MCSE

• פותח הנושא dedge
  • פורסם בתאריך

dedge

New member
MCSE

שלום לכולם אני מעוניין לעזוב את לימודי התואר במנהל עסקים ולעשות קורס MCSE על חשבוני בזמן הקרוב. קיבלתי הצעה מג'ון ברייס של סביבות ה19,000 שקל.. יש סיבה באמת לשלם כל כך הרבה כסף דווקא להם? יש מקומות יותר זולים? הייתם ממליצים ללמוד שם? בקיצור האם כדאי ללכת על ההצעה הזו או לא ואם לא על מה תמליצו? תודה! אסף

Ramit7

New member
יקר מידי

יש מכללות הרבה יותר זולות ( למשל מכללת ספיר ). אתה יכול לקנות את הספרים הרשמיים של מייקרוסופט וללמוד לבד ואם קשה לך במספר נושאים אז עדיף לקחת מספר שיעורים פרטיים.

dedge

New member
אני מעדיף לעשות את הקורס..

במקום לקנות ספרים בגלל העבודה המעשית בקורס.. יהיה לי קצת קשה לתרגל וללמוד לבד בבית.. אז מכללת ספיר אמרנו? יש עוד הצעות משהו? ושוב תודה :)

kookamanga

New member
התחייבות לעבודה

אני יכול להציע לך תוכנית לימודים יותר זולה : תקנה כמה ספרים שקשורים לנושא ותקים רשת בבית . בעלות של הקורס אתה יכול לכסות את רשת המחשבים שתקים בבית ואת ספרי הלימוד... גם תצבור ידע וגם תצבור ניסיון... הידע והניסיון שתצבור יהיו יותר טובים ממה שתרכוש בקורס מיכוון שאתה מקים את הרשת ממש מאפס וככה תלמד לאתר תקלות ולתקן אותן. ואפילו ישאר לך עודף גדול מה 19K ואפילו תוכל להמשיך את לימודיך במנהל עסקים . אל תעשוב את התואר , כבר היום אפשר לראות שאין תחליף לתואר והקורסים המקצועיים לא כ"כ שווים . אגב , אם תעבוד כמנהל רשמ מתחיל יקח לך כמה חודשים טובים להחזיר את ההשקעה של ה 19K . אם תבנה את הרשת בבית תוכל למכור אח"כ את המחשבים .

kookamanga

New member
MCSE

טוב , אני לא כ"כ בטוח שזה באמת ניהול רשתות אבל אתה יכול להיות קצת חכם ולמצוא מישהו שעשה שאת הקורס ולקחת ממנו את הספר ... למה לשלם כשאפשר לרכוש את הידע בלי לשלם ?

dedge

New member
מממ...

יש לי כבר רשת בבית אבל אני לא בדיוק יכול לעשות עליה ניסויים כי יעיפו אותי ואז לא יהיה לי אפילו איפה לגור שלא לדבר על 19K :) תקלות אני יודע לאתר ולפתור ואני אפילו עובד בחברת אנימציה קטנה בדיוק בתחום הזה.. התואר במנהל עסקים ממש לא מעניין אותי עכשיו. מישהו יודע כמה עולים הספרים ללימוד עצמי?

אבי 8

New member
אני קניתי מאמזון

35 דולר + 10 דולר דמי משלוח הספר הכחול הרישמי של MSPRESS

kookamanga

New member
?

אם אתה מכיר כבר את העבודה אז למה אתה בכלל חושב על לעשות את הקורס ??? ואם אתה מכיר את העבודה אז באמת שלא תהייה לך בעיה ללמוד לבד מהספר .

dedge

New member
אני רוצה את התעודה..

ואני קצת חסר משמעת עצמית ככה שלבד אני לא יודע אם אני אלמד באמת... חוצמזה שאני לא אוכל לעשות ניסויים כמו יצירת FOREST עם מספר דומיינים לא בבית ולא בעבודה וזה היתרון הגדול של הקורס..

® רן

New member
תרשה לי שאלה?

למה החלטת ללמוד דווקא את הנושא/ההסמכה הספציפית הזו?

dedge

New member
זה התחום שאני עוסק בו...

כבר 6 שנים בערך.. זאת התעודה האולטימטיבית לתחום שלי, לא? הצעות אחרות?

® רן

New member
השאלה היא מה תיתן לך התעודה הזו

אם אתה כבר בעל נסיון של 6 שנים בתחום, האם אתה מאמין שהתעודה תוסיף לך? האם למשל אתה מחפש להחליף מקום עבודה, ובמקומות שהתראיינת בהם דרשו תעודה כזו? הסיבה שאני שואל היא שאני מעט חשדן ביחס לתעודות האלו. הן נראות לי כמכשיר להוציא כסף מאנשים, גם מצד מיקרוסופט עצמה וגם מצד מוסדות ההכשרה למיניהם, ואני לא בטוח בתועלת שלהן. יש לי ספקות אם התעודות האלו מוסיפות במידה משמעותית לסיכויים למצוא עבודה, לשכר או לתנאים, או למשהו אחר. אני אסייג ואומר שאני לא מהתחום הזה כך שיכול להיות שהרושם שלי מוטעה. אולי אחרים כאן יוכלו לתת דעה אחרת.

dedge

New member
MCSE זה התואר שמראה שאכן

אני יודע את מה שאני טוען שאני יודע. התעודה בטח תוסיף השאלה היא אם היא שווה את ה19K, עד עכשיו עבדתי במקום שלא צריך אותי יותר מחצי משרה ועכשיו כשאני מתכנן לעזוב את הלימודים אני צפוי גם להחליף מקום עבודה ובד"כ MCSE זהו תואר נדרש בתחום שלי. התעודה תורמת לסיכוי למצוא עבודה, לא לשכר ולא לתנאים. התוכנית שלי היא להמשיך במקום העבודה שלי עד ללימוד התעודה ואז לעזוב למקום אחר בו דורשים את התעודה בתנאים שונים. מה אתם אומרים? אני טועה? אוף מה לעשות?

kookamanga

New member
רעיון...

תקנה מגו'ן ברייס את התעודה . מה אכפת לו לתת פיסת נייר בתמורה לכסף ? הרבה חבר'ה צעירים אחרי צבא עושים קומבינה עם מכוני השלמת בגרויות כדי לקבל את כספי המענק ישר לכיס אז למה שגו'ן ברייס לא יעשה את זה ?

dedge

New member
מצחיק מאוד...

צריך לעבור מבחנים של מיקרוספט בשביל זה... הנתי שניתן לעשות את הקורס על חשבון משרד העבודה במחיר כמעט אפסי ולקבל דמי אבטלה תוך כדי. כדאי נכון?

Mustang36

New member
ואני אומר שתלך על זה ...

לא הייתי מוותר כ"כ מהר על התואר , בכל זאת אם אתה רוצה להתקדם באירגון ה- MCSE שלך לא יקדם אותך , אבל התואר כן ! אם יש לך אפשרות ולא בוער לך הזמן תלמד רק בימי שישי כמו שאני עשיתי.. זה לקח לי בערך שנה וחצי אבל זה לימודים בסבבה ובלי לחץ. ועוד משהו שאתה צריך לדעת , עם כל הכבוד לתעודות..זה רק נייר..כי אם יש לך קשרים ומזל אתה לא צריך את כל הנ"ל
אם אין אני לי מי לי

למעלה