MC SHIRI=שירלי צפרי ? אם סי שירי זאת שירלי צפרי מהדיסק של בויאקה?
D da^Lord New member 31/10/01 #2 לא. שירי ראפרית ,שירלי צפרי עושה רנ´ב/סול.. צפרי שרה את הפתיחה של התכנית של מומי.
R ReAl g New member 31/10/01 #3 תודה אני פשוט רוצה לישמוע מי זאת אם סי שירי אני מכיר שיר אחד שלה באנגלית יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג שירים שלה?
תודה אני פשוט רוצה לישמוע מי זאת אם סי שירי אני מכיר שיר אחד שלה באנגלית יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג שירים שלה?
D da^Lord New member 31/10/01 #4 כן יש לה שיר אחד באנגלית שנקרא strip אתה יכול לשמוע אותה ביחד עם באזוקה במיק-למקס 1 יש לה שיר עם שורטי "מי הדיווה" ושיר לבד "נסיכת המיקרופון" במיק למקס 2. ו..בקרוב תשמע עליה עוד כשהשבאב יוציאו את הדיסק.
כן יש לה שיר אחד באנגלית שנקרא strip אתה יכול לשמוע אותה ביחד עם באזוקה במיק-למקס 1 יש לה שיר עם שורטי "מי הדיווה" ושיר לבד "נסיכת המיקרופון" במיק למקס 2. ו..בקרוב תשמע עליה עוד כשהשבאב יוציאו את הדיסק.
D da^Lord New member 31/10/01 #5 אהה ויש לה פריסטיילים מהעיסק שתוכל להוריד ביאגא יו או בדף הקהילה או בשרת הקבצים #היפ.
D da^Lord New member 31/10/01 #7 אופס.. ../images/Emo9.gif שכחתי שזה לא שם, פשוט שמעתי אותו פעם בעסק .. נדמה לי.