mciSendString הקלטת הודעה ...

zivshvarz

New member
mciSendString הקלטת הודעה ...

שלום .. ברצוני לשאול לגבי בעיה שיש לי בנוגע לפונ mciSendString אני משתמש בפונ על מנת להקליט קובץ WAV : קודם כל אני פותח את הקובץ (Value = mciSendString("open new Type waveaudio alias WaveSound", 0&, 0, ... מגדיר לו תדר ,ערוץ,סיבית לדגימה לאחר מכן שומר אותו לקובץ זמני ולאחר מכן מעביר אותו לקובץ הרצוי וכותב את הפקודה Value = mciSendString("stop WaveSound", 0&, 0, 0) Value = mciSendString("save WaveSound " & sFileName, 0&, 0, 0) צריך אחת מהן הכל טוב ויפה עד לפעם השניה(הקלטה שניה) בהקלטה השניה "הוא" לוקח את הקובץ הקודם שם אותו ראשון וממשיך עם הקובץ הנוכחי זואת אומרת שאם הקלטתי קובץ 1: "היום הלכתי לדוג" קובץ 2:"לא היו סארגוסים שמנים" ההשמעה של הקובץ השני : "היום הלכתי לדוג לא היו סארגוסים שמנים" הבעיה שלי היא כנראה בסגירת קובץ הTEMP תודה מראש זיו [email protected]

zivshvarz

New member
סלח לי על הבורות ....

שלום . דבר ראשון כבר פניתי לפורום VB .לא היתה תגובה דבר שני זה די פטטי לפי דעתי לכתוב בפורום "הנדסת תוכנה" לא לדבר על קוד זה הנדסת תוכנה למען השם על מה אתה רוצה שאני אשאל ?? נכון אני רואה שרוב האנשים כאן שואלים "מה זה הנדסת תוכנה ,האם כדאי להרשם " כנראה פספסתי הצעת יעול : תשנה את שם הפורום ל "מי שרוצה ללמוד הנדסת תוכנה זה המקום ..." זיו

עידו פ

New member
אכן, הנדסת תוכנה כולל גם את

תחום הפיתוח עצמו, אבל מאחר וזה תחום שמכוסה ע"י פורומי התכנות השונים בתפוז, בקשתי היא להפנות את השאלות בנושא קוד לפורומים אלו. תסתכל לדוגמה על פורום דוטנט, שם מפנים אנשים ששואלים שאלות לגבי HTML, שזה חלק מ-ASP.NET, לשאול את שאלתם בפורום בוני אתרים מאחר וזה פורום שמתמחה בנושא זה. באותה מידה, שאלות נקודתיות בנושא שימוש ב-DB אני אמליץ לפרסם בפורום בסיסי נתונים, שאלות ב-QC בפורום בדיקות תוכנה וכן הלאה. מה שנשאר אלו נושאים שלא מכוסים ע"י הפורומים האחרים - טכנולוגיות פיתוח, נושאי ארכיטקטורה ועיצוב, ניתוח מערכות, ניהול פרויקטים, לימודי המקצוע ועוד.

למעלה