Meant to be

Megie

New member
Meant to be

ניתקלתם במהלך חייכם בסיטואציה משמעותית כלשהי שכשחשבתם על הדברים בדיעבד הבנתם שהסדר בו הכל התגלגל עד לאותה סיטואציה נראה כאילו תוכנן בקפידה כשבפועל לא תכננתם אף צעד-לו לרגע ואפילו לא תיארתם לעצמכם שכל הדרך תוביל לאותה סיטואציה? ומספיק לנתח את סדר ההתרחשויות כדי להבין שצעד אחד שונהוהייתם מפספסים את זה?

אתם מוזמנים לספר על מכרים שחוויתם בחייכם דרכם הגעתם בצורה בלתי מתוכננת לדברים שגרמו ל
מצידכם -הכירות מקרית עם הבן זוג, אנשים שהפכו לחברים הכי טובים, פגישות מקריות במקומות לא סבירים, הצלחות שונות כתוצאה משינויים מדאיגים ובעצם כל דבר שבעיניכם הסתדר וקרה בדרך בלתי רגילה..

אישית..
אני לא מאמינה בגורל או בביטוי ש"הכל כתוב וידוע", אני רואה את החיים כמשהו גמיש ודינאמי שתלוי אך ורק בנו ובבחירות שנעשה ובכל זאת איפשהו אני כן מרגישה שהחיים מתגלגלים במן הכוונה חיצונית ומקרים קטנים בהם קשה להסביר את סדר הדברים כמשהו טבעי אני מדברת על אותפ מקרים שמשאירים אותי המומה, בחלקם אסירת תודה ולרוב-ללא מילים.

מה איתכם?..

מצרפת לכם שיר מקסים, תהנו!

מאחלת לכולם המשך שבוע מדהים שלכם תמיד,
מגי

sani48

New member
אני חושב כמוך פחות או יותר

שהאושר שלנו תלוי בעיקר בבחירות שאנחנו עושים,אבל שיש גם הכוונה חיצונית,דברים מסוימים שאנחנו עוברים(גם אם הם קשים)שנועדו לקרות,בשביל שנלך בדרך מסוימת,ושאם הם לא היו קורים,פשוט החיים שלנו היינו שונים לגמרי,ולא היינו פוגשים את האנשים ששינו את חיינו בסופו של דבר,אבל שוב פעם זה מאוד תלוי בבחירות שאנחנו עושים,כי מי שנשאר כל הזמן באותה דעה,והולך באותה דרך,שום הכוונה חיצונית לא תוכל לעזור לו/לה,דרך אגב השיר ששמת מקסים,אני מאוד אוהב את הזמרת הזו(גם קול מדהים,וגם אחת היפות)שבוע מדהים גם לך מגי היקרה

תלוי איך בוחרים להסתכל על דברים

כל החיים שלנו, הם החלטות. אנחנו מחליטים מיליוני דברים, ובדרך מוותרים על דברים אחרים.
אותן החלטות, מביאות אותנו להכרויות עם אנשים או סיטואציות שלא היינו מאמינים שיקרו, לכן זה לפעמים נראה "גורל",
אולי זה באמת כתוב בכוכבים

אבל בגדול, אנחנו מביאים את עצמינו לגורל הזה.
חברה אחת שלי, עבדה במקום מסויים שנים... יום אחד החליטה שהספיק לה ועזבה.
במהרה מצאה מקום אחר, במקום העבודה הזה פגשה בחור שעבד איתה, במהרה התחילו לצאת, נישאו וכיום הם הורים לתינוקת.

הבחורה הזאת היתה שנים לבד...
ובזמן קצר, מהחלטה אחת שלקחה, זה כאילו הכל הסתדר בעקבות זה בקלות

להכל אנחנו אחראיים, גם לטוב, גם לפחות...

אני אישית אמהם לא ממש מאמינה בגורל, אבל אני מאמינה בקסם... מי יודע, אולי יגיע גם אליי.

למעלה