me me me me

me me me me

ערב טוף. ולמה אני צוהלת כאן אתם שואלים את עצמכם?<למה לא בעצם>. קניה מוצלחת היתה לי היום: עפיפונים, עיין ערך אהבה, יער נורבגי וחמסין. <רק עד שאני אקרא את כולם>. ואז נזכרתי בדעות שהושמעו כאן על קניית ספרים על בליינד, וחשבתי לעצמי... לא, לא.... אין כמו ספר חדש ומריח טוב ורק שלי
אפילו כדאית, הספקתי את מחירי חודש הספר ובממוצע ספר עלה לי לא יותר מ60 ש"ח. בתוספת של כמה דיסקים רעננים, אפשר להגדיר את היום הזה כ-מושלם!

מריםמ

New member
KFFF KFFF

איזה כייף לך! קראתי את כולם, וכולם טובים ושונים ומיוחדים. הדירוג, לטעמי, מן הקל אל הכבד: יער נורווגי. עפיפונים. חמסין וציפורים משוגעות. עיין ערך אהבה. כן. אצל דוסטו, "חמסין.." במקום הראשון. ואצל ריוונדל "יער נורווגי". ואם אני צודקת, הרי שבזה חנכתי את עצמי.

Rivendell

New member
אני דווקא לא בטוחה שהייתי מדרגת

את "יער" מעל "עפיפונים". שניהם נפלאים, כל אחד בדרכו. לא יכולה להגיד מה מהם אהבתי יותר. את שניהם אהבתי עד מאוד, ואת שניהם אכן אהבתי יותר מאת "חמסין". אבל להגיד מה יותר? זה קשה. כל אחד מהם מקסים בדרכו הייחודית ומתחבר אצלי למקומות שונים.

מריםמ

New member
אם ככה,

אני לא "מחונכת"? הדירוג שלי נעשה "מן הקל אל הכבד", כפשוטו. לטעמי, "יער נורווגי" אוורירי מאוד, קל, ענוג ו*מרחף*. "עפיפונים", עדין, אבל יותר *מלא* ו*ארצי*. "חמסין וציפורים משוגעות" דורש השקעה הרבה יותר גדולה. ואילו "עיין ערך אהבה" - *שובר את השיניים של הנשמה*... זה הכל.

Rivendell

New member
אני מסכימה עם כל מילה

אבל עדיין לא יכולה להגיד לך אם אהבתי יותר את האוורירי והענוג או את העדין והמלא יותר (אגב, גם ל"עפיפונים" התואר ענוג מתאים מאוד). הכל תלוי בסיטואציה ובמצב הרוח.

למעלה