Me =] ..

ShayTaub

New member
דון...

מה רע בלהכיר אנשים באינטרנט אני פשוט לא מבין את זה... לפני שעברתי למקום הנורא שאני בו עכשיו, הייתי גר בנתניה.. ושם הכרתי באינטרנט מלא ילדים שנימצאים במקום הנורא שעברתי אליו... והיו לי לא מעט קשרים עם אותן בנות... אזזה לא משנה איפה או איך.. וגם לא פתטי תאמיני לי...

ShayTaub

New member
=\

את אותן בנות ניסתי להכיר... ועובדה הצליח, לא ניראה לי שאת ממש צודקת בדבריך..

ShayTaub

New member
למה את גורמת לזה להראות אחרת?

אני דיברתי על להכיר מישהי פה (כשלא ידעתי שזה פורום ללא היכרויות), לא דיברתי על להעביר תהליך אהבה שלם באינטרנט.. אני לא מסכן, תאמיני לי.

ShayTaub

New member
כה =]

והכי נורמלית.. שיודעת שכל מי שמשחק אותה גבר מאחורי המחשב פה, הוא נמושה ומסכן, עבריני מקלדת פה כולם אחד אחד.

ת מ ו ז

New member
בתור מישהו שניכנס לפה בשם בדוי

הייתי מציאה לך.... לסתום את הפה!!!!

ת מ ו ז

New member
בטוחה?!

מי את שתגידי לאנשים מה לעשות בכלל?! את איפלו לא נמצאת קבוע בפורום הזה.. כמה זמן את פה חצי שניה? אז יאלה השניה וחצי עברה את יכולה ללכת....

ShayTaub

New member
מי לעזאזל..

את חושבת שאת? אומרת פה דברים על אנשים כאילו מי את? לכי תנייק את כבר.. אין לי כח לזיבולי שכל שלך.. כל מה שאת יודעת לעשות בחיים זה לרשום הודעות בפורומים... ואוו כל הכבוד לך, צאי מאחורי המסך הקטן שלך בחדר ושתקי כבר. יאללה סלאמת.

ShayTaub

New member
אוי...

דבר ראשון את התחלת את זה, דבר שני אני לא מתחבא מאחורי המסך שלי ואומר לאחרים אם הוא יפה או לא.. אני אוהב לפרסם את התמונות שלי? זה לא ממש מזיז לי אם למישהו אכפת פה... גם לך את, עם הפה הגדול שלך מאחורי מסך.. תהני בהמשך תגובות הפורומים פה =] כי לי אין כבר כח :O

אממממ

אני לא חושבת שיש משו רע בקשר מהאינטרנט!!!!!!! פשוט יש דעות קדומות שמי שלא מצליח לו פונה לאינטרנט אבל לדעתי יכול להיות שיש גם שקסים שלא מוצאים בת זוג כי ..יותר מדי דרישות? או שהם שקסים מדי ומחפשים קשר רציני? חחח

ס א ט י ן

New member
הכרויות דרך האינטרנט...

זה לא להכיר באמת...כדי להכיר באמת מישהו, לקיים איתו מערכת יחסים נורמלית, לאהוב אותו- צריך שהאדם יהיה מוחשי. לא מישהו שאתה מתכתב איתו דרך האינטרנט.

ShayTaub

New member
Me =] ..

תמונה שלי =] זה לא על מסך מלא כי אם אני אנסה להכניס רק את התמונה זה לא יצליח אז שמרתי את זה עם PRINT :p אגב, יש כאן בנות מאזור השרון? =]

ShayTaub

New member
תישפטי...

תשפטי בן אדם על פי המראה החיצוני שלו? יפה לך.. את תגיעי רחוק עם זה..

מממ... אני כל הזמן עושה את זה...

קשה להתחבר איתי. צריך לעמוד בסטנדרטים מסויימים... וזה תופס גם גם לגבי בנים וגם לגבי בנות - בכל התחומים. אני תמיד שופטת לפי מראה חיצוני. אם יש לבן אדם אופי חזק והוא מתעקש להקשר אלי - אז, אולי, אחרי כמה זמן, הוא יכול לשכנע אותי שיש בו משהו...

ShayTaub

New member
תתחילי להתייחס לדברים אחרת בחיים..

למה? כי עם תמשיכי עם הגישה הזאת, את באמת לא תגיעי רחוק, בידיוק כמו הנ"ל... ומה קורה במקרה אם המישהו הזה לא רוצה להקשר אלייך ולהראות לו את האופי שלו? זה מה שאת חושבת עליי בחיצוניות שלי את יכולה להשאיר לעצמך, אבל לבוא ולרשום פה ולהראות כאילו שאני "ארס" זה לא כל כך צורה יפה להתייחס לדברים, מקווה שתלמדי להבא, ביי.

אני אגיע בדיוק לאן שאני רוצה להגיע

אני לא מחפשת להקשר סתם לאנשים, בטח לאנשים שלא נראים לי. אם מישהו לא רוצה להקשר אליי - הפסד שלו. אני לא מתכוונת ללמוד ממך שום דבר, ולא מתכוונת לשנות את ההתנהגות שלי להבא. ככה טוב לי. מה אתה רוצה? אמרת שאתה מנתניה ואתה נראה בדיוק כמו כל שאר הארסים של נתניה. זה היה מתאים לי לרשום את זה. לא רוצה שיביעו דעה על איך שאתה נראה - אל תפרסם את התמונה שלך במקום שאנשים כמוני יכולים לראות אותה...

ShayTaub

New member
כמה שזה עצוב...

את כל כך מזבלת את השכל שכבר את לא שבה את הדבר שאני יגיב בשבילך פה... פירסמתי תמונה שלי, אפשר להגיד לא במקום הנכון.. קשה להגיד סליחה זה לא המקום הנכון? את חשה את ההרגשה להגיד יחתיכת "ארס"? מי את בכלל שאת חושבת שאת קוראת לי "ארס"? תחזרי לכלוב שלך.

Dark Muse

New member
צודקת ../images/Emo13.gif

לכולם חשוב היופי החיצוני, משקר מי שאומר שלא... גם אם אנשים נראים פחות טוב, הם עדין נראים יפים בעיני אלו שאוהבים אותם. הבעיה בלשפוט יופי חיצוני זה שלא תמיד אלו ששופטים הם האנשים הכי יפים בארץ

ShayTaub

New member
וייייייי

אז נגיד מצב שיש מישהי יפה וחמודה שמתחילה איתך, ויש מצב שמישהי כוסית אבל באמת מתנהגת בצורה גאוותנית לכל דבר ופשוט "מנאיקית" אתה תלך על האישה הכוסית? בגלל שהיא כוסית? ושאתה יודע שהקשר שלכם לא יחזיק מעמד?

למעלה