me and my girlfriend

da^Lord

New member
me and my girlfriend

איזה גירסה אתם יותר אוהבים? את המקורית של טופאק או את החידוש של ג´ייזי? אני חושב שג´ייזי עשה את זה יפה, יותר נעים לאוזן. אבל אני לא מבין מה הקטע שלו בלקחת שיר מטופאק, זה די מוריד מהערך של השיר.. לדעתי.

ערפדי

New member
נקודה למחשבה ...

גם טוני ברקסטון עשתה לזה רימיקס (מדהים) !!!

Samy A

New member
ג´יי זי אידיוט

העיקר כשטופאק היה חי הוא היה איתו בריב, פתאום עכשיו הוא לוקח ממנו שיר?

Psycho BuZZ

New member
מה רע בזה???

כל עוד זה שיר יפה ונעים לשמוע אותו??? לא לרדת על ג´יי-זי בבקשה... אם מישהו התכוון בכלל...

omritoto

New member
השיר הזה של טופאק הוא ענק!

בין השירים שהכי אהבתי במקאוולי (או שבעצם אהבתי את כולם, אבל לא משנה) ואני התעצבנתי שהטאמבל הזה גאיי זה אשה קוור. השיר הזה של טופאק ענק! במיוחד שהחברה שלו יורה לכול הכיוונים, חבל שאין לזה קליפ

BMC

New member
גאלול

השיר של פאק מדבר על האקדח שלו ולא כמו GAY-Z על החברה שלו...

זו בדיוק הנקודה

הוא ידע שיהיה מצד אחד רעש גדול בגלל העובדה שהוא "מעיז" לחדש את טופאק למרות היריבות בינהם ומצד שני הוא ידע שיהיה רעש גדול בגלל ה"הייפ" על מערכת היחסים בינו לביונסה. ג´יי זי ידוע כאיש העסקים אולי הכי חכם במוזיקה השחורה. החידוש טוב לדעתי(ואם אנשי הזכויות נתנו לו לחדש אז גם אין עם זה בעיה) רק שכסינגל ראשון(שאמור להיות השיר הכי חזק) מהתקליט שלך אתה בוחר להוציא חידוש זה מראה על איזה יובש יצירתי.. נ.ב בשיר של טופאק מדובר על אקדח ולא בחורה.

כמובן שאת השיר של טופאק!

איך שהוא מדמה את החברה שלו לאקדח.. פשוט ענק!

אני מעדיף את של טופאק בגלל

שקודם כל אני מעדיף את טופאק בכלליות,אבל בעיקר כי אצל טופאק יש יותר אנרגיות בשיר וכי זה המקור,שאתה שומע את ג´י-זי על אותו אינסטרומנטל(כמעט)רק בלי יריות ועם ביונסה...לי אישית דקר קצת בלב כי המקור הוא הכי יפה(ככה זה בדרך-כלל).

למעלה