MCSA, MCSE, CIW, MCSD

Enshem123

New member
MCSA, MCSE, CIW, MCSD

אשמח לשמוע דעתכם כמומחי IT. אני מעוניין להכנס לתחום ה IT. אין לי נסיון בתחום המחשבים (יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, אך לצערי אני לא יכול לעשות איתו כלום בלי נסיון). אני שוקל ברצינות להרשם לאחד מהקורסים הנ"ל, על מנת לסלול איזושהי דרך לעולם המחשבים. האינטואיציה אומרת לא להשקיע סכומי כסף כאלה, על כל המקומות האלה שמבטיחים הבטחות. אבל בכל זאת, מהי דעתכם המיקצועית והעובדתית על הקורסים הללו ועל אפשרויות התעסוקה (בארץ או בחו"ל) לאחר מכן ? תודה רבה מראש לעונים.

פוֹלי

New member
אני מציעה לך...

להציץ כמה דפים אחורנית בפורום. היו שם כמה שאלות דומות ולכולן הייתה התייחסות.

Enshem123

New member
תודה על התגובה. האם...

יש לך אפשרות לתת לי את הקישורים לשאלות הנ"ל ? (עשיתי חיפוש של MCSE בפורום, ונמצאו בערך 6-7 הודעות. עברתי אחת אחת, אבל לא מצאתי תשובה לאף שאלה שלי.) שוב תודה מראש לעונים.

פוֹלי

New member
פחות או יותר

אחת שקפצה לי לעיניים. אל תחפש מילה ספציפית, תנסה עוד אופציות (mcsa, לימודים, הסמכה).

marvin2

New member
ממהתרששמות שלי

מההתרשמות שלי הדרך הראלית להיכנס לעולם ה IT זה מלמטה. להתחיל בתור תומך טכני בחברת ISP (לא צריך שום נסיון, באמת) ולאט לאט לעלות בהיררכיה.

ezaton

New member
השאלה לאיזה כיוון

עולם המחשבים הוא עולם רחב. לתחום ה- IT נכנסים במגוון דרכים, ולתואר במדעי המחשב יש רק משקל מועט בעניין. בד"כ אנשים שמחזיקים בתואר כזה מכוונים את עצמם לתכנות וכו'. התחלה בתחום ה- IT תקשה על אדם שמעוניין בתכנות להגיע לתכנות באמת. זה נכון גם לתחומים אחרים בעולם המחשבים.

Motel

New member
באנגלית זה נקרא letters soup

צר לי, אבל גם הסמכות לא מקנות עבודה אוטומטית בימינו. אתה צריך לבחור תחום (MCSE שונה לחלוטין מ-MCSD ששונה לגמרי מ-CIW), להשקיע בו לימודים ממוקדים ולהגיע להסמכה מלאה (כמו MCSE או CCNP) ולהתחיל בקטן בהתאם לתחום שבחרת (אם זה רשתות אז תמיכה טכנית בספק אינטרנט, אם מדובר בסיסטם אז טכנאי במעבדה וכו').

למעלה