MC נמר

valeria2005

New member
MC נמר

משהו יכול לתת לי בבקשה פרטים עליו משהו קצה חוט ואיך אפשר להיות בקהל של מכת מדינה...?

berger74

New member
MC נמר

שמו האמיתי הוא אודי קלמנוביץ' (אגב הוא אח של יוסי - מר.וויס..). אין צילומים בינתיים, וגם לא בטוח שתהיה עונה שניה, לכן אי אפשר להיות בקהל. מה שכן, ב10.1 יש הופעה של הIPWA במודעון המימד החמישי בנמל בת"א. בהופעה תוכל לראות כמעט את כל המתאבקים של מכת מדינה (בגימיקים שונים).

valeria2005

New member
יש אפשרות

יש אפשרות לקבל עוד פרטים על אודי קלמנוביץ'? אני בת ד"א...

Israeli Hero

New member
בואי מחר למופע ההאבקות שלהם

בנמל ת"א הישן. אחיו של אודי יתאבק אז אני מניח שגם הוא יהיה בקהל ותוכלי לדבר איתו.

valeria2005

New member
אתה רציני??

הואר יהייה שם???? אני באה 100000 אחוז ואם משהו רוצה לדעת אני ולריה משדרות ואני מתה על אודי ומחר אני יבוא עם חולצה שכתוב עליה אודי תתחתן איתי...אהה ועוד משהו עוד רגע אני בת 18 יום שבת!!

valeria2005

New member
וואווו

אני מתה לראות אותו..... ורציני יש איזה אתר שלו או משו כאילו אני רוצה לדעת עליו עוד פרטים מי?מה?מו?

valeria2005

New member
זה בסדר

זה בסדר רציתי קצת יותר פרטים לא על הארוע אלא על אודי קלמנוביץ'-MC נמר

Israeli Hero

New member
MC עזר לאחיו אתמול לנצח בארוע

MC נמר קפץ מהקהל וכדי לעזור לאחיו לנצח את ג'ואי "קסאם עשראווי" מואלם. מעניין אם הבחורה שהיתה פה בפורום בימים האחרונים באמת היתה בארוע ואם כן מה היתה התגובה שלה כשזה קרה.

למרות שנראה לי שיש לו חברה..!

אני ישבתי במקום טוב וצילמתי איזה 300 תמונות מכל האירוע וצילמתי גם את mc נמר שישב בקהל...! אני חייב לציין שהיה אירוע מדהים ומקווה שיקבלו אותם לערוץ בבריטניה..!

valeria2005

New member
למה??

למה אתה עושה לי את זה .... עם כל התקוות שהיו לי חחחחחח תן לי קודם לדבר איתו ולהפגש איתו ואחרי זה בטוח אני יזמין אותך לחתונה חחחחחח

חחחחח רק תדעי ש"בעלך" לעתיד...

מאוד נחמד הוא לחץ את היד שלי כי הוא זכר אותי מאוגוסט....! אבל איזה יפה היה איך שהוא עלה לזירה ועזר לאחיו.... אני מקווה לפרסם תמונות בקרוב

mr kennedy

New member
אודי :

בחור בן 24 ,תושב חיפה,אחלה ראפר,אחלה כותב ואחלה צייר-פשוט אומן ! אנחנו פשוט גרים באותה שכונה והוא גם מתאמן איתי באותו חדר כושר.

למעלה