MDI

Arie_Z

New member
MDI

האם מישהו יודע איך אפשר לעשות כך שאם אני לוחץ על לחצן כל שהוא אז יתווסף טופס MDI חדש?. עשיתי את כל ההכנות עם הטופס הראשי אבל כשאני מנסה להוסיף אחד חדש בזמן ריצת התוכנית זה אומר לי משהו כמו:Only one MDIForm can be in a form",בבקשה תעזרו לי!!!. תודה

יש לי טריק ../images/Emo8.gif

תכין את הטופס MDI רק תעשה לו visible = false ואז תעשה בלחיצה על הכפתור שה- visible של התופס יהיה true וכמובן שכל שאר הפרמטרים יתאימו גם כן לצורך התוכנה בלחיצה על הכפתור.. good luck.....

Arie_Z

New member
זה לא עובד!

אפשר למקם כפתורים (וכל שאר השטויות) רק על הטופס של ה-MDIChild, ואם הוא Visble=False, אז לא רואים את הכפתור ואי אפשר ללחוץ עליו.

פשוש2K

New member
יש לך שגיאה בסיסית בהבנה...

טופס MDI הוא טופס האב (כלומר זה שמכיל את הטפסים), ולא טופס הבן. בכל פרוייקט יכול להיות רק טופס MDI אחד. אתה בוודאי רוצה לפתוח טופס בן חדש. זה פשוט: פתח טופס חדש (רגיל) ושנה את המאפיין של Mdi-child ל- True. עכשיו תוכל להציג אותו ולהעלים אותו כאוות נפשך, כאילו היה טופס רגיל. כל זה כמובן בתנאי שיש לך טופס MDI בפרוייקט.

Arie_Z

New member
זה עדיין לא עובד ../images/Emo10.gif

טוב עכשיו בלבלתם אותי לגמרי!, אני אכתוב לכם מה אני עושה ואתם תגידו לי איפה הטעות: לאחר שהForm הראשי נפתח אני הולך לתפריט Project ובוחר Add MDI Form, אחרי זה אני חוזר לform הראשי ועושה אתMDIChild = True , אבל כשאני מפעיל את התוכנית, אם אני סוגר את הform של הMDIChild, אז אני לא יכול לפתוח אותו שוב!. אם אני עוזה תפריט אז הכל טוב ויפה עד שאני סוגר את הMDIChild וכאשר אני סוגר אז גם התפריט נעלם!. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!…………

Arie_Z

New member
הצילו

אם מישהו היה מוסיף תגובה\עצה פתרון זה יהיה ממש טוב!

vbgames

New member
קודם כל...

יש לך אפשרות לעשות תפריט ב MDIFORM ובנוסף אני מציע לך להוסיף TOOLBAR שגם אפשר לשים בMDIFORM. תשים בTOOLBAR כפתור של פתח ופתרת את הבעיה...

Arie_Z

New member
מה שאני רוצה לדעת זה...

איך בזמן ריצת התוכנית אני יכול להוסיף עוד פורמים של MDIChild בבקשה תעזרו לי.............
זה דחוף!

Dr-XP

New member
קלי קלות../images/Emo101.gif

נגיד שהטופס MDIChild הוא forum1 אז: dim a as new form1 a.show זהו!

למעלה