Meat Puppets Meat Puppets sux >
J junks New member 15/6/04 #2 s btw all the thir song that was played by nirvana can be found in thir second album "Meat Puppets II"
s btw all the thir song that was played by nirvana can be found in thir second album "Meat Puppets II"
A Ayoola New member 16/6/04 #4 עזוב... [אתה בן נכון? *מקווה שלא יצרתי משחק לא נעים*] בכל אופן, עזוב, סתם אנשים שאין להם מה לעשות בחיים.
עזוב... [אתה בן נכון? *מקווה שלא יצרתי משחק לא נעים*] בכל אופן, עזוב, סתם אנשים שאין להם מה לעשות בחיים.
C chocolate addict New member 16/6/04 #5 ../images/Emo46.gif בת. למה אנשים חושבים שאני בן?! רק בת תהיה מכורה לשוקולד.
A Ayoola New member 17/6/04 #8 צחק כאוות נפשך... אבל באמת יש לי משקפיים מידה שלוש. אבל אני לא מרכיבה אותן.
L lollapalooza New member 17/6/04 #11 סבבה. מצויין. אני לא מסוגלת. רק המחשבה לתקוע את האצבע בעין (שלא לומר, אצבע ועוד חתיכת זכוכית או מה שזה לא יהיה) מכניסה אותי להיסטריה.
סבבה. מצויין. אני לא מסוגלת. רק המחשבה לתקוע את האצבע בעין (שלא לומר, אצבע ועוד חתיכת זכוכית או מה שזה לא יהיה) מכניסה אותי להיסטריה.
F FlamMAble New member 20/6/04 #12 את כלכך חמודה הדס ../images/Emo9.gif אם העדשות היו עשויות זכוכית..... אאוץ'!
L lollapalooza New member 20/6/04 #13 נו ברור שאני חמודה הא, אמא אומרת שיש גם מזכוכית זה תלוי בסוג שלהן. בכל אופן, אינ לא יכולה להכניס כלום לעין. עד שלמדתי לשים טיפות עיניים יצאה לי הנשמה, וזה עדיין מפחיד.
נו ברור שאני חמודה הא, אמא אומרת שיש גם מזכוכית זה תלוי בסוג שלהן. בכל אופן, אינ לא יכולה להכניס כלום לעין. עד שלמדתי לשים טיפות עיניים יצאה לי הנשמה, וזה עדיין מפחיד.