יעבוד???.. אתה יכול לכוון אותי לאיזה גירסא אני צריך בכלל?
תראה.. הורדתי 7.1 לא עבד עידכון לשמונה לא עבד..-לא מצאתי את שמונה המלא.. מה יעבוד???.. אתה יכול לכוון אותי לאיזה גירסא אני צריך בכלל?
J jooki New member 2/6/03 #5 ואם כבר ... מישהו יודע איפה אפשר להוריד תוכנה ליצור סקינים של הפוקט מדיה פלייר ותעשו טובה אל תתנו לי לינקים להורדה של לינקים ג'וקי
ואם כבר ... מישהו יודע איפה אפשר להוריד תוכנה ליצור סקינים של הפוקט מדיה פלייר ותעשו טובה אל תתנו לי לינקים להורדה של לינקים ג'וקי