me first topic!!

Forrest

New member
me first topic!!

אוקיי, אז ככה, יש לעי שאלה אליכם, (ואל תקומו עליי על זה שפתחתי טופיק חדש...): השאלה: כמה מכם קוראים/אוהבים באפיפיקס? כי אני די כותב אחד וחשבתי שאולי כדאי שאני אשים אותו בפורום, כי שמתי לב שאין פה הרבה פיקים...אז, שאלתי: אתם תאהבו(אני מדבר ברבים כי...) אם יהיה איזה פיק נחמד (לדעתי) לקקרוא...כי די ידידה שלי מפורום הארי פוטר אמרה לי שהם לא משו אהבו את הרעיון.... אוקיי, תגיבו נ.ב. הסיפור (3 פרקים, בינתיים) הוא די ארוך - מותאם לסגנון טולקיני כזה, אז קחו בחשבון!

ד י י ז י

New member
אני קוראת..

אבל מדיי פעם , לא בכמויות.. (עדיין לא מצאתי פנפיקים של אנג´ל\ג´יילס!) אין לי בעיה שתצרף... אני אשמח לקרוא!

talrv

New member
שים.....

מקסימום לא נאהב כל כך וניתן קצת ביקורת, אולי זה ישפר את מאגר הפנפיקים ואולי אנשים יאהבו, לך תדע... תשים ונראה..

Lizz

New member
קוראת המון

אבל רק דברים מאוד ספציפיים. ורק סלאש. מה שכן, יש פורום פיקים, 414.

פנפיקים תמיד

מתקבלים בברכה.. אם אתה רוצה לפרסם אותו, צור איתי קשר באימייל. ואל.

buffstar

New member
אני קוראת...

בעיקר ווילו/טארה באפי/אנג´ל וקצת ווילו/באפי
coz wiilow want buffy really bad-ג´ויס ב"bad candy" תפרסם אני מבטיחה לקרוא...

talrv

New member
Ohooo - Willow/Buffy!

אכפת לך לשים קישור לאחד טוב? Please??

buffstar

New member
You ask for it ...

אוקי זה אתר עם די הרבה פיקים שובבים יותר
ושובבים פחות... ויש כמה ממש מרגשים... אם תרצי אני יתן לך כמה מוצלחים...

btvs

New member
ואאוו!

אני עדיין קצת בשוק מהדברים שקראתי שם (וקראתי הרבה יחסית)... רעיון נחמד של שתיהן ביחד, אבל אני חושבת שווליו צריכה להיות אך ורק עם טארה!

buffstar

New member
אם כבר שוק אז כמה הזהרות:

באת שנתתי... לא לקרוא את הפיק "The night that everything fall apart"- פשוט אל תעשו את זה לעצמכם... פיק מואד מטריד... ואם כבר ממליצים אז כדי לקרוא את: "Something New" שממש אהבתי וגם "Everyone Else Could See It"- שדי חביב...

nAm250

New member
שאלה: כדאי לקורא פנפיקס?

אני רואה בהרבה מקומות והרבה אנשים מפרסמים אז אני לא יודעת אם לקרות או לא. מה אתם אומרים, כדאי? ואם כן מישהו יכול לתת פנפיק טוב ולא יותר מידי ארוך.

למעלה